- Konu Sahibi Efulim8161
-
Banlar tabii:))buyu muyu yasak sitede,esinin bence isyeriyle sorunu var ondan calismak istemiyor bu nedenlede adam depresyona girmis olabilir yani,esiyle konusmadan anlayamaz..:))) banlayacakmı mune abla:)
Bari yumurtalari soylese bak kac oldu cagirdihim yok:)
Ama bence esinin bazi sorunlari var çözemedigi o yuzden calismak falan istemiyor
Ah o cocuklarin hayal dunyasi
Bunu bende merak ediyorum herhalde yatağın içinde
Yumurtayı nerede buluyorsun ?
Önce yumurtayi ogrenelim:)Banlar tabii:))buyu muyu yasak sitede,esinin bence isyeriyle sorunu var ondan calismak istemiyor bu nedenlede adam depresyona girmis olabilir yani,esiyle konusmadan anlayamaz..
Aklıma kötü Şeyler geliyorBunu bende merak ediyorum herhalde yatağın içinde
Sizde kuzenler cete gibiymis mubarekÇok acayipler ya, neler düşünüyorlar
Konu sahibinin durumu da böyledir belki. Ben olsam dolaptaki yumurtaları her gün sayar eksik var mı diye karşılaştırırdım bi süre.
Ay şimdi aklıma geldi bi haşarı kuzen de çamaşır makinasına cezve atmıştı
Bir zahmet gelirse ogrenicez:))Önce yumurtayi ogrenelim:)
Su saatte canim yumurta istedi iyimi:)
Belk i de buyuk borcu var kimseye diyemedigi calissam da yetmeyecek diyodur veya kumar oynayip herseyini kaybegmistir yani bunu ancak es ile konusunca bilebilir
Ne gibi meselaAklıma kötü Şeyler geliyor
Valla ilk aklıma gelen kaynana , görümce , elti üçgeninden birinin Büyü yapmaya çalışmış olabileceğiNe gibi mesela
Babaannemden duyduguma göre yumurta büyüsü yapilirmis evde bereket kalmasin diye mi ne tam bilmiyorumYumurta? Anlamadim ki?
La bilen kimse yok mu aydinlativersin sevabina
İlgincBabaannemden duyduguma göre yumurta büyüsü yapilirmis evde bereket kalmasin diye mi ne tam bilmiyorum
Ondan bahsediyor sanirim arkadas ama yazmadi bir daha
Hele ben acayip korkak bi insanimİlginc
Cok tirsarim ben gece gece
Aferin bize bu saatte okuya okuya bu konuyu okumusuzHele ben acayip korkak bi insanimsu an komsulardan birileri girip cikiyor kapiyi kilitledim yetmedi yatak odasini kilitledim uyku falan yok.
Kafayi yemek üzereyim yazinca ben baskabisey sandimAferin bize bu saatte okuya okuya bu konuyu okumusuz
O da bir sey miKafayi yemek üzereyim yazinca ben baskabisey sandim
Keske konularin yaninda konu icerigi bilgisi falan verilse ne bileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?