- 19 Mayıs 2020
- 47.334
- 212.640
- 598
- Konu Sahibi MeltemMelo
-
Evet, baksanıza karısı evden gider gitmez sosyal medyada fotoğrafları kaldırıyor. Evli durumu bekar yapıyor.Kesinlikle kadin yok demissiniz ne kadar eminsiniz hic bu kadar emin olmayın belliki adam alışmış gidip gelmenize su anda da umursamıyor duzelmez bosa uğraşmayın hayatı kendinize zehir etmeyin
öyle inat ki gittiği gibi gelir takıntısından ve asla kendini hatalı görmemesinden dolayı bir gel bile demiyor
Calısıyor kendi işiEşiniz sabaha kadar içip nasıl işe gidiyor?çalışmıyor mu?
Bi kez almadım ailesi herkes beni suçladı yaptığı yanına kaldı olan bana .Evli durumunu kaldiran bir adam adamla " evli " kalmak ne kadar mantıklı ? Hele ki içip içip eve gelen biriyle.. Belli ki aklı selim değil şayet öyle olsa yaptığının yanlis olduğunu bilir. Ben bosanirdin açık ve net. Ayrıca içip eve geldiği zaman da asla kapıyı acmazdim hatta kapının kilidini degistirirdim.
Evet, baksanıza karısı evden gider gitmez sosyal medyada fotoğrafları kaldırıyor. Evli durumu bekar yapıyor.
Konu sahibi, sizinki arayışlara gireli çok olmuş.
Bi de sey var ya YUVAYI DİŞİ KUŞ YAPAR. erkek kuş bok oglu boksa bile dişi kuş halleder. Yemek de yapar bebek de yapar yuva da yapar. Tüküreyim böyle topluma.Katılıyorum. Aynı şeyleri kadın yapsa ultra ahlaklı toplumumuz o kadını bir güzel taşlardı ( gerçek anlamda.). Adama da acırlardı vah vah karıdan yana yüzü gülmedi diye. Ama erkek yapınca kadından fedakarlık bekleniyor. Yapmazsan yine taşlanmaktan kurtulamıyorsun. Gadın dediğin erkeeeni çekip çevirir çünkü. Yapmayan gadın değildir.
Hayır bir de doğada yuvasını dışı kuşlar yapmıyor ortak yapıyorlar. Hatta bur sürü erkek kuş kendisi yapıp yuvasıyla dişi avlamaya çalışıyor falan.belgesellerde gördüm. Dişi kuş giriyor ıçeri bir bakıyor beğenmezse çekip gidiyor falan:) Yani doğada bile kuşlar böyleyken bu laf nasıl nerden çıkmış anlamıyorum.Bi de sey var ya YUVAYI DİŞİ KUŞ YAPAR. erkek kuş bok oglu boksa bile dişi kuş halleder. Yemek de yapar bebek de yapar yuva da yapar. Tüküreyim böyle topluma.
Ağaç daliyla uçan kuşun cinsiyetini nasil anlamislar ciddenHayır bir de doğada yuvasını dışı kuşlar yapmıyor ortak yapıyorlar. Hatta bur sürü erkek kuş kendisi yapıp yuvasıyla dişi avlamaya çalışıyor falan.belgesellerde gördüm. Dişi kuş giriyor ıçeri bir bakıyor beğenmezse çekip gidiyor falan:) Yani doğada bile kuşlar böyleyken bu laf nasıl nerden çıkmış anlamıyorum.
Alkol benim için ters bir durum bu kadar tahammül etmezdim sanırım çoktan soğurdum vazgeçerdim.Eşinizle 3 kez boşanma durumuna gelseniz her defasında barışsanız. Alkole fazla düşkün olsa nadir aynı anda yataga girmek dışında haftada 4 öyleyse 3 kez sabahlara kadar içse eve geldiğinde bi sıcaklığı yakınlığı olmasa bi kadın olarak duygusal yönden tatmin olmuyorsanız. Örneğin kavga ettiniz sinirlendi cocugunuzda vad 1.5 yaşında eve gece 1 de geldi 11.30 da geldi ama kadın kesinlikle yok içip geliyor ve bu yüzden evi terkediyosunuz bunlara dayanamayıp fakat adam öyle inat ki gittiği gibi gelir takıntısından ve asla kendini hatalı görmemesinden dolayı bir gel bile demiyor. Ne yapardınız tekrardan evi terkettim 3 gündür aramıyor ve heryerden ikimize ait resim ve az önce evli durumunu kaldırdı . Siz ne yapardınız?
Boşanırdım.Eşinizle 3 kez boşanma durumuna gelseniz her defasında barışsanız. Alkole fazla düşkün olsa nadir aynı anda yataga girmek dışında haftada 4 öyleyse 3 kez sabahlara kadar içse eve geldiğinde bi sıcaklığı yakınlığı olmasa bi kadın olarak duygusal yönden tatmin olmuyorsanız. Örneğin kavga ettiniz sinirlendi cocugunuzda vad 1.5 yaşında eve gece 1 de geldi 11.30 da geldi ama kadın kesinlikle yok içip geliyor ve bu yüzden evi terkediyosunuz bunlara dayanamayıp fakat adam öyle inat ki gittiği gibi gelir takıntısından ve asla kendini hatalı görmemesinden dolayı bir gel bile demiyor. Ne yapardınız tekrardan evi terkettim 3 gündür aramıyor ve heryerden ikimize ait resim ve az önce evli durumunu kaldırdı . Siz ne yapardınız?
Benim de eşim sizin ki kadar olmasada içiyordu. Evi terkettim avukat tuttum. 9 ay dönmemi istedi dönmedim. En son şartlarımı kabul etti döndüm. Şuan koşullara bir kaç istisna dışında uyuyor. Döneli 1 yılı geçti. Sizin ki blöf gibi. Kendi kendinize dönecekseniz niye gidiyorsunuz.Calısıyor kendi işi
Ev ayrılmak icin terkedilir zaten siz ne diye düşündünüz? Sonucunu kaldiramayacaginiz blöflere girmemeliydiniz
Tabiki yaşadığım durumlara katlanmadığım için evi terkettim gercekten hatasını farkedp bi kez olsun bi adım atsın diye beklerken adam resimleri kaldırdı bile cunku ona göre bi kez daha gidersem bitmişti.Benim de eşim sizin ki kadar olmasada içiyordu. Evi terkettim avukat tuttum. 9 ay dönmemi istedi dönmedim. En son şartlarımı kabul etti döndüm. Şuan koşullara bir kaç istisna dışında uyuyor. Döneli 1 yılı geçti. Sizin ki blöf gibi. Kendi kendinize dönecekseniz niye gidiyorsunuz.
Bitsinnnn. Niye katlanıyorsunuz eve gelmeyen adama. Ha var, ha yok.Tabiki yaşadığım durumlara katlanmadığım için evi terkettim gercekten hatasını farkedp bi kez olsun bi adım atsın diye beklerken adam resimleri kaldırdı bile cunku ona göre bi kez daha gidersem bitmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?