Bir anne kuzusu dahaYarın aramda mesafe olan 2 kez görüştüğüm kayınvalide adayıma gidicem oturmaya. Dün sevgilim anneme karşı -1desin dedi negatifsin anneme karşı dedi. Aleviler. Ben sunniyim. Sevgilim böyle şeyler diyor çok üzülüyorum kötü bir şeyde yapmadım aramadım sormadım cıvıklaşmayalım diye söz nişan olmadan. Böyle konuşması sevgilime karşı soğumama sebep olmaya başladı moralim çok bozuk.
Şöyle bir şey yapmadı ama oğluna bana kırıldığını söylemiş sinir olmamın sebebi bu daha fol yok yumurta yok işi abarttı sevgilimde bu konuyu kafasına takıp bana tepkili davranıyorya KV bir şey mi yapmış, ben anlamadım.
neden KV ye sinir olundu şimdi.
Sunni olduğum için değil mesafeli olduğum içinmiş. Acaba diyorum oğluna alevi kız mı istiyorda bu kadar büyütüyor durumuSünni olduğun için mi eksi 1 deymişsin yoksa baska bir sorun mu oldu?
Ama soğukluk giriyor anne onay vermeden bu iş olmaz gibierkek arkadaşın öyle desin sen yinede mesafeni koru
haklı sevgilin.Yarın aramda mesafe olan 2 kez görüştüğüm kayınvalide adayıma gidicem oturmaya. Dün sevgilim anneme karşı -1desin dedi negatifsin anneme karşı dedi. Aleviler. Ben sunniyim. Sevgilim böyle şeyler diyor çok üzülüyorum kötü bir şeyde yapmadım aramadım sormadım cıvıklaşmayalım diye söz nişan olmadan. Böyle konuşması sevgilime karşı soğumama sebep olmaya başladı moralim çok bozuk.
alevi oldukları için kendimi geri çekmiyorum ki ne alakası var yahu. Öyle olsa sevgilim 1,5 senedir o olmazdıhaklı sevgilin.
negatifsin.
Sebebi: alevi oldukları için.
O zaman neden giriyorsun aralarına?
Neden evleniyorsun?
Daha söz yok, nişan yok? Kendini ailden sanma bence.Bu işler nasip işi.
yahu o zaman o ayrıntıyı neden yazıyorsun. O cümleyi çıkar cümlenin anlamı bozulmuyorsa sorun yok ama o cümleyi yazıyorsan ve ön yargılı gibi duruyorsan o cümle anlam katıyor. yahu böyle anlayan bir tek ben miyim acaba bir bak?Al
alevi oldukları için kendimi geri çekmiyorum ki ne alakası var yahu. Öyle olsa sevgilim 1,5 senedir o olmazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?