- 2 Mart 2018
- 1.170
- 3.438
- 53
- Konu Sahibi Efulim8161
-
Tesekkür ederimDetaya girince konu kapanir.
Tesekkürler.Hayır yasak. @Mune
Aynen öyle, eşim iş için evden çıktı az önce ve ben bu konuyla karşılaştımBu tür konular serbestmi burda? Once onu sorayim yani hamileler evde yalniz olanlar var
Benim esim de 2 de gelecekAynen öyle, eşim iş için evden çıktı az önce ve ben bu konuyla karşılaştım
Ya konu kapanmadan su yumurtalari nerde buluyormus soylese de rahatlasamBenim esim de 2 de gelecek
Ne guzel uyuyacaktim
Cevap yazmıyorki konu sahibiYa konu kapanmadan su yumurtalari nerde buluyormus soylese de rahatlasam
Nerde yani yatak odasinda mi?
Banyoda mi?
:)))) e mantıklı:))))ee tavuktan dermiiiss
Yanii:)))) e mantıklı:))))
Var mı hala büyüyle falan ugrasan acabaYanii
Konu sahibi:)evini bi guzel sirkeli suyla temizle,boyle seylerle de yorma kafani..
Valla ugrasani bilememde:)konu sahibi birazdaha yumurta derse mune ugrasacak onunla haberi yokVar mı hala büyüyle falan ugrasan acaba
Hayir konuyu acti cevapta yazmıyor
Heyy o yumurtalar nerelerden buluyorsunuz:)
Ah o cocuklarin hayal dunyasiBenim küçük kuzenim(3 yaş) market alışverişinden dönünce paketteki yumurtaları gizlice alıp evin farklı köşelerine saklıyordu shdhfhs. Halam bulup da böyle bi konu açmadan fark etmiş neyse ki küçük hırsızı
:))) banlayacakmı mune abla:)Valla ugrasani bilememde:)konu sahibi birazdaha yumurta derse mune ugrasacak onunla haberi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?