- 28 Kasım 2010
- 42.428
- 140.944
- 798
- Konu Sahibi mizirtilicizirti
-
Ve bu arkadaslarla benim haklarim bir. Dusun iste. Esit haklara sahibiz. Onlarin olmayan akillarinin ucu bana dokunuyor.Gecen biri bana dedi ki , sute zam gelmedi ama peynire zam yapti firsatcilar
Yahu peynir icin sanki sadece sut kullaniliyir , icine koyduklari plastik , uzerine yalistirilan etiket , nakliye araclarinin benzini , fabrikanin elektrigi .. hepsine zam geldi , adam zam yapmayip da ne yapsin
Millet saniyor ki peynirin maliyeti sadece sut, kahroluyorum bu cehalet karsisinda
Ha bu arada , bu ay sonunda buyuk firmalar toptan calisan cikarimina baslayacak , asil o zaman neler olacak , kac aile dagilacak , kac kisi intihar edecek gorecegiz
Tabi medya yazarsa
Ulkede kriz yokmus oyle diyo baskanimiz
Yeni türkiye sonucta niye artmasindaha uzaya gidecektik aman birileri yiyor birileri bedelini oduyor
Kriz yok enflasyon yok isyan etmeyin. Şşşşşşşş koyunları uyandırmayın oylar reise
Kriz yok enflasyon yok isyan etmeyin. Şşşşşşşş koyunları uyandırmayın oylar reise
Sıs vatan hayini. Hayiiiin vallah ararun 155’i
Ve bu arkadaslarla benim haklarim bir. Dusun iste. Esit haklara sahibiz. Onlarin olmayan akillarinin ucu bana dokunuyor.
Miss bak gideceksin yine
En iyisi amerikan bezlermis. Yika yika kullan. Markete girince gozum korkuyor. Hayir yani popoya hizmet eden bisey nasil bu kadar pahali olabilir?
He ben de o zamanlar hak verdiydim,su anda da ayni fikirdeyim. Cok guzel tanimisiz toplumu benceHerkes eninde sonunda buyuk Turk dusunuru Aysun Kayacinin dedigine geldi.Kadin benim oyumla cobaninki ayni degil diyince sosyalist abiler, fonlu CHP teyzeleri, molla abiler toplumun farkli gorus ve egitim seviyesinden insanlari itiraz etmislerdi. Eee ne oldu derseniz entel libos takimi tukurdugunu yaliyor Aysun Kayaci buyuksun abla, o zaman da dedigine katilmistim simdi de katiliyorum.
Ban kokusu alıyorum. Zam gelmeyen sadece mune’ nin banları
Ban kokusu alıyorum. Zam gelmeyen sadece mune’ nin banları
Ay sonunu beklemeye gerek yok.Ha bu arada , bu ay sonunda buyuk firmalar toptan calisan cikarimina baslayacak , asil o zaman neler olacak , kac aile dagilacak , kac kisi intihar edecek gorecegiz
Tabi medya yazarsa
A..an bezi olmaz panpa bak vatan haini olursunArap bezi falan yok mu?
Arkadaşlar fırsatçılık diyorsunuz da en basit örnek bir mal Türkiye'de üretilse bile katkısı, boyası, hammaddesi, on üreten makinesi, makinesinin bakımı, yedek parçaları, yazılımı, teknik desteği vs hepsi yurtdışından geliyor ve dolarla alıyorlar. Ben matbaada çalışıyorum. Sorsan burada basılıyor, kağıdı, mürekkebi, mücellit malzemeleri vs maalesef burada üretilmiyor. Nereden alıyoruz, bunları yurtdışından dolarla getiren firmalardan. Önceki senelerde makine bozuldu, tamire japon ekip geldi ve ödemeyi dolarla aldılar. Peynir zeytin türk malı değil mi... Ya ambalajı? Üzerine yapışan etiket? Bakın bu en basit örnek. Daha dolaylı neler var...
Amerikan bezi mivatan haini olmada
Neyse kızlar zam gormek için markete gitmeyin bosa elektrik faturalarına bakın
Ben seyi cok merak ediyorum ya kredisi olmayan insan varmi. Dogudayiz suan ben yaklasik uc bin lira aliyorum esim bes bin. Ama soyle araba kredisi 1600. Ev kedisi 1400. Gecen ay elektrdik faturasi gelmis 235. Aidatimiz var. Evlenirken cektigimiz kredi var her ay bin lira oduyoruz. Market masrafi temizlik masrafina girmeyecegim bile. Yani ben asgari ucretle gecinene Allah yardim etsin diyorum. Korkuyorumki Allah bir hastalik vermesin calisamasak halimiz duman ac kalicaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?