Kafayı mi yedi bunlar!!!!

Üretimi bile bile göz göre göre gayet kasıtlı danışık dövüşlü bitirdiler. Üretene değil aracıya sahip çıktılar. Tarladan kilosunu 1 kuruşa alıp pazarda 10 TL'ye satan adama destek oldular. Köyün gençlerini asgari ücretli işlere mecbur ettiler. Ayıp yazık!

Benim eşek sıpasına bir türlü tuvalet alışkanlığı kazandıramıyorum.
Her konuştuğumda konuyu değiştiriyor.
Keşke anlasa b.klu bezlerinin bütçeyi ne kadar sarstığını :/

Ablam gecen 10 aylik bebegi icin tuvalet egitimine baslasam alir mi diye bana soruyordu B.klu bezler basa bela

Biz kapattık. Ama kayınvalideme borçlandık, bankadan daha insaflı haliyle. Ödüm kopuyor aynı sarmala giricez diye vallahi.
Yine bankalardan iyidir.size daha trejikomik olayi anlatayim.cokta ifsa olmak istemem.bir ev aldik yazlik.guzel bir yerden.site icinde havuzu otoparki herseyi var deniz dibimizde. 90 bine aldik. Malesefki kedi cekmek zorunda kaldik.tam 160 odeyecegiz.cektike yani basladik odemeyegece gunduz dua ediyorum allah sen saglik ver ne yapalim borca girilmeden alinmiyor

Benim eşek sıpasına bir türlü tuvalet alışkanlığı kazandıramıyorum.
Her konuştuğumda konuyu değiştiriyor.
Keşke anlasa b.klu bezlerinin bütçeyi ne kadar sarstığını :/

Sanayide işe sok bak nasıl söylüyor çişini kakasını

Evolvia sıfir şekerli bir mama.Bebeğiniz tadını beğenmemiştir hele ki aptamilden sonra.Yemeye başlarsa evolviadan devam edin bence.
Ben en başından beri Evolvia istiyordum. Maalesef hastanedem çıktığımız gun nobetci eczanede bulamadık mamayi .Aptamile o yuzden bulaştık .insallah yer ama sanmiyorum.

Yani almak da şart mı acaba ? Avrupada hiç böyle bizim memleketteki gibi ev alayım hırsı yok insanlarda. Ama kira vermek de koyuyor insana bir yerden sonra. Bizim evin kredisi 275 bindi 550 bin ödeyeceğiz geriye ama biz ödemiyoruz onu da kayınvalidem ödüyor kaynanabank

Ne mübarek kayınvalide :)

Valalhi sanslisin o zaman. Ya bizimkide bir umut iste belkinilerleyen zamanlar cocuklarimza gunesli gunler birakiriz bir yazliklari olur enazindan onlar desin ailemizden kaldi diye

Aysun'cum İngiltere'ye yerleşmiş, evlenmiş barklanmış, şimdi oralardan bize kıs kıs gülüyordur.

Kriz yok enflasyon yok isyan etmeyin. Şşşşşşşş koyunları uyandırmayın oylar reise

Enflasyon %6ya çekilecekmiş duyumlarıma göre. Yılbaşı öncesi yine memurun hakkından kısarak iki rakam oynatıp "Bakhıın" demezler de yedirmezlerse ben de bir şey bilmiyorum.

Yerler ya, işte en acısı bu.

Bizdr yetiremiyoruz biseye herseyden kısmak zorunda kaldk hersey pahali artik biz krize girecegiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…