Kafayı mi yedi bunlar!!!!

lastik don ve eski çarşafların bez olarak kullanıldığı zamanlara dönüş başlicak bu gidişle:rolleyes:

3 metre naylon, 3 metre kumaş alıp keseceğim bu gidişle. Annem kardeşime bağlardı ben çocukken..

Benim sıpanın çişini söylemeye niyeti yok. Bir daha deneyeyim ben..

lastik don ve eski çarşafların bez olarak kullanıldığı zamanlara dönüş başlicak bu gidişle:rolleyes:

ben ilk regl olduğumda orkid sadece belli başlı eczanelerde satılan ve şimdikinin 35 bin katı kalınlığında birşeydi. pamuk üstü peçete çocuklarıyız biz yine dönüş yapıcaz bu gidişle:))

Az önce markete süt almaya gitmişti annem. İyi bir markanın yarım yağlı sütü kutu üzerinde 3,5 önerilen fiyatı yazıyor. Kasada 4 geçince annem 3,5 yazıyor demiş kasiyer de zam geldi demiş. Her şeye zam artı fırsatçılarda işbaşında olunca bakalım Allah sonumuzu hayır eyleye.

Zor zamanlar geçiriyor ülkemiz. dışardan gelen tehditler yetmedi içerdeki fırsatçılar harekete geçti ki bana göre disardaki düşmandan farkı yok onların. 45 tl lik mama geçen sordum 80 olmuş. Allah yedirmesin kazandiklarini o fırsatçılara ve fesatlara

Gerçekten firsatcilik yapanlar olduğu için zam üstüne zaman geliyor bu gerçek.
Buna inanıyorsan tabi ki birsey diyemem ama koca koca marketler o fırsatcılığı yapamaz bence anca mahalle arasındaki bakkallar olabilir ;)
Haberde napıcaksınız diyorlardı zabıtaya üç aylık faturalara falan bakıcaz dedi sanki ne çıkacaksa dolar 6 nın üstünde değil zaten.
Doları çıkardılar 8 tlye insanları 6 tl ye şükredecek kıvama getirdiler bakalım sonunuz ne olacak

Hiç mi içmedi? Kaç defa denediniz?
Ilk hafta icti sorunsuz .Bu arada ilk Aptamil kullaniyorduk.ben evolvia denemek istedim .
Gaz sorunumuz var damla kullaniyoruz ve tadi oldukca sekerli .4 gundur deniyorum gunde 2 kez 60 cc icer havada kapardi.Ilk gun biberona sandim tepkisini .Sonra kasikla vermeyi denedim .Bildiginiz tükürüyor .Biraz zorlasam öğuyecek.
Benim tahminime gore tadi yavan geliyor .Ne zaman damlanin dozaji artti o zaman istemez oldu mamayi .

Ilk hafta icti sorunsuz .Bu arada ilk Aptamil kullaniyorduk.ben evolvia denemek istedim .
Gaz sorunumuz var damla kullaniyoruz ve tadi oldukca sekerli .4 gundur deniyorum gunde 2 kez 60 cc icer havada kapardi.Ilk gun biberona sandim tepkisini .Sonra kasikla vermeyi denedim .Bildiginiz tükürüyor .Biraz zorlasam öğuyecek.
Benim tahminime gore tadi yavan geliyor .Ne zaman damlanin dozaji artti o zaman istemez oldu mamayi .

Hay Allah..
Biraz daha deneyin olmazsa günü geçmeden verin. Birinin işine yarasın sadaka olur zor zamanda..

Arkadaşlar fırsatçılık diyorsunuz da en basit örnek bir mal Türkiye'de üretilse bile katkısı, boyası, hammaddesi, on üreten makinesi, makinesinin bakımı, yedek parçaları, yazılımı, teknik desteği vs hepsi yurtdışından geliyor ve dolarla alıyorlar. Ben matbaada çalışıyorum. Sorsan burada basılıyor, kağıdı, mürekkebi, mücellit malzemeleri vs maalesef burada üretilmiyor. Nereden alıyoruz, bunları yurtdışından dolarla getiren firmalardan. Önceki senelerde makine bozuldu, tamire japon ekip geldi ve ödemeyi dolarla aldılar. Peynir zeytin türk malı değil mi... Ya ambalajı? Üzerine yapışan etiket? Bakın bu en basit örnek. Daha dolaylı neler var...

Hay Allah..
Biraz daha deneyin olmazsa günü geçmeden verin. Birinin işine yarasın sadaka olur zor zamanda..
Ben de düşündüm araştırıyorum cevremde kullanan var mi diye .Gercekten cope gitsin istemiyorum bir bebegin karnini doyursun .Biraz daha ugrasip teklif edeceğim .Almazsa yapacak bir sey yok.

Ben hep 50 liralik aliyom,koymuyo bana hebele hubele ...:deli:
Daha bunlar iyi gunlerimiz. Siyaset topiginde cok konustuk. Ekönömi çoh eyi diyen arkadaslar köy yumurtasinin tanesine 1lira veriyorum diye dalga gectilerdi benle bimden bilibili marka aliyoh biz cok guzel diye
Mujde,koy yumurtasina artik 1,7 lira veriyorum. Gozum aydin.

Toplumsal cinnete ramak kaldi millet birbirini kesecek.

Arkadaşlar üzgünüm ama zamlar daha henüz tam olarak yansımadı bile, esas Ekim , Kasım’ da bizi şenlikli günler bekliyor. Şansa yaşıyoruz gerçekten ülkede her gün survavior ben artık birikimi, hayalleri falan geçtim günü kurtarmaya bakıyorum ne acı di mi?

ben ilk regl olduğumda orkid sadece belli başlı eczanelerde satılan ve şimdikinin 35 bin katı kalınlığında birşeydi. pamuk üstü peçete çocuklarıyız biz yine dönüş yapıcaz bu gidişle:))
Cok dikkat cekiyorsun yapma :KK45:
Yasin ortaya cikacak kizim:KK48:
O pedleri biliyorum ya bildigin orta boy marti buyuklugunde:KK53:

Pedlere de mi zam gelmis,bari onlardan stok yapalim. Ben artik wc kagidi,kagit havlu,pisirme kagidi ,camasir deterjani ve ped stogu yapacam

Back
X