Aynilarini dedim ve oyle biseyle gelseler amenna diyeceğim hani durumu da kötü olsa anlayacağım ama hicbir firsat vermiyorlar agliyor bagiriyor kiziyor yipranip gidiyoruz istesabırla bekleyeceğiz ben her seferinde hayırlıysa ileri hayırsızsa geri diyorum, biz aynı çevredeniz uzaktan akrabalıklarımızda var. annem fi tarihinden kalma konulardan bahsediyor, sanki biz asilzadeyiz sanki bir tek iyi sülale biziz herkes kötü.herkesin ailesinde iyide kötüde var, dedesi zamanında babanesini dövmüş , benimde dedemde babannemi erkek çocuğu yok diye boşayacakmış aldatmış ama onlar görülmez.ben yinede araştırın eğer çocukla ilgili bilmediğim bir durum varsa sizi dinleyeceğim dedim. alkoldür,kötü alışkanlıktır,kumardır. sende böyle yaklaş gönül kırmadan olsun
2 bucuk senedir eminim. Ve bircok insan arastrdi hickimse birsey bulamadi duyduklari tek sey elinizle getirin verin kefilim..ama ailem dinlemiyor arastirmiyor. Memur olursa ancak diyorlarAdamdan emin misin peki? Ne kadar zamandir taniyorsun?
Amin sabrediyorum sabretmeye calisiyorum ama yipraniyorum dayanamiyorum onlarin gönlü olsun istiyorum ama sanki o kadar cok abarttilarki26 yaşında aynı şeyleri yaşadım esest. Senin gibiydim. Aynı durumları bende kabul ettiremedim. Sabır diyorum sadece sana. Ben tam kopma noktasındayken artık savrulacakken işimde hayatımda Allah güzel bir kapı açtı. Kabul ettiler. Ne yaptım nasıl oldu sorusuna sadece sabır diyorum ve hakkında hayırlısını istemek. O kişiyle veya onsuz hakkında hayırlısını istemek. Şimdi üç yaşına girecek bir kızımız var:)♡Allah hakıında hayırlsını nasip etsin. Annene babana rest çekme kavga gürültü etme yorulan yıpranan sadece sen olursun. Onların rızası olmadan bir adım atma evlilikle alakalı. Dua et gönüllerini yumuşatsın Allah.
Ailene kamudan ihraç edilen memurlardan filan bahset, artik devlet kapisi garantidir diye bi sey olmadigini filan soyle de şu eski zihniyetin artik gecerli olmadigini gorsunler.. Hani baska bi eksiklik olsa anlarim, insanlar bahane ediyor is durumunu derim ama o da yok diyorsun..2 bucuk senedir eminim. Ve bircok insan arastrdi hickimse birsey bulamadi duyduklari tek sey elinizle getirin verin kefilim..ama ailem dinlemiyor arastirmiyor. Memur olursa ancak diyorlar
Benimkiler de çok sıkıntı çıkarıyor politikaları sizin aile ile aynı, gelsinler ama yokuşa sürüp canlarından bezdirelim mantığıyla hareket ettikleri için geleceklerinin heyecanını yaşayamıyorum bile, pazartesi bizde olacaklar ama sürekli dua edip tedirginlik içerisinde bekliyorum. Allah yardımcımız olsunbenzer durumdayız benim tek fark hafta sonu gelmelerini kabul ettiler, ama sevinemiyorum bile çünkü annem bazı konularda direteceğini söylüyor..insanların kalbini kırmasından işi yokuşa sürüp karşı tarafı bezdirmesinden korkuyorum..karşındaki kişiye güveniyorsan bekle derim , ben her konusu açıldığında usul usul izah ettim baktımki annem olayı bağırma çağırmaya götürüyor tartışmak istemiyorum deyip çıktım odadan. bu seferde sen zaten istemiyorsun istesen diretirdin oldu.. yinede ses etmedim, benim şansım abim ve ablamın olaya karışmak istemeyip kendi bilir demesi.hakkımızda hayırlısı umarım herşey sorunsuz hallolur
Can alici soru bu iste..Sevgiliniz bu durumu sorun etmiyor mu peki? Ileride aileniz rıza gösterirse sevgiliniz bu olayı isitip isitip önünüze çıkarır mi
Allah yardımcın olsun. Ben ne zaman kendimi tamamen teslim ettim o zaman işler yoluna girdi . Yani mücadele etmeyi bıraktım. Olsa da olmasa da baş üstüne demek ki bunu yürekten söylemek insanın duygularının nirvana noktası sanırım:)Amin sabrediyorum sabretmeye calisiyorum ama yipraniyorum dayanamiyorum onlarin gönlü olsun istiyorum ama sanki o kadar cok abarttilarki
En yakin akrabalrm o durumda ama gözü görmüyor diyince onlari basima kakıyon herkes oyle olacak diye bisey yok diyo.Ailene kamudan ihraç edilen memurlardan filan bahset, artik devlet kapisi garantidir diye bi sey olmadigini filan soyle de şu eski zihniyetin artik gecerli olmadigini gorsunler.. Hani baska bi eksiklik olsa anlarim, insanlar bahane ediyor is durumunu derim ama o da yok diyorsun..
Sen yine de biraz daha sabret, bolca dua et kalpleri yumusasin, ailen yaninda olmazsa bi tarafin buruk kalabilir Allah korusun..
Sabret tatlilikla olsun annen baban onlar saygı ni goster alttan al sen diyor.hatta akraba gitmis tehdit etmis huzurlarini bozuyorsun ayrıl diye o da guzelce cevap vermis ben bunu dolayli yoldan ogrendim tabiSevgiliniz bu durumu sorun etmiyor mu peki? Ileride aileniz rıza gösterirse sevgiliniz bu olayı isitip isitip önünüze çıkarır mi
Rabbim yardmciniz olsun umarim agizlari dilleri o an durur evet derlerBenimkiler de çok sıkıntı çıkarıyor politikaları sizin aile ile aynı, gelsinler ama yokuşa sürüp canlarından bezdirelim mantığıyla hareket ettikleri için geleceklerinin heyecanını yaşayamıyorum bile, pazartesi bizde olacaklar ama sürekli dua edip tedirginlik içerisinde bekliyorum. Allah yardımcımız olsun
Ona da oyle diyorlar kızdığım nokta o tanımadan. Ustelemiyorum ki kendileri aciyor konuyu ben sessiz sakin odamda oturuyorumBence konuya kisa sureli bir ara verin evdeyken odaniza kapanin aileye biraz uzak davranin yavas yavas sizin acinizdan bakmaya baslarlar. Surekli ustelemeyin. Annendesenin mutlu olmani ister sonucta dusmanin degil. Oradaki namus olayi yanlis anlasilmis. Okadar itiraz ettik oglani kabul etmiyoruz niye vazgecmiyorsun kopamadigin durum mu var anlaminda soylenmis. Esnaf namussuzdur dememis annesi.. tek soyleyebilecegim ailenizi hice sayip rizalari olmadan evlenmeyin pisman olursunuz. Sevgilinizde sizi gercekten seviyorsa aileniz kabul edene kadar bekler. Allah kolaylik versin..
Inşallah yaa inşallah ben çok dua ediyorum böyle benim gibi zorluk yaşayan herkesin hepimizin yolu açılsın ailelerin kalpleri yumuşasın diyeRabbim yardmciniz olsun umarim agizlari dilleri o an durur evet derler
Aminnn canım benim inşallahInşallah yaa inşallah ben çok dua ediyorum böyle benim gibi zorluk yaşayan herkesin hepimizin yolu açılsın ailelerin kalpleri yumuşasın diye
Dışarı cikarmiyorlar hep pesimdeler zaten ben atandigim yerdeyim tatile geldim onu da burnumdan getiriyorlar. Diretmiyorum onlar açıyor konuyu insallah bana da nasip olur.. Rabbim hep mutlu etsin siziBen de sorunlar yaşadım evlenirken.. özellikle annem hiç istemedi ki hiç görmeden eşimi. ailesini sevmezdi diye.. uzaktan tanışıyorlardı. ben çok direttim. abim annem neler etti bana.. çok uzun zaman sonra eve geldi eşim bir gün. diger abimlerle ayarladık. tabi annem ne diyecek koskoca kadın adama. hiç konuşmadı kahvaltı boyunca. biz gırgır şamata. tabi ortam gergin ama çaktırmıyoruz. annem hep inceleme halinde. sonra annem çok yumuşadı. tanıyınca durumlar değişti.
bir de çok diretme. çok yorulursun. hele bu güzel vakitlerinizi böyle harcamayın. akışa bırak. biz hep yanyana gelince bu mevzuları konuşurduk. sonra bi baktım tek mevzumuz bu. bıraktık zamana. onlar evliliğe müsade etmiyorsa bizde sevgili takıldık ki iykide öyle olmuş çok uzun zaman süper bir sevgililik geçirdik. hiç sakınmadan.
zaman emin ol zaman. iyi ki ailemi ezmeden beklemişim ki herkes söyler şimdi. onlarda yumuşadı. eşimi tanıdılar falan. oooo çok zaman geçti üstünden. bırak biraz.. sevgilinle sevgili ol güzel güzel vakit geçir
sorma inan söz masasıydı elbisesiydi ne hayaller kurardım şimdi hayırlısıysa olsun kavgasız gürültüsüz diyorum . bir taraftakide aile insanların karşısında onlarıda ezmek istemem , konuştuğunda susun demek istemem karşı tarafa ailen zaten sana kırgın gönülsüz iş yaptın arkanda destek değil izlenimi oluşsun istemiyorum. bunu fırsat bilmesinler. bir taraftanda karşı tarafta mahçup olmasın istiyorum.Benimkiler de çok sıkıntı çıkarıyor politikaları sizin aile ile aynı, gelsinler ama yokuşa sürüp canlarından bezdirelim mantığıyla hareket ettikleri için geleceklerinin heyecanını yaşayamıyorum bile, pazartesi bizde olacaklar ama sürekli dua edip tedirginlik içerisinde bekliyorum. Allah yardımcımız olsun
amiiiiiiiin sizde çok mutlu olun inşallah. tez zamanda düzelir umarım durumlar.Dışarı cikarmiyorlar hep pesimdeler zaten ben atandigim yerdeyim tatile geldim onu da burnumdan getiriyorlar. Diretmiyorum onlar açıyor konuyu insallah bana da nasip olur.. Rabbim hep mutlu etsin sizi
Dışarı cikarmiyorlar hep pesimdeler zaten ben atandigim yerdeyim tatile geldim onu da burnumdan getiriyorlar. Diretmiyorum onlar açıyor konuyu insallah bana da nasip olur.. Rabbim hep mutlu etsin sizi[/QUOTE
annemde dışarı çıktığımda sorgular nereye kimle gidiyorsun, arkadaşımla derim kızmı erkekmi der, çoğu zamanda bilir ama evden çıkarmamak çok anlamsız gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?