Kafayı sıyırdım eş sorunu.

Kesinlikle kadin yok demissiniz ne kadar eminsiniz hic bu kadar emin olmayın belliki adam alışmış gidip gelmenize su anda da umursamıyor duzelmez bosa uğraşmayın hayatı kendinize zehir etmeyin
Evet, baksanıza karısı evden gider gitmez sosyal medyada fotoğrafları kaldırıyor. Evli durumu bekar yapıyor.

Konu sahibi, sizinki arayışlara gireli çok olmuş.

Evli durumunu kaldiran bir adam adamla " evli " kalmak ne kadar mantıklı ? Hele ki içip içip eve gelen biriyle.. Belli ki aklı selim değil şayet öyle olsa yaptığının yanlis olduğunu bilir. Ben bosanirdin açık ve net. Ayrıca içip eve geldiği zaman da asla kapıyı acmazdim hatta kapının kilidini degistirirdim.

Ayıkken çocuk yapmadınız sanırım, 7 gün 4 günü beraber uyumamak, egoist, bencil adam “inat” diye güzelleştiriliyor. Ortada evlilik yok ki. Siz hak etmediği değeri vermişsiniz. Salın ipini
öyle inat ki gittiği gibi gelir takıntısından ve asla kendini hatalı görmemesinden dolayı bir gel bile demiyor

3 kez boşanma durumuna gelmem, çocuk da yapmam. ilk yanlışını yaptığı anda adliyeye giderim.Ancak siz hala geri dönmeye niyetlisiniz belli ki hala sorduğunuza göre, çocuğa olan olucak üzüldüm, umarım geri dönmezsiniz ama eğer ola ki o adamla aynı eve yine geri dönerseniz umarım sosyal hizmetlerin gözü o çocukta olur.

Bi kez almadım ailesi herkes beni suçladı yaptığı yanına kaldı olan bana .

Bi de sey var ya YUVAYI DİŞİ KUŞ YAPAR. erkek kuş bok oglu boksa bile dişi kuş halleder. Yemek de yapar bebek de yapar yuva da yapar. Tüküreyim böyle topluma.

Boşanırdım. Böyle bir adamdan da bile isteye cocuk yapmazdım ama o geçmiş artık.

Bi de sey var ya YUVAYI DİŞİ KUŞ YAPAR. erkek kuş bok oglu boksa bile dişi kuş halleder. Yemek de yapar bebek de yapar yuva da yapar. Tüküreyim böyle topluma.
Hayır bir de doğada yuvasını dışı kuşlar yapmıyor ortak yapıyorlar. Hatta bur sürü erkek kuş kendisi yapıp yuvasıyla dişi avlamaya çalışıyor falan.belgesellerde gördüm. Dişi kuş giriyor ıçeri bir bakıyor beğenmezse çekip gidiyor falan:) Yani doğada bile kuşlar böyleyken bu laf nasıl nerden çıkmış anlamıyorum.

Ağaç daliyla uçan kuşun cinsiyetini nasil anlamislar cidden ninelerimiz bu tongaya dusmemeliydi

Alkol benim için ters bir durum bu kadar tahammül etmezdim sanırım çoktan soğurdum vazgeçerdim.

Boşanırdım.

Calısıyor kendi işi
Benim de eşim sizin ki kadar olmasada içiyordu. Evi terkettim avukat tuttum. 9 ay dönmemi istedi dönmedim. En son şartlarımı kabul etti döndüm. Şuan koşullara bir kaç istisna dışında uyuyor. Döneli 1 yılı geçti. Sizin ki blöf gibi. Kendi kendinize dönecekseniz niye gidiyorsunuz.

Tabiki yaşadığım durumlara katlanmadığım için evi terkettim gercekten hatasını farkedp bi kez olsun bi adım atsın diye beklerken adam resimleri kaldırdı bile cunku ona göre bi kez daha gidersem bitmişti.

Bitsinnnn. Niye katlanıyorsunuz eve gelmeyen adama. Ha var, ha yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…