Kafayı sıyırdım eş sorunu.

MeltemMelo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2014
772
136
103
35
Eşinizle 3 kez boşanma durumuna gelseniz her defasında barışsanız. Alkole fazla düşkün olsa nadir aynı anda yataga girmek dışında haftada 4 öyleyse 3 kez sabahlara kadar içse eve geldiğinde bi sıcaklığı yakınlığı olmasa bi kadın olarak duygusal yönden tatmin olmuyorsanız. Örneğin kavga ettiniz sinirlendi cocugunuzda vad 1.5 yaşında eve gece 1 de geldi 11.30 da geldi ama kadın kesinlikle yok içip geliyor ve bu yüzden evi terkediyosunuz bunlara dayanamayıp fakat adam öyle inat ki gittiği gibi gelir takıntısından ve asla kendini hatalı görmemesinden dolayı bir gel bile demiyor. Ne yapardınız tekrardan evi terkettim 3 gündür aramıyor ve heryerden ikimize ait resim ve az önce evli durumunu kaldırdı . Siz ne yapardınız?

Oha, resimleri bile kaldırmış sizi yok saymanın da ötesine geçmiş. Ben olsam boşanırdım. Ama siz boşanmazsınız bence, o yüzden bekleyin. Düzeltebilirsiniz belki... 4. ye barışın...

3 kez boşanma durumuna gelmezdim ilkinde boşanırdım. Alkolik adamdan çocuk yapmazdım. Planlamadan çocuğum olmuş diyelim, o kocayı alır karşıma konuşurdum. Amateme git tedavi ol, bu durum devam ederse biz yokuz derdim. O ortamda çocuk büyütmek istemezdim.

Bu sorunun, boşanırdım'dan baska cevabi olabilir mi? Onu terapiste götür, allah yoluna yonelt gibi zırva onerileri olanlar ömürlerini boyle ise yaramaz bir bok çuvalı ile geçirmemislerdir. Kimsenin terapisti degilsiniz. Keske hic yasanmasaydi bu evlilik. Daha fazla uzamadan bitmeli. Aile babasi olamayacak bir adami evlendiren ailesi de masum değil. Yazik olmus size de cocugunuza da. Bosanir yeni bir hayat kurarsiniz umarim.

Böyle bir evlilik nereye kadar gider bilemedim. Hiç sağlıklı değil. Düzelmeye çalıştı mı peki? Bi gayreti oldu mu evliliğinizin düzelmesi için? Şayet birşeyler yapmamışsa ve yapmaya niyeti de yoksa boşanmanız hayrınıza gibi.

Çocuk olmadan önce boşar ne kendimin ne de çocuğumun başını yakardım.

Katılıyorum. Aynı şeyleri kadın yapsa ultra ahlaklı toplumumuz o kadını bir güzel taşlardı ( gerçek anlamda.). Adama da acırlardı vah vah karıdan yana yüzü gülmedi diye. Ama erkek yapınca kadından fedakarlık bekleniyor. Yapmazsan yine taşlanmaktan kurtulamıyorsun. Gadın dediğin erkeeeni çekip çevirir çünkü. Yapmayan gadın değildir.

Bazı kadınlar erkegi iki seçenek ile adam edecegini zannediyof
1.çocuk yaparım adam olur
2.evden giderim boşanırım diyip blöf yaparım

Siz daha sonra olacakları söyleyeyim
Anne babanız size itibar etmeyecek
Zaten boşanmayacak gelip dinlenir
Rahatlar gider diyip sizi umursamayacak

Canim neden kendine bu eziyeti yapıyorsun?.Bir anne olarak içim acıdı.Ne demek arayıp sormamak.Bunu kendine yapma.Sakin geri gidip eşinin totosunu kaldırma.Alkol büyük problem ve sen bu problemi aşmazsan inan ölene kadar bırakmaz,bırakamaz.Bir çocukla ayrılmak inan iki üçten daha kolay

Kesinlikle kadin yok demissiniz ne kadar eminsiniz hic bu kadar emin olmayın belliki adam alışmış gidip gelmenize su anda da umursamıyor duzelmez bosa uğraşmayın hayatı kendinize zehir etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…