- 29 Ekim 2014
- 772
- 136
- 103
- 35
- Konu Sahibi MeltemMelo
-
Eşinizle 3 kez boşanma durumuna gelseniz her defasında barışsanız. Alkole fazla düşkün olsa nadir aynı anda yataga girmek dışında haftada 4 öyleyse 3 kez sabahlara kadar içse eve geldiğinde bi sıcaklığı yakınlığı olmasa bi kadın olarak duygusal yönden tatmin olmuyorsanız. Örneğin kavga ettiniz sinirlendi cocugunuzda vad 1.5 yaşında eve gece 1 de geldi 11.30 da geldi ama kadın kesinlikle yok içip geliyor ve bu yüzden evi terkediyosunuz bunlara dayanamayıp fakat adam öyle inat ki gittiği gibi gelir takıntısından ve asla kendini hatalı görmemesinden dolayı bir gel bile demiyor. Ne yapardınız tekrardan evi terkettim 3 gündür aramıyor ve heryerden ikimize ait resim ve az önce evli durumunu kaldırdı . Siz ne yapardınız?
Çocuk olmadan önce boşar ne kendimin ne de çocuğumun başını yakardım.Eşinizle 3 kez boşanma durumuna gelseniz her defasında barışsanız. Alkole fazla düşkün olsa nadir aynı anda yataga girmek dışında haftada 4 öyleyse 3 kez sabahlara kadar içse eve geldiğinde bi sıcaklığı yakınlığı olmasa bi kadın olarak duygusal yönden tatmin olmuyorsanız. Örneğin kavga ettiniz sinirlendi cocugunuzda vad 1.5 yaşında eve gece 1 de geldi 11.30 da geldi ama kadın kesinlikle yok içip geliyor ve bu yüzden evi terkediyosunuz bunlara dayanamayıp fakat adam öyle inat ki gittiği gibi gelir takıntısından ve asla kendini hatalı görmemesinden dolayı bir gel bile demiyor. Ne yapardınız tekrardan evi terkettim 3 gündür aramıyor ve heryerden ikimize ait resim ve az önce evli durumunu kaldırdı . Siz ne yapardınız?
Katılıyorum. Aynı şeyleri kadın yapsa ultra ahlaklı toplumumuz o kadını bir güzel taşlardı ( gerçek anlamda.). Adama da acırlardı vah vah karıdan yana yüzü gülmedi diye. Ama erkek yapınca kadından fedakarlık bekleniyor. Yapmazsan yine taşlanmaktan kurtulamıyorsun. Gadın dediğin erkeeeni çekip çevirir çünkü. Yapmayan gadın değildir.Bu sorunun, boşanırdım'dan baska cevabi olabilir mi? Onu terapiste götür, allah yoluna yonelt gibi zırva onerileri olanlar ömürlerini boyle ise yaramaz bir bok çuvalı ile geçirmemislerdir. Kimsenin terapisti degilsiniz. Keske hic yasanmasaydi bu evlilik. Daha fazla uzamadan bitmeli. Aile babasi olamayacak bir adami evlendiren ailesi de masum değil. Yazik olmus size d cocugunuza da. Bosanir yeni bir hayat kurarsiniz umarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?