sende sorun yok canım neden böle dusunuyosun yapıcı olmaya calıs
sorumsuzluk yapıyor bu konuda, önce bir tatlı dille konuş bakalım, ama sakın sinirlenme çünkü şiddet gösterir büyük ihtimalle, ne düşünüyormuş onu öğren, nasıl çalışıp para getirecekmiş, faturaları ödeyecekmiş, sor bunları, ve ne kadar zamanda yapacağını da sor sana bir söz vermesini sağla, örneğin 2 ay, ve bekle o süreyi ama çalışmayı düşünmezse, giderleri ve ihtiyaçlarınızı karşılayamazsa ne yapacağına bak bakalım işin içinden nasıl çıkacak, ama asla kavga etme sana tavsiyem baba ve erkek olarak evin ihtiyaçlarını karşılamazsa, sessiz sedasız ailenin yanına git, kavga etme tekrarlıyorum, büyükler girsin araya... onun ailesi destek olurmu şu an bilemiyorum, ama konuş onunla iş mevzusunu
defalarca konuştum defalarca.vardır bi kısmetimiz dedi sürekli ya kısmet seni bilgisayar başında nasıl bulsun diyorum.bulur diyor.çık dolaş bak etrafa diyorum yarım saate eve dönüyor.biz yazlık yerdeyiz işler sezonluk yazı bekliyor ama artık 3 kişiyiz bunu anlamadı hala.ailem ayrı bir konu başlığı ölürüm daha iyi
inan çok kötü oldum, bir müddet bekleyin bakalım yinede.. zaten ailesine bakamayacak duruma gelirse evliliğiniz yürümez bu açıktır.
dilim varmıyor ama devletten yardım ve koruma talep edersiniz, sizi tekrar uyarıyorum bebeğiniz ve sizin sağlığınız için lütfen tartışmayın, biraz daha sabredin
sapasağlam evde yatarken muhtaç insanların hakkını alamamki bentamam tartışmayacağım en iyisi susmak.beklemek.teşekkür ederim
defalarca konuştum defalarca.vardır bi kısmetimiz dedi sürekli ya kısmet seni bilgisayar başında nasıl bulsun diyorum.bulur diyor.çık dolaş bak etrafa diyorum yarım saate eve dönüyor.biz yazlık yerdeyiz işler sezonluk yazı bekliyor ama artık 3 kişiyiz bunu anlamadı hala.ailem ayrı bir konu başlığı ölürüm daha iyi
Eşine kapı kapı dolaşıp iş aramak gurur kırıcı geliyor olabilir.. belki internetten bir yerlere iş başvurusu yapmıştır cevap bekliyordur.. İş ilanı veren çok site var çünkü..Eşin nerde çalışıyordu? üni mezunumu? :44:
Sen çok fazla üzme kendini Allah muhafaza sütün kesilir bebeğine yazık olmasın.. Rızkı veren elbette Allah'dır ama en güzeli gidip aramaktır tabiki..
iki mesajınızda doğru çok hemde çok haklısınız.benimde kafam çok karışık toparlanamadım sanırım ama bu onu haklı çıkarmıyor.daha öncede söylemiştim sadece beyaz sabun kullan diye.şampuanla yıkadım diyince çıldırdım.hiçbişiyi önemsemiyor sonuçta bebeğimiz sözkonusu hemen işi bitirip yatmak yada oynamak istiyor.perişanım yani keşke diyorum keşke ama dönüşü yok
iki aylık bebeğimin çamaşırlarındaki kakayı saç şampuanıyla yıkadığı için söylendiğim ''koca'' bebek kucağımdayken bana kafa attı kolumu sıktı ne yapayım
Canım öncelikle ayrılmak için ortada bir sebep yok. Bence senin de kabahatin var bırak neyle yıkarsa yıkasın, ben de elimde birşey yıkayacağım zaman şampuanla yıkarım niye bu kadar tepki verdin anlamadım. Benim eşimi herkes çok sakin bilir gerçekten de kavga etmeyiz evde ama eğer lütfedip birşey yaparsa ben ona karışırsam öyle bir bağırıyor, şaşırıyorum ama sürekli öyle olmadığı için sesimi çıkarmıyorum. Yani sürekli kavgacı, şiddet eğilimli biri değilse belki amacı canını acıtmak değildi o anda öyle bir tepki verdi. Zaten demişsin işsiz diye, onun psikolojisi de bozuktur, her ne kadar takmıyor gibi gözükse de emin ol takıyordur kafaya, son olarak o oyun gerçekten çok fazla şiddet içeriyor benim kardeşim de oynuyordu birkez bakayım dedim benim psikolojim bozuldu izlerken.
canım benım ınsan olan yapmaz bunu evet haklısın ancak calısan bı bayan degılsen ısten gelen adama sampuanla yıkadı dıye söylenıyosan bırazda sen suclusun bak devlet memuruyum yerı gelınce 36 saat nobet tutuyorum sımdı bıde yenı hamıleyım bulantılarım var o halde bıle ben esım bıseye gercekten cabaladıysa uyapmak ıcın cok mutlu oluyorum cabalamasını bıle sevıyorum bazen duyarsız bazen okuz olmuyo mu cok mu mukemmel hayır ama hayat bır ıdare dır.hep ıdare edersın bazen sen zıvanadan cıkarsın o alttan alır bazende o alttan alır.erkeklerden bı kadın kadar becerıklı yada bı kadın kadar duyarlı olmasını bekleme .ha bıseyı yapamıyomu nazıkce bazen damardan gırerek bazen şımartarak yaptırmaya callıs hemen soylenme onların bebegın kalkasını yıkamasına bıle sevın yanı onu bıle yapmayan cok adam var
bebeğim kucağımdayken kocam bana KAFA ATTI
gelen cevap;
koy tepkini canım
bıçaklarsa falan belki ayrılırsın şimdi tepki koy yeter...
bu kadınlara üzülmek bazen garip...
koy tepkini ne ya kafa atmış adam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?