Kafayı sıyırdım eş sorunu.

Ayrılırdım. Tek bir hayatım var ve kimse uğruna feda edilemeyecek kadar kıymetli. Seneye çıkacağım belli değil. Kimse için kendimi feda etmezdim.

Eşinizle 3 kez boşanma durumuna gelseniz her defasında barışsanız. Alkole fazla düşkün olsa nadir aynı anda yataga girmek dışında haftada 4 öyleyse 3 kez sabahlara kadar içse eve geldiğinde bi sıcaklığı yakınlığı olmasa bi kadın olarak duygusal yönden tatmin olmuyorsanız. Örneğin kavga ettiniz sinirlendi cocugunuzda vad 1.5 yaşında eve gece 1 de geldi 11.30 da geldi ama kadın kesinlikle yok içip geliyor ve bu yüzden evi terkediyosunuz bunlara dayanamayıp fakat adam öyle inat ki gittiği gibi gelir takıntısından ve asla kendini hatalı görmemesinden dolayı bir gel bile demiyor. Ne yapardınız tekrardan evi terkettim 3 gündür aramıyor ve heryerden ikimize ait resim ve az önce evli durumunu kaldırdı . Siz ne yapardınız?
Evlilik bozmak kolay degilde bu kadar sansta vermek nasilsa beni birakmaz algisi yaratır. Aizin durumunuzda olsam muhtemelen bosanirdim bana gel diyemeyen, oturup aohbet edemedigim, aile olamadigim, gozlerinin icine bakamadigim, birlikte çıkıp eglenemedigim ve en oncede cocuguma babalik yapamayan adamla olmaz yani yapamazdim diye düşünüyorum. Allah uzak etsin hepimizin basindan

Eşinizle 3 kez boşanma durumuna gelseniz her defasında barışsanız. Alkole fazla düşkün olsa nadir aynı anda yataga girmek dışında haftada 4 öyleyse 3 kez sabahlara kadar içse eve geldiğinde bi sıcaklığı yakınlığı olmasa bi kadın olarak duygusal yönden tatmin olmuyorsanız. Örneğin kavga ettiniz sinirlendi cocugunuzda vad 1.5 yaşında eve gece 1 de geldi 11.30 da geldi ama kadın kesinlikle yok içip geliyor ve bu yüzden evi terkediyosunuz bunlara dayanamayıp fakat adam öyle inat ki gittiği gibi gelir takıntısından ve asla kendini hatalı görmemesinden dolayı bir gel bile demiyor. Ne yapardınız tekrardan evi terkettim 3 gündür aramıyor ve heryerden ikimize ait resim ve az önce evli durumunu kaldırdı . Siz ne yapardınız?
Haaaa siz arasın sizi geri dön desin ve 4. Kez geri dönmek istiyorsunuz. Ben olsam aramasını beklemeden geri donerdim. Eğer istediğiniz bu değilse siz de evine boşanma celbi gönderin

Back
X