yüzsüz değilim ben çok çabuk etkilenir ve üzülürüm.. Ki o kadar önemsenmicek bir şey ki. Aleviler diye bayramı kutluyorlar mı kutlamıyorlar mı bilmiyordum arayamadım kadını ve sonra ki günlerde çekindim. Ama aradığımda 15 dk azarladı beni telefonda. Ben arnavutum sevgilime arnavutluktan çay falan vermiştim gitmiş annesine vermiş kim var ki arnavutlukta demiş çok kırıldım 1,5 yıldır beraberiz 2 kez gördü beni. Hiç iyi niyetli gelmedi banaSanırım mezhepten dolayı o seni -1 geride görüyor.
Sen 1,5 yıldır birliktesin ama sevgilinle. Henüz ailesi belki de ailen işin içinde değil.
Etkilenmeye müsait bir yapın varsa yakında kavgalar başlar.
Sunni olduğum için değil mesafeli olduğum içinmiş. Acaba diyorum oğluna alevi kız mı istiyorda bu kadar büyütüyor durumu
Aleviler sunni istemiyorlar mı acaba diye dedimMezhep ne alaka?
Birde her hafta gidicekmişim arıcakmışım sürekliMesafeli olmak iyidir.
Ortada söz nişan yokken gidip gelmekte neyin nesi...
Birde her hafta gidicekmişim arıcakmışım sürekli
Düzelmez mi peki bunları yaparsamBaşka emri varmıymış sorsana ...
Bak evladım baştan sinyalleri veriyor arkadaşın,ona göre dkkatli ol derim..
Bir büyük nasihatı sana...
Yü
yüzsüz değilim ben çok çabuk etkilenir ve üzülürüm.. Ki o kadar önemsenmicek bir şey ki. Aleviler diye bayramı kutluyorlar mı kutlamıyorlar mı bilmiyordum arayamadım kadını ve sonra ki günlerde çekindim. Ama aradığımda 15 dk azarladı beni telefonda. Ben arnavutum sevgilime arnavutluktan çay falan vermiştim gitmiş annesine vermiş kim var ki arnavutlukta demiş çok kırıldım 1,5 yıldır beraberiz 2 kez gördü beni. Hiç iyi niyetli gelmedi banaki ben 4 torunu var hepsine hediye gönderdim. Tşk bile etmediler ne ablası ne kız kardeşi. Dedim ki kadına araba alcam gezdiririm seni iyi niyetle demiş ki oğluna ben çocukmuyum böyle şeylerle kandırıyor beni
Düzelmez mi peki bunları yaparsam
aynısını o da sana soracak az sonra.Mezhep ne alaka?
Bilmiyorum ama her zor durumda yanımızda oldu. Annem yurtdışına gitmişti nenem kalmıştı benle hiç aramadı nenemi oYaparsan işin içinden çıkamazsın..
İpleri verdinmi geri dönüşü yoktur bunun..
Aynısını annen için yaparmı peki,her hafta sorarmı.
onlar normal arkadaş sen kendine bak.Düzelmez mi peki bunları yaparsam
Mezhep sorunu yapsaydım ben hiç bulaşmazdım bu işe.Mezhep ne alaka şimdi yok bayram kutluyorlar mı bilmem ne, yok onlar paskalya kutlayıp yumurta boyuyorlar önyargı kadında değil sende, itiraf edemesen de
İnan o enerjiyi ve iyi niyeti görseydim arar sorardım..aynısını o da sana soracak az sonra.
yahu ne fesatsınız yanlış yorumluyorsunuz.
Bilmiyorum ama her zor durumda yanımızda oldu. Annem yurtdışına gitmişti nenem kalmıştı benle hiç aramadı nenemi o
Mezhep sorunu yapsaydım ben hiç bulaşmazdım bu işe.
Mezhepi sorun yapmissiniz kafanizin bir kosesinde yoksa bunu ilk bastan belirtmezdiniz.Mezhep sorunu yapsaydım ben hiç bulaşmazdım bu işe.
Dinci bir ailede büyümedim ben. Yurtdışındada yetiştim yani din mezhep kültür ayrımı asla yapmadım. Sevgilim daha önce nişan atmış bir insan kendi uzaktan akrabasıyla nişanlanmış. Kv min kızlarıda alevilerle evliler. Tek oğlu var insan ister istemez sorguluyor çünkü çok gereksiz bir mesele inanılmaz büyüdü. Ve konuştuğumuzda kvdemle demiştikki sorun dahi yaşarsak bunu aramızda çözelim oğluna yansıtmayalım ama o hemen yansıtmış. Kötü bir şey yapmadım bu meselenin büyümesi düşündürücü.Bilinçaltında var demek ki,çünkü ben bu işi sorun yapmıyo olsam kv ile de sorun yaşıyo olsam acaba beni bu yüzden mi istemiyo diye aklıma gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?