• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafayı Yemek Üzereyim 😠

Gizliolsn0707

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2018
153
65
98
32
Merhaba arkadaşlar ben 6 haftalık hamileyim. Ve düşük riskim var sürekli yatıp dinlenmem gerekiyor. 1.5 yıldır evliyim 3 aydır kaynım bizimle kalıyor ve kalmayada devam edecek. Sorun şu ki bize yardımdan çok zararı dokunuyor. Maddi ve manevi olarak yıprandım. Dinlenmiyorum bi yemek yapsam onu yemez ona başka yemek hazırlarım işten gelir yemeğini yer kıyafetleri çıkarıp atar gezmeye gider. Eşimin cebinde ne kadar varsa alır hepsini. Eşimle konuştum bak hamileliğim ilerleyince bizde kalamaz bu meseleyi çözmen lazım dedim tamam dedi oralı olmadı ikinci kez tekrar söyledim sürekli söyleme zoruma gidiyor halletcem dedi ama yine boş. Artık gerçekten kalmasını istemiyorum. Kimseye de bişey diyemiyorum görümcelerimde kaynanamda düşük riskimin olduğunu biliyorlar. Gündüz onlar yokken dinlen akşamda 1 2 saat dolaşmayla birşey olmaz diyorlar. Bu nasıl zihniyet anlamıyorum aceba ben abartıp haksızlık mı yapıyorum diye kendi kendime düşünüyorum. Bugün son noktaya geldim artık. Ne olur bir fikriniz varsa benimle paylaşın kendi kendime eziyet ediyorum 😔🤔

Nazlanmak değil bu? 1 kere söyledim yemezse yemesin diye eşimle aram açıldı
Eşiniz sizi korumuyorsa siz koruyacaksınız kendinizi ve bebeğinizi.
Aram açılırsa açılsın, çok istiyorsa kendi ayrı yemek yapsın kardeşine.
Biraz kendinize saygı gösterin. Hiçizmetçilik yapmaya mı geldiniz bu dünyaya?

tabikide haksızlık yapmıyorsun o nasıl bir saçmalık. adam tabi gitmek istemez sevmediği yemek olunca farklı seçenek sunarsanız önüne bende olsam gitmem öncelikle onun sevmediği yemekleri yaparak başlayın baktın laf ediyorlar hop mide bulantısı girsin araya yapacak bir şey yok güzellikle gitmeyecek belli midem bulanıyor yapamadım deyin sadece kendinize yapın

Merhaba arkadaşlar ben 6 haftalık hamileyim. Ve düşük riskim var sürekli yatıp dinlenmem gerekiyor. 1.5 yıldır evliyim 3 aydır kaynım bizimle kalıyor ve kalmayada devam edecek. Sorun şu ki bize yardımdan çok zararı dokunuyor. Maddi ve manevi olarak yıprandım. Dinlenmiyorum bi yemek yapsam onu yemez ona başka yemek hazırlarım işten gelir yemeğini yer kıyafetleri çıkarıp atar gezmeye gider. Eşimin cebinde ne kadar varsa alır hepsini. Eşimle konuştum bak hamileliğim ilerleyince bizde kalamaz bu meseleyi çözmen lazım dedim tamam dedi oralı olmadı ikinci kez tekrar söyledim sürekli söyleme zoruma gidiyor halletcem dedi ama yine boş. Artık gerçekten kalmasını istemiyorum. Kimseye de bişey diyemiyorum görümcelerimde kaynanamda düşük riskimin olduğunu biliyorlar. Gündüz onlar yokken dinlen akşamda 1 2 saat dolaşmayla birşey olmaz diyorlar. Bu nasıl zihniyet anlamıyorum aceba ben abartıp haksızlık mı yapıyorum diye kendi kendime düşünüyorum. Bugün son noktaya geldim artık. Ne olur bir fikriniz varsa benimle paylaşın kendi kendime eziyet ediyorum 😔🤔
Hayır ne diye kalıuor ? Daha sizin kusmalarınız olacak eve odaya mutfaga gremıyceksnz belki bebek dgunca meme acık gezeceksnz evde hay yarabbm bogasım gelıyor bole ilgisiz ana babalar atmıs cocuklarını sizin üstünüze umrunda olmasın evide bok götursun koacnızada soleyn kardesine birini bulsunda evlendrsn

Anneme gider orda dinlenirdim. Abiciği yemek yapıp yedirsin sevgili kardeşini.

Hiç de haksız deyilsiniz sonuna kadar haklısınız bu eşler bazen ne düşüncesiz anlayış siz oluyor başta benim eşim tabi senin en zor geçen zamanların halsizlik yorgunluk olur hic düşünmüyor fikir edmiyorlar

Tam olarak neden sizde kaliyor, kv görümceler aynı şehirde mi? Bunun gibi şartları bilmediğimiz için isabetli yorum yapamayabilirim ama genel olarak söyleyebileceğim onun temizlik, toparlama vs. işlerini yapmayın umarım ayrı odası vardır. Ortaliga esya bırakıyorsa esinize soyleyin odasına götürsün siz dokunmayın bile. Çamaşırlarını kendisi yıkasın, ütülesin. Ayrı yemek yapmayın. Begenmezse kendisi yapsın. Her zaman tatlı dille söyleyin. Şikayet etmeyin ama kendinizi de hiç yıpratmayın.

Para konusu riskli. Eğer esiniz ona hayır diyemiyorsa ve aslında size hak veriyorsa işiniz kolay, parayı siz alın eşiniz sizden ihtiyacı olanı alsın. Ya da kardesine öyle desin en azından. Herhalde kaynınız sizden para isteyemez.

Haksız değilsiniz ama belli ki kimse sizi düşünmüyor kendinizi siz düşünün. Canınızı sıkmayın.

Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim 😔 kaynanam ve görümceler köyde kalıyorlar buda buraya eşimle beraber çalışmak için geldi. Hepsi geri kafalı kimseye bişey diyemiyorum. Eşim asma tavan işi ile uğraşıyor buda çırak niyetine geldi gündüz akşama kadar eşim çalışıyor o yanında süs gibi duruyor ve aldığımız paraya ortak. Kaynım 30 yaşında eşim abisine bişey diyemiyor annemgilin söylemesi lazım ben nasıl git derim diye bana söyleniyor. Benim yemek yapmama gibi bi lüksüm yok 😔 o gün ölsem de o yemek pişecek o evde 😔

Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim 😔 kaynanam ve görümceler köyde kalıyorlar buda buraya eşimle beraber çalışmak için geldi. Hepsi geri kafalı kimseye bişey diyemiyorum. Eşim asma tavan işi ile uğraşıyor buda çırak niyetine geldi gündüz akşama kadar eşim çalışıyor o yanında süs gibi duruyor ve aldığımız paraya ortak. Kaynım 30 yaşında eşim abisine bişey diyemiyor annemgilin söylemesi lazım ben nasıl git derim diye bana söyleniyor. Benim yemek yapmama gibi bi lüksüm yok 😔 o gün ölsem de o yemek pişecek o evde 😔
İyi. ya siz ölünce ya da Allah korusun bebeğiniz, oturup ağlarsınız bu günlere. Neden ses etmedim diye. Gidin ya annenizin yanına. Bir ay gelmeyin de görsünler. Ne arsız ne pişkin insanlar. Ana baba baş edemeyince senin başına attılar

Back
X