Kafayı Yemek Üzereyim 😠

Yemek seçiyorsa ya istediği yemeği yapsın kendisi ya da gitsin dışarıda yesin. Siz ne hizmetçisiniz, ne de annesi. Onun nazını niye çekiyorsunuz? Ben iyi değilim deyip gidip yatın, kimseyi de takmayın, bebeğinize odaklanın.

Bir gunluk iki gunluk birsey degilmis bu. Is icin geldi ise bir omur sizde demektir. Gitmek isine gelmedigi icin sizin sirat asmalarinizi da gormez. Boyleleti ile acik ve net konusmak gerekir. Bunu da esiniz yapmiyorsa siz yapmalisinuz. En kotu ihtimal kotu gelin olursunuz. Boyle iyi olup kafayi yemektense kotu olmak daha iyi bence. Adam sizi enayi yerine koyiyor. Evi otel olarak kullaniyor. Eve katkisi yok, hem sizi hem de esinizi sonuna kadar somuruyor. O var diye evimden cikmam ben. O gitmeli kardesi gelene kadar. Yavas yavas bazi seyleri ona aldirmalisiniz. Ekmegi mesela. Gelirken sunu sunu al denelisiniz. Artik onun misafirligi bitmis. Evin giderlerine ortak olunca kendine ev tutacaktir. Ben olsam acik acik konusurdum. Hamileyim. Dusuk riskim var. Sen de herseyi yemiyorsun. Zorlaniyorum. Dinlenemiyorum. Esim evde degilken seninle ayni evde kalmamiz da dogru degil. Hangi birgun ben kimsuda kslicam. Dahasi evliligimi yasayamiyorum. Senin de artik kendine bir duzen kurma zamanin geldi. Bir gunluk birsey degil bu. Yarin bebegim oldugunda senin yaninda emzirenem. Ben bu durumdan rahatsizim. Istedigimde banyoya bile giremiyorum. Ev ev ustunde olmuyor. Benden buyuksun bunu senin dusunmen gerekirdi derdim.
Fazla fedakar olanlarin kazandigini ben gormedim. Simdiye kadar yaptigin hersey artik gorevin olmus. Oyle bakiyorlar olaya. Kendini ezdirmisdin. Esin asla abisine soyleyemez. Ailesi de.. Soyleselerdi sindiye kadar senin ne isin var orada derlerdi. Bence is sana dusuyor. Kotu olurum diye susman dogru degil. Cunku sen haric herkes halinden memnun.

Hepinize teşekkür ederim. Evet artık bazı şeylerin zamanı geldi. Konuşmam lazım bu şekilde evliliğim bitecek gerçi konuşsam da bitecek yarın doktor kontrolüm var tek gideceğim olmadı yalanlar söylerim eşşek değillerse ikiside anlarlar

Kızlar az önce kaynım erken uyanıp kahvaltı hazırlamadım diye bozulsa arkadaşlarıyla gezmeye gitti ve 1 kuruş para vermedim doktora gideceğim para lazım dedim Eşim benim evde olamayacağımı anahatarı yanına almasını söyleyince daha da bozuldu akşamda kendinin sevmediği misafirliğe gideceğimiz için yemek yapma zahmetine de girmedim daha onu duymadı duysa tam deli olur heralde ilk gün görevi tamam hepinizden Allah razı olsun

Kızlar valla onların bunu düşünüp hareket edeceği yok. Yarın doktora gideceğim çıkınca bi sürü yalanlar söyleyip halledecegim inşallah Allah'ım affetsin bana başka çare bırakmadılar.

Hamile olmasanız da bi insana yapılmaz bu o ne öyle eşim ayakkabılığa ayakabılarını düzgün koymuyo diye beynini yiyorum kıyafet saçıp yemek seçmek nedir gitsin anasının evinde yapsın şımarıklıklarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…