- 3 Ocak 2018
- 4.874
- 13.805
- 208
- Konu Sahibi mizirtilicizirti
Yok yahu zam var ama herkese degil sadece bana, nokta virgul koysam banlaniyorum![]()
Noktan virgulun bile hayınsa demek

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yahu zam var ama herkese degil sadece bana, nokta virgul koysam banlaniyorum![]()
Cani sıkılan falanca firmayi boykot edelim,yok bilmem ne mallarini almayalim diyor da
Turk mali olan seyler az
Ben nerden bulayim hepsini? Elden geldigince yapiyorum ama ulkede fabrika mi kaldi,uretim mi kaldi, hayvancilik tarim mi kaldi yani bunlarin sorumlulari gorunmuyor.
Benim eşek sıpasına bir türlü tuvalet alışkanlığı kazandıramıyorum.
Her konuştuğumda konuyu değiştiriyor.
Keşke anlasa b.klu bezlerinin bütçeyi ne kadar sarstığını :/
Yine bankalardan iyidir.size daha trejikomik olayi anlatayim.cokta ifsa olmak istemem.bir ev aldik yazlik.guzel bir yerden.site icinde havuzu otoparki herseyi var deniz dibimizde. 90 bine aldik. Malesefki kedi cekmek zorunda kaldik.tam 160 odeyecegiz.cektike yani basladik odemeyeBiz kapattık. Ama kayınvalideme borçlandık, bankadan daha insaflı haliyle. Ödüm kopuyor aynı sarmala giricez diye vallahi.
Benim eşek sıpasına bir türlü tuvalet alışkanlığı kazandıramıyorum.
Her konuştuğumda konuyu değiştiriyor.
Keşke anlasa b.klu bezlerinin bütçeyi ne kadar sarstığını :/
Ben en başından beri Evolvia istiyordum. Maalesef hastanedem çıktığımız gun nobetci eczanede bulamadık mamayi .Aptamile o yuzden bulaştık .insallah yer ama sanmiyorum.Evolvia sıfir şekerli bir mama.Bebeğiniz tadını beğenmemiştir hele ki aptamilden sonra.Yemeye başlarsa evolviadan devam edin bence.
Yine bankalardan iyidir.size daha trejikomik olayi anlatayim.cokta ifsa olmak istemem.bir ev aldik yazlik.guzel bir yerden.site icinde havuzu otoparki herseyi var deniz dibimizde. 90 bine aldik. Malesefki kedi cekmek zorunda kaldik.tam 160 odeyecegiz.cektike yani basladik odemeyegece gunduz dua ediyorum allah sen saglik ver ne yapalim borca girilmeden alinmiyor
Bim de zam yapmış. Bim kimindi la![]()
Hayır, serbest piyasa ekonomisinde fırsatçılık nasıl oluyormuş biri de açıklasa keşke!! Öğrenirdik.![]()
Ne mübarek kayınvalide :)Yani almak da şart mı acaba ? Avrupada hiç böyle bizim memleketteki gibi ev alayım hırsı yok insanlarda. Ama kira vermek de koyuyor insana bir yerden sonra. Bizim evin kredisi 275 bindi 550 bin ödeyeceğiz geriye ama biz ödemiyoruz onu da kayınvalidem ödüyor kaynanabank![]()
Valalhi sanslisin o zaman. Ya bizimkide bir umut iste belkinilerleyen zamanlar cocuklarimza gunesli gunler birakiriz bir yazliklari olur enazindan onlar desin ailemizden kaldi diyeYani almak da şart mı acaba ? Avrupada hiç böyle bizim memleketteki gibi ev alayım hırsı yok insanlarda. Ama kira vermek de koyuyor insana bir yerden sonra. Bizim evin kredisi 275 bindi 550 bin ödeyeceğiz geriye ama biz ödemiyoruz onu da kayınvalidem ödüyor kaynanabank![]()
Herkes eninde sonunda buyuk Turk dusunuru Aysun Kayacinin dedigine geldi.Kadin benim oyumla cobaninki ayni degil diyince sosyalist abiler, fonlu CHP teyzeleri, molla abiler toplumun farkli gorus ve egitim seviyesinden insanlari itiraz etmislerdi. Eee ne oldu derseniz entel libos takimi tukurdugunu yaliyor
Aysun Kayaci buyuksun abla, o zaman da dedigine katilmistim simdi de katiliyorum.
Kriz yok enflasyon yok isyan etmeyin. Şşşşşşşş koyunları uyandırmayın oylar reise![]()