- Konu Sahibi mizirtilicizirti
-
Kuzuların sessizliği...Kriz yok enflasyon yok isyan etmeyin. Şşşşşşşş koyunları uyandırmayın oylar reise
Ben geçen ay premium care 168 li paketi 112 tlye almıştım. 3 4 gün önce 130 tl oldu bugün girip alayim dedim tam tamına 185 tl olmuş. Tabiki de almadım. Ama nereye kadar. Belli ki daha fiyatlar düşmez. Anlık tepki olarak şuan almadım ama önümüzdeki günlerde mecbur alacagim. Altın değerinde artık.
Evet yemişler bence de kafayı.Şoktayım almasam ne alabilirim diye düşündüm.Bi kez sleepy denedim pişik yaptı.
Aktif bebek de aşırı pahalanmış.Aktife o parayı vereceğime premium alırım :O
Heryer ayni durumdaBatmaz denen çelik sektöründeyim, Trump’ın vergilerle ilgili o tweetinden sonra şirket teyakkuzda her gün toplantı üstüne toplantı. Yönetim Kurulunda işçi çıkartma konusu görüşüldü geçen ay. Herkes endişeli.
Benzine dogalgaza gelen zamlari da mi firsatcilik olarak goruyorsunuz ?
Elbetteki hayır. Olmaması gereken, dolarla ilgisi olmayan sektorlerden söz ediyorum.
bez degisikliginde bütün bezler alisana kadar pisik yaparmis
ben de premium care den sleepye mi gecsem diye düşünüyorum su an
185 öküz gibi oturdu bagrima
Dolarla ilgisi olmayan sektörler hangileri?
Siz amerikan mali bez nasıl alırsınız, A101 in bim in bezi neyinize yetmiyor cular damlar şimdi
Evet ekonomi çıldırtma noktasına geldi..
Biz uzun zamandır sleepy kullanıyoruz. Bazı bebeklere yaramıyor malesef. Çok şükür pişik falan yapmadı..
Bir de mama fiyatları var ki oğlum büyüdüğü için şükrediyorum..
Tohumun ithal. Tarlayi surdugun traktor ithal. Benzini ithal. Sulama yaptigin sebekenin sistemi ithal. Aldigin gubre ithal. Yagan yagmur ve ektigin toprak haric hepsi ithal. ?nesi alakasiz?Tarım dolarla ilişkili mi ?
Yanlış anlasilmazsa yeni nesil yıkanabilir bebek bezleri var. Hem çevreye saygılı hem de sağlık açısından çok daha iyi. Fiyat olarak da totale vurdugunuzda epey uygun oluyor. Şimdi bebeğim olsa bu pahalılıkta o şekilde kullanırdım kesin
Mesela elektriğe zam üstüne zam geliyor.
Dolarla ilgisi olmayan sektörler hangileri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?