Para egitim sıkıntı degil dert ettikleri memur demek..Esnaf derken kendi iş yeri mi yoksa orada çalışan mı?
Durumu iyiyse belki ailenizin sesi çıkmaz. Eğitim farkı açığını ordan kapatabilir. Malum artık günümüzde para, eğitim kariyerden daha önemli....
Kac aydr konusuyorum hic mi anne yumusamaz yok hala katıAilenin sizin büyüdüğünüzü kabullenememesinden kaynaklanıyor ki yaşınızı başınızı almışssınız. Bence tartışmaya dönmiyecek şekilde annenizle konuşun ilk önce yeterli olgunlukta olduğunuzu ve utanılacak birşey yapmadığınızı sevginizi dile getirseniz?
Annenizin fikri değişirse babanızla konuşur diye düşünüyorum.
Ya kac tane memur, asker, polis, ogretmen, hakim, savci ihraç edildi, açığa alındı, hapse atıldı vs.. Hic bi isin garantisi yok ki, sadece meslege takilmak ne derece dogru olabilir.. Anlayamiyorum bu zihniyetleri..elaleme memur demek istiyorlar.
A-ah ne bu simdi. Herkes doktor, ögretmen, mühendis falan mı olmak zorunda? Esnaflıgın nesi varmıs? Aldatan, ezik gören, siddet uygulayan bir mühendisi sevseydiniz bunlar basınıza gelmezdi sanırım... Hic ailenizin sözünden cıkmadıgınızı söylemissiniz, hayatınızdaki erkekten eminseniz bu bir ilk olsun ve vazgecmeyin derim.26 yaşındayım o kadar okul hayatım oldu aileme ne laf getirdim ne söz. Onların sözünden çıkmadım anladım ki hata etmisim. Kabul ettiremiyorum sevdiğimi. Bilenler biliyor. Bilmeyenler içinse ben öğretmen o esnaf olduğu için. Biri de demiyor ki bu çocuğu bir araştıralım soralım .Ustune ustelik bir sürü laf yiyorum . Artık ağırıma gidiyor. Konusmayinca yine kötü olan ben oluyorum. Ne halt yedinki vazgecmiyorsun. Ben gururla okuttum namusumuzu 5 paralık ediyorsun gibi bir sürü laf. İcime ata ata hasta oluyorum. Kimse korumuyor arkamda durmuyor. Ustelik herkesi kendilerine çekiyorlar. Hersey üstüme üstüme geliyor. Sizlerle paylaşmak istedim çünkü kafayı yiyecem artık söyledikleri her sözden.
Vazgecmiyorum ama hergun yeni bi olay hergun aglayarak uyumak.. Anlamiyorum insanlari meslege gore kategorilendirmeyiA-ah ne bu simdi. Herkes doktor, ögretmen, mühendis falan mı olmak zorunda? Esnaflıgın nesi varmıs? Aldatan, ezik gören, siddet uygulayan bir mühendisi sevseydiniz bunlar basınıza gelmezdi sanırım... Hic ailenizin sözünden cıkmadıgınızı söylemissiniz, hayatınızdaki erkekten eminseniz bu bir ilk olsun ve vazgecmeyin derim.
Kazancı önemsese keşke. Tek kriter memurluk !Yalnız esnaflar öğretmenlerden daha fazla kazanıyo onu bi bilsin de cahil aileniz
26 yaşındayım o kadar okul hayatım oldu aileme ne laf getirdim ne söz. Onların sözünden çıkmadım anladım ki hata etmisim. Kabul ettiremiyorum sevdiğimi. Bilenler biliyor. Bilmeyenler içinse ben öğretmen o esnaf olduğu için. Biri de demiyor ki bu çocuğu bir araştıralım soralım .Ustune ustelik bir sürü laf yiyorum . Artık ağırıma gidiyor. Konusmayinca yine kötü olan ben oluyorum. Ne halt yedinki vazgecmiyorsun. Ben gururla okuttum namusumuzu 5 paralık ediyorsun gibi bir sürü laf. İcime ata ata hasta oluyorum. Kimse korumuyor arkamda durmuyor. Ustelik herkesi kendilerine çekiyorlar. Hersey üstüme üstüme geliyor. Sizlerle paylaşmak istedim çünkü kafayı yiyecem artık söyledikleri her sözden.
26 yaşındayım o kadar okul hayatım oldu aileme ne laf getirdim ne söz. Onların sözünden çıkmadım anladım ki hata etmisim. Kabul ettiremiyorum sevdiğimi. Bilenler biliyor. Bilmeyenler içinse ben öğretmen o esnaf olduğu için. Biri de demiyor ki bu çocuğu bir araştıralım soralım .Ustune ustelik bir sürü laf yiyorum . Artık ağırıma gidiyor. Konusmayinca yine kötü olan ben oluyorum. Ne halt yedinki vazgecmiyorsun. Ben gururla okuttum namusumuzu 5 paralık ediyorsun gibi bir sürü laf. İcime ata ata hasta oluyorum. Kimse korumuyor arkamda durmuyor. Ustelik herkesi kendilerine çekiyorlar. Hersey üstüme üstüme geliyor. Sizlerle paylaşmak istedim çünkü kafayı yiyecem artık söyledikleri her sözden.
Keşke....memur olsa seni üzse kırsa hergün dövse dahamı iyi olurmus ben boyle aılelerı anlamıyorum benımde buna benzer aılem var hatta daha fazlası dıyebılırım ben gızlı gorusuyorum sonumuz hayır olsun ıns kabul ederler be canım aklım sende kalmıstı zaten telefonum falan gıttıde yazamıyorum anca ıs yerınden gırebılıyorum hala degısmmeıs aılen ve aılem benımde degısmedı keske bı mucıze olsada degısseler
Diretiyorum gece yine direttimRest çekin. Ya o ya da kimse ile evlenmem diye diretin. Eninde sonunda vazgeçecekler.
Onlarin oyle yapmasi cok iyi olmus .bizimkiler benimle konusmuyor. Bende konusmuycam dedim bagirinca kaciyorsun oldubenzer durumdayız benim tek fark hafta sonu gelmelerini kabul ettiler, ama sevinemiyorum bile çünkü annem bazı konularda direteceğini söylüyor..insanların kalbini kırmasından işi yokuşa sürüp karşı tarafı bezdirmesinden korkuyorum..karşındaki kişiye güveniyorsan bekle derim , ben her konusu açıldığında usul usul izah ettim baktımki annem olayı bağırma çağırmaya götürüyor tartışmak istemiyorum deyip çıktım odadan. bu seferde sen zaten istemiyorsun istesen diretirdin oldu.. yinede ses etmedim, benim şansım abim ve ablamın olaya karışmak istemeyip kendi bilir demesi.hakkımızda hayırlısı umarım herşey sorunsuz hallolur
sabırla bekleyeceğiz ben her seferinde hayırlıysa ileri hayırsızsa geri diyorum, biz aynı çevredeniz uzaktan akrabalıklarımızda var. annem fi tarihinden kalma konulardan bahsediyor, sanki biz asilzadeyiz sanki bir tek iyi sülale biziz herkes kötü.herkesin ailesinde iyide kötüde var, dedesi zamanında babanesini dövmüş , benimde dedemde babannemi erkek çocuğu yok diye boşayacakmış aldatmış ama onlar görülmez.ben yinede araştırın eğer çocukla ilgili bilmediğim bir durum varsa sizi dinleyeceğim dedim. alkoldür,kötü alışkanlıktır,kumardır. sende böyle yaklaş gönül kırmadan olsunOnlarin oyle yapmasi cok iyi olmus .bizimkiler benimle konusmuyor. Bende konusmuycam dedim bagirinca kaciyorsun oldu
Adamdan emin misin peki? Ne kadar zamandir taniyorsun?Vazgecmiyorum ama hergun yeni bi olay hergun aglayarak uyumak.. Anlamiyorum insanlari meslege gore kategorilendirmeyi
Dinleme onları inat yapıyorlarsa git evlen boşuboşuna üzüntülerle zaman geçiyor. İyi düşün mantıkla hareket et bazı insanlar memur kızlarını hiç evlendirmek istemiyor.Diretiyorum gece yine direttim
Ama olaylar olaylar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?