Kafayı mi yedi bunlar!!!!

Yanlış anlasilmazsa yeni nesil yıkanabilir bebek bezleri var. Hem çevreye saygılı hem de sağlık açısından çok daha iyi. Fiyat olarak da totale vurdugunuzda epey uygun oluyor. Şimdi bebeğim olsa bu pahalılıkta o şekilde kullanırdım kesin

Evet yemişler bence de kafayı.Şoktayım almasam ne alabilirim diye düşündüm.Bi kez sleepy denedim pişik yaptı.

Aktif bebek de aşırı pahalanmış.Aktife o parayı vereceğime premium alırım :O

Evet yemişler bence de kafayı.Şoktayım almasam ne alabilirim diye düşündüm.Bi kez sleepy denedim pişik yaptı.

Aktif bebek de aşırı pahalanmış.Aktife o parayı vereceğime premium alırım :O

bez degisikliginde bütün bezler alisana kadar pisik yaparmis

ben de premium care den sleepye mi gecsem diye düşünüyorum su an

185 öküz gibi oturdu bagrima

Heryer ayni durumda
Bizimle de her hafta toplanti yapiliyor , surekli tehdit ediliyoruz
Zaten isten cikarma basladiginda ilk kovulan ben olacagim , bakalim bekliyorum o guni

bez degisikliginde bütün bezler alisana kadar pisik yaparmis

ben de premium care den sleepye mi gecsem diye düşünüyorum su an

185 öküz gibi oturdu bagrima

Ama bilemedim böyle kıpkırmızı bişey oldu.İnsan dayanamaz ki ona alışmasını beklemeye.

O bezleri yıkamak için de temiz içerikli deterjan kullanmak gerekiyor.
Onların da fiyatları 1e 2 arttı.
Sağlık açısından hazır bez yerine kullanan arkadaşım da bundan şikayet ediyor :) herkesin ihtiyacları bütçesini zorlamaya başladı, dolar artışından sonra ben ekimde patlar, bıçak kemiğe dayanır, diyordum, daha erken oldu.
Daha geçen yıla oranla %50-60 zam gelen doğalgaz faturalarına başlamadık bile.

Dolarla ilgisi olmayan sektörler hangileri?

Yok.
Saman ithal :)
Tohumlar zaten ithal
Giydiğimiz şeylerin çok çok azı Türk malı. Ama Türk malı olanın da fiyatı artıyor çünkü iplik ithal.
İpliği geçtim, kullandığın elektrik ithal :) lojistikte kullandığın benzin ithal.
Elektronik vs onları konuşmaya gerek Yok :)
Gerçekten var mı öyle bir sektör :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…