Kafayı yemek üzereyim KAYNANA :(

Sanırım mezhepten dolayı o seni -1 geride görüyor.
Sen 1,5 yıldır birliktesin ama sevgilinle. Henüz ailesi belki de ailen işin içinde değil.
Etkilenmeye müsait bir yapın varsa yakında kavgalar başlar.
yüzsüz değilim ben çok çabuk etkilenir ve üzülürüm.. Ki o kadar önemsenmicek bir şey ki. Aleviler diye bayramı kutluyorlar mı kutlamıyorlar mı bilmiyordum arayamadım kadını ve sonra ki günlerde çekindim. Ama aradığımda 15 dk azarladı beni telefonda. Ben arnavutum sevgilime arnavutluktan çay falan vermiştim gitmiş annesine vermiş kim var ki arnavutlukta demiş çok kırıldım 1,5 yıldır beraberiz 2 kez gördü beni. Hiç iyi niyetli gelmedi bana ki ben 4 torunu var hepsine hediye gönderdim. Tşk bile etmediler ne ablası ne kız kardeşi. Dedim ki kadına araba alcam gezdiririm seni iyi niyetle demiş ki oğluna ben çocukmuyum böyle şeylerle kandırıyor beni

Daha simdiden anakuzusu

Bence sen iki kere düsün bu insanla ilerdeki sorunlari tahmin bile edemiyorum

Aranizda resmi birseyde yok , ne aramak zorundasin nede gitmek...

Bu yazdıklarından zaten ne olduğu anlaşılıyor.
Benimseyene kadar uğraşacaktır. Sen hazır ol belli ki dişli bir kaynana olacak

Yaparsan işin içinden çıkamazsın..
İpleri verdinmi geri dönüşü yoktur bunun..
Aynısını annen için yaparmı peki,her hafta sorarmı.
Bilmiyorum ama her zor durumda yanımızda oldu. Annem yurtdışına gitmişti nenem kalmıştı benle hiç aramadı nenemi o

Bilinçaltında var demek ki,çünkü ben bu işi sorun yapmıyo olsam kv ile de sorun yaşıyo olsam acaba beni bu yüzden mi istemiyo diye aklıma gelmez
Dinci bir ailede büyümedim ben. Yurtdışındada yetiştim yani din mezhep kültür ayrımı asla yapmadım. Sevgilim daha önce nişan atmış bir insan kendi uzaktan akrabasıyla nişanlanmış. Kv min kızlarıda alevilerle evliler. Tek oğlu var insan ister istemez sorguluyor çünkü çok gereksiz bir mesele inanılmaz büyüdü. Ve konuştuğumuzda kvdemle demiştikki sorun dahi yaşarsak bunu aramızda çözelim oğluna yansıtmayalım ama o hemen yansıtmış. Kötü bir şey yapmadım bu meselenin büyümesi düşündürücü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…