kafayı yedim !!!

akans

tek kanatlı bir kuşum...
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2012
2.223
858
83
iki aylık bebeğimin çamaşırlarındaki kakayı saç şampuanıyla yıkadığı için söylendiğim ''koca'' bebek kucağımdayken bana kafa attı kolumu sıktı ne yapayım

Polise sikayet et uzaklastirma alsin

Polise sikayet et uzaklastirma alsin

peki bebeğim:((koca şehir ben bebeğimle tek başıma.kovdu evden ama gitmedim nasıl gidilir bu soğukta bebeğimi bırakamam .gurur onur dersen kalmadıki bende

peki bebeğim:((koca şehir ben bebeğimle tek başıma.kovdu evden ama gitmedim nasıl gidilir bu soğukta bebeğimi bırakamam .gurur onur dersen kalmadıki bende

Evet koca sehir sen ve bebegin tek basiniza kalin bir sure. Eger tavrini koymazsan hep "hak edersin" bunlari.

AY KIYAMAM YA bence tavrını koy bunu bugun kabul edersen yarın daha fazlası olucak sakın unutma

İnanamiyorum ya

Zaten yavruna kiyamiyacagini bildigi icin tehditkardr

Bence gucunu topla ve iyi bir ders ver

Yarin kiliteri degistir alma eve

Nebilim onu eniyi sen taniyrsun sende onun canini yak

ailen nerde peki calısıyomusun bıraz acsan daha ayrıntılı dertlesırız

onlar 12 saatlik mesafede.olsada bişiy değişmez insan bir saatten sonra hep tek.ben söylendim diye kafama kafasıyla vurdu olay bu aslında bende hakaret ettim bağırdım şimdide konuşmuyorum bebek konuları dışında

anladım gıdemem dıyosun yanıı ozman al karsına konus bıdaha yaparsan giderim falan de gozunu korkut belki duzelir

iyi fikir başıma kakılmasını düşünmezsek.sen istedin verdik herzamanki hikaye ne zaman dertleşmeye kalksam bu söz

Valla dayak yemekten daha iyidir bana gore. Sen zaten kararini vermissin susup oturacaksin, o yuzden fikir vermek gereksiz.

Insallah tekrar yemezsin.

İnanamiyorum ya

Zaten yavruna kiyamiyacagini bildigi icin tehditkardr

Bence gucunu topla ve iyi bir ders ver

Yarin kiliteri degistir alma eve

Nebilim onu eniyi sen taniyrsun sende onun canini yak

onun canını hiçbişiy yakamaz çünkü dünya yıkılsa umursamaz film izleyip gülüyor oyun oynuyor bilgisayarda eve almasam yıkar ortalığı

Back
X