Kafayı sıyırmaya az kaldı ?!

Para egitim sıkıntı degil dert ettikleri memur demek..

Kac aydr konusuyorum hic mi anne yumusamaz yok hala katı

namus ne alaka ben onu anlamaıdm
yani aileler de bazen resmen çocuğa iyilik yapcam derken mutsuzluğun dibine sürüklüyor...
Allah yardımcın olsun dilerim çözülür yakın zamandaa..
İşiniz zor çünkü hadi diyelim kaçtınız sevdiğinizle evlendiniz sonrasında ailesi arkasında olmayan kızı da saymıyorlarki..
ezmeye çalışıyorlar

sizi iyi hissettirmek için aa ne olacak gönüller bir olduktan sonra vs denebilir.

ama bence bir öğretmenin entelektüel bir insan olduğunu varsayarsak (ki öğretmenler sürekli okuyan kendini geliştiren insanlar gözümde yani ideali o en azından öyle varsaymak istiyorum) matematik hesabı bilen herkesin yapabileceği kendini geliştirmek zorunda olmadığı bir mesleği yapan biriyle kafa yapısının aynı olabileceğine inanmıyorum.

sevgi aşk güzel şey de, hayatı paylaşmaya hayatı yaşamaya gelince bu hayata bakış açısı önemli oluyor. ailen sadece laf olsun diye değil ama tecrübeleri hayat görüşü açısından sana denk biri arıyor olabilir.

o kadar gelişmiş aileden mükemmel bir hayat eğitimi alınan bir toplumda yaşamıyoruz, okul eğitimi insana olgunluk katıyor, hatta iş ortamı insanı geliştirmeye devam ediyor, bu yüzden bu ayrım bariz bence.

yine de hayat sizin.

A-ah ne bu simdi. Herkes doktor, ögretmen, mühendis falan mı olmak zorunda? Esnaflıgın nesi varmıs? Aldatan, ezik gören, siddet uygulayan bir mühendisi sevseydiniz bunlar basınıza gelmezdi sanırım... Hic ailenizin sözünden cıkmadıgınızı söylemissiniz, hayatınızdaki erkekten eminseniz bu bir ilk olsun ve vazgecmeyin derim.

Vazgecmiyorum ama hergun yeni bi olay hergun aglayarak uyumak.. Anlamiyorum insanlari meslege gore kategorilendirmeyi

Bir insanı hakir gören insan olamaz alın teri ile kazanılan her para helâldir şerefli bir adama namusuzsuz damgası varmak bence en büyük şerefsizliktir

memur olsa seni üzse kırsa hergün dövse dahamı iyi olurmus ben boyle aılelerı anlamıyorum benımde buna benzer aılem var hatta daha fazlası dıyebılırım ben gızlı gorusuyorum sonumuz hayır olsun ıns kabul ederler be canım aklım sende kalmıstı zaten telefonum falan gıttıde yazamıyorum anca ıs yerınden gırebılıyorum hala degısmmeıs aılen ve aılem benımde degısmedı keske bı mucıze olsada degısseler

Rest çekin. Ya o ya da kimse ile evlenmem diye diretin. Eninde sonunda vazgeçecekler.

Keşke....

benzer durumdayız benim tek fark hafta sonu gelmelerini kabul ettiler, ama sevinemiyorum bile çünkü annem bazı konularda direteceğini söylüyor..insanların kalbini kırmasından işi yokuşa sürüp karşı tarafı bezdirmesinden korkuyorum..karşındaki kişiye güveniyorsan bekle derim , ben her konusu açıldığında usul usul izah ettim baktımki annem olayı bağırma çağırmaya götürüyor tartışmak istemiyorum deyip çıktım odadan. bu seferde sen zaten istemiyorsun istesen diretirdin oldu.. yinede ses etmedim, benim şansım abim ve ablamın olaya karışmak istemeyip kendi bilir demesi.hakkımızda hayırlısı umarım herşey sorunsuz hallolur

Onlarin oyle yapmasi cok iyi olmus .bizimkiler benimle konusmuyor. Bende konusmuycam dedim bagirinca kaciyorsun oldu

Onlarin oyle yapmasi cok iyi olmus .bizimkiler benimle konusmuyor. Bende konusmuycam dedim bagirinca kaciyorsun oldu
sabırla bekleyeceğiz ben her seferinde hayırlıysa ileri hayırsızsa geri diyorum, biz aynı çevredeniz uzaktan akrabalıklarımızda var. annem fi tarihinden kalma konulardan bahsediyor, sanki biz asilzadeyiz sanki bir tek iyi sülale biziz herkes kötü.herkesin ailesinde iyide kötüde var, dedesi zamanında babanesini dövmüş , benimde dedemde babannemi erkek çocuğu yok diye boşayacakmış aldatmış ama onlar görülmez.ben yinede araştırın eğer çocukla ilgili bilmediğim bir durum varsa sizi dinleyeceğim dedim. alkoldür,kötü alışkanlıktır,kumardır. sende böyle yaklaş gönül kırmadan olsun

26 yaşında aynı şeyleri yaşadım esest. Senin gibiydim. Aynı durumları bende kabul ettiremedim. Sabır diyorum sadece sana. Ben tam kopma noktasındayken artık savrulacakken işimde hayatımda Allah güzel bir kapı açtı. Kabul ettiler. Ne yaptım nasıl oldu sorusuna sadece sabır diyorum ve hakkında hayırlısını istemek. O kişiyle veya onsuz hakkında hayırlısını istemek. Şimdi üç yaşına girecek bir kızımız var:)♡Allah hakıında hayırlsını nasip etsin. Annene babana rest çekme kavga gürültü etme yorulan yıpranan sadece sen olursun. Onların rızası olmadan bir adım atma evlilikle alakalı. Dua et gönüllerini yumuşatsın Allah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…