Kafayı yediğim günler

Erkek arkadaşımla ayrıldık,sebebide hareketler dökümünü öğrenmiş olması ve benim facebookta 2 gün üst üste eski erkek arkadasımın porfiline girmiş olmam. Açıklamam yok oda sen beni aldattın diye tutturdu ayrıldık bitti herşey hiç bişeyi silmiyosam gözümdeki değersizliğinden senden tiksiniyorum nefret ediyorum istemiyorum seni dedi o bunları dedikçe ben eve geldim ne var ne yok kırdım dağıttım üstüne bi güzel bi ton ilaç içtim uyumayı bekliyorum normalde uyutan ilaçlar bugün uyutmuyo uyumadıkça kendime zarar veriyorum bugün 4 gündür kollarımın halini değişti belki manyak diyeceksiniz belki pskopat ama o bana lafları saydıkça ben kendime zarar veriyorum kollarımın üstü yanık dolu sıcak maşa izleri dolu ağlamaktan gözlerim şişti evden dışarıya çıkmaz oldum artık elime geçen herşeyi dağıtıyorum atıyorum fırlatıyorum. Artık çok fal baktın Dilek onun laneti üstünde şimdi diyorum geçmişe dair olan şeyleri hala atmadın onun laneti üstünde diyorum. Ama ben onu aldatmadım,tamam aldatmak sadece fiziksel olmuyo ama duygusal olarakta aldatmadım. Annemlerin yanına dönmek istiyorum gidemiyorum burada kalamıyorum napıcam şaşırdım[/QUOTE]

Tamam meraktan bakmışsındır ayrılmışsınızdır anlıyorumda senin kendine hiç mi saygın yok niye zavallı muamelesi yapıyosun kendine!!!
Bi dur bi bekle belki saçma sapan tavırlar içinde adam döner yakında
Ne sanıyorsun anlamadım ki sen bunları yapınca kendine o sana kıyamayıp geri mi dönücek
Öyle sanıyorsan söyliyim canım çok beklersin
Bu nasıl bi mantık ya nasıl kıyabiliyorsun kendine
Hayır en kötü ihtimal sende onun faceini kontrol et bu şekilde üstte çık
Böyle gurur yerler yürümez bu hayat
Heee olurda acır bu haline geri döner belki 2. sefer için planın ne?
Kendine zarar verme lütfen sanki dünyanın sonu....

onda hiç bişey yok bakıyorum zaten sürekli hemde hiç bişey yok adam bildiğimiz melek. Zavallı acınacak haldeyim çünkü 2 yıl sonra ilk kez aşk acısı çekiyorum böğüre böğüre ağlıyorum resmen. Bu kadar büyütecek ne var anlamıyorum :/ şimdi yine girdim facesine baktım arkadasıyla konusmus ben tutturdum yarın yanına gelcem dıye aksam nasıl doncen falan dedı o ara arkadasıyla konusuyomus ıste cocuk okulun bıtmesıne 6 ay kaldı takıl et gununu gun et dıye yazmıs buda yapamam ona böyle bişeyi demiş işte çocuk ya sürekli aynı şeyi yaparsa sana demiş. belki çocukla konuşmasaydı böyle olmazdı yarın gitmemi isterdi yanıan diyorum. çaresizim cidden :/ ağladım oturdum yazdım ona 6 sayfa yazı ama nasıl vericem bilmiyorum acaba okula mı göndersem diyorum. Ev arkadaslarıma yada normal arkadaslarıma anlatamıyorum çünkü güçlü olmam lazım dışarıya karşı,bugüne kadar hep güçlüydüm

Son düzenleme:
Dışarıya karşıda güçsüz ol kendine zarar vermenden daha iyidir inan...
kimse seni yadırgamaz hepimizin sorunları var
hem 2 yıl bak koskoca 2 yıl böyle kolay biter mi sanıyorsun
Karşılıklı konuşur mantıklı bir yol bulursunuz mutlaka
kendine yazık etme ya nolur o izler kalırsa kollarında nolcak?
Hepimizin etrafında öyle saçma sapan akıl veren arkadaşlar vardır bak sevgilin dinlememiş işte
bence şu an çok kızgın hepsi bu

2 yıldır birlikte değiliz biz ben 2 yıl sonra birini hayatıma aldım onun yüzünden acı çekiyorum. Ah keşke 2 yıl olsa tutturdu sen beni aldattın diye. Aslında benim kendime zarar verdiğim konu bana olan ağır konuşmaları. Ah keşke kızgın olsa ablacım cumartesi gününden beri beni beter etti odadan çıkmıyorum ağlamaktan helak oldum artık. Kalırsa izler diyorum bende ama umrumda değil şu noktada hiçbişey.

Git yanına konuş kovcak hali yok ya
Kendine zarar vermeyide bırak
O izleri ömür boyu taşımak istemiyorsan tabi zaten nasıl cesaret var sende anladım bana igne batsa yan mahalle duyar
Ben bişey yapmadım alışkanlık merak filan dee hatta facei sil yanında belki öyle inanır sana

Ben ayvalıktayım o küçükkuyuda işte bilmediğim biyer gelme gelirsen beni göremezsin diye tutturdu bildiğim biyer olsa giderim lafları umrumda olmaz ama işte Bende bu kadar cesaretli değilim aslında ama canımın yanmasını anca fiziksel bi acıyla götürebilirim diye kendime zarar veriyorum. Facemde yok çocuk niye sildiğinde engellemiyosun hadi bi gün baksan bişey demem ama iki gün üst üste bakıyosun beni hiç mi sevmiyosun diyo.Facemi dondurdum zaten ama bunların hiç biri geri getirmiyo

ne kadar süredir berabersiniz ki bi süre sesiz kalmanda işe yarar belki:44:

Atla git küçükkuyuya nolucak dibindesin bulamazsan dönersin hemen. Seni ordan döndürmez. Dönersen de içinde kalmamış olur.

Meraktan bakmış olabilirsin ya herkes bakar bence. Ben eşimle beraber bile bakıyorum. Çok abartmış. Sakinleşir yatışır merak etme.

eğer arayıp konuyu uzatan taraf sevgilinse yarın hiç düşünme git derim..
nolur ki en fazla
zaten dayanamayıp gelir
gidersin ben şurdayım gel konuşcaz gelene kadar bekliycem dersin en fazla 1 saat bekletir
aklınca kapris yapıyo burnunu sürtüyo işte aman boşver

artık bende abarttığını düşünüyorum ama bilmiyorum

ya teşekkür ederim yemin ederiiim rahatladım artık biraz ya :) gidicem mutlaka gidiceem

sakin ol.. böyle durumlarda en güzeli uzak durmak. bırak adam içine sindirsin. düşünsün. hazmetsin. sonra nasıl olsa sakinleşecek. sen özrünü dile, üste çıkmaya çalişma, evet baktım ama hiçbir nedeni yok de ve çekil artık. biraz zaman ver ona.. sen üstüne gittikçe adam yalnız kalip düşünme firsati bulamicak ki. hem ben daha az önce baktım eski sevgililerimin hesaplarına. alişkanlık olmuş işte. bi bahane uydurumaz mısın ? ne bileyim bi haber aldım onla ilgili ortak bi arkadaşla ilgili duvarında paylaşmiş mi diye baktım falan de. neden daha önce söylemedın derse de çok tepki verince panikledim de.. ya da sus ve sadece boynunu büküp özrünü dile.. güvenini tekrar kazanmaya çaliş.. abartmasın o da. tamam gurur kırıcı bişey ama aldattın ne demek ! üzülme.. bu sizin için bir sınav, öyle düşün.

uzak duruyorum uzak durmaya çalışıyorum beni biraz yanlız bırak dedi bıraktımda ama kendisi çağrı attı dün gece sonra bi gizli numara aradı açmadım. Beni aldattın bana değer vermiyosun beni sevmiyosun demesi beni çıldırtıyo özrümü diledim hata yaptım dedim ama hata değil bu diyo. Alışkanlıktan baktım işte bende :/ bahane falan dinlemiyo boynumu büküp oturuyorum olmuyo yalvarıyorum olmuyo napacağımı şaşırmış durumdayım artık. Sınav diyorum ama bilmiyorum işte bu kadar abartılı bi şekilde olması. Nasıl desem artık sen beni aldattın ben bi daha nasıl senin elini tutucam diyo ya aldatmak mı bu şimdi? Belki uzakta olduğumuz için paranoyaklaşıyo başlarda hiç kıskanmayan adam artık çıldırmış durumda. Senin o ondan ona koşan arkadaşlarından bi farkın yok benim gözümde diyo. Bitti diyo sil herşeyi diyo sen yapabildin mi diyorum benim için bi değeri yok artık hiç bişeyin diyo. Allah bana neyi çektiriyo bilmiyorum..

Gittin mi naptın çok merak ettim

gitmedim keşke gitmiş olsaydım ama gidemedim ya of kalbim git diyo ayaklarım geri geri geliyo o sana çok ağır laflar etti dilek diyo gitme diyo gururumla kalbim arasına sıkıştım kaldım okula gidemiyorum evde duramıyorum kafayı yicem ilişkisi vardı facede,tek umudumda son umudumda oydu ama onuda bitirmiş..

Herkes kollarına noldu senin demeye başladı bişey yok diyorum bana acır gibi bakıyolar. Gittim prozac aldım yine başladım içmelere ama ağlama krizlerim durmuyo ben artık cidden kafayı yicem. Tamam daha yeni bi ilişkiymiş diyebilirsiniz ama beslediğim umutlarım hepsi gitti..

hem gururum yüzünden gidemem diyorsun hem bir kaç ay içinde kör kütük aşık olup canını hiçe sayıyosun...
gurur yapman gereken tek şey kişiligin ağlamaklada çözülmez bu iş gitmiyosan sus otur düşünme okuluna git

böyle konuşması cidden kolay yaşadığın zaman böyle yapamıyosun işte ağlıyosun canını hiçe sayıyosun susamıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…