Kafayi yemek uzereyim biri bana bisey desin

:))) banlayacakmı mune abla:)
Bari yumurtalari soylese bak kac oldu cagirdihim yok:)
Ama bence esinin bazi sorunlari var çözemedigi o yuzden calismak falan istemiyor
Banlar tabii:))buyu muyu yasak sitede,esinin bence isyeriyle sorunu var ondan calismak istemiyor bu nedenlede adam depresyona girmis olabilir yani,esiyle konusmadan anlayamaz..

Ah o cocuklarin hayal dunyasi

Çok acayipler ya, neler düşünüyorlar

Konu sahibinin durumu da böyledir belki. Ben olsam dolaptaki yumurtaları her gün sayar eksik var mı diye karşılaştırırdım bi süre.

Ay şimdi aklıma geldi bi haşarı kuzen de çamaşır makinasına cezve atmıştı

Banlar tabii:))buyu muyu yasak sitede,esinin bence isyeriyle sorunu var ondan calismak istemiyor bu nedenlede adam depresyona girmis olabilir yani,esiyle konusmadan anlayamaz..
Önce yumurtayi ogrenelim:)
Su saatte canim yumurta istedi iyimi:)

Belk i de buyuk borcu var kimseye diyemedigi calissam da yetmeyecek diyodur veya kumar oynayip herseyini kaybegmistir yani bunu ancak es ile konusunca bilebilir

Sizde kuzenler cete gibiymis mubarek
Cezve nedir ya hahaha
Cocugu varsa mantikli:)koymustur oraya buraya,yazdi gitti konu sahibide soramadikki:))

Önce yumurtayi ogrenelim:)
Su saatte canim yumurta istedi iyimi:)

Belk i de buyuk borcu var kimseye diyemedigi calissam da yetmeyecek diyodur veya kumar oynayip herseyini kaybegmistir yani bunu ancak es ile konusunca bilebilir
Bir zahmet gelirse ogrenicez:))
Olabilir bir suru etken var aslinda konusmadan olmaz aynen..

Mune , yumurta dediler, karnim acikti. Ne olacak?

Bende Yumurtalarin boyutlarina mi taksam kafayi S, M, L, XL mi?

Büyü müyüyü bosverde, Esin depresyonda - bu kesin.

bizim insanimiz kadar tuhaf, baskasinin mutlulugu /huzuru kacsin diye ugrasan baska bir millet var mi acaba.. ? yaziklar olsun böyle seylerle ugrasanlara!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…