Kendi aramaz ama anasını arattırır bunlar...
Mezhepi belirtmemde ki sebep sizce bu yüzdenmidir tutumu demek istedim.Mezhepi sorun yapmissiniz kafanizin bir kosesinde yoksa bunu ilk bastan belirtmezdiniz.
daha söz yok nişan yok bismillahh.İnan o enerjiyi ve iyi niyeti görseydim arar sorardım..
onların tutumunu biz nereden anlayalım bu tek cümleden. ama senin tutumun çok net anlaşılıyor o cümleden.Mezhepi belirtmemde ki sebep sizce bu yüzdenmidir tutumu demek istedim.
Yani bilinç altımda sorun mu ediyorum ben? Alevilikten o kadar çok bahsetti ki kendimi aleviliğe çok yakın hissettim bilmiyorum bilinç altım mı acabaonların tutumunu biz nereden anlayalım bu tek cümleden. ama senin tutumun çok net anlaşılıyor o cümleden.
Yü
yüzsüz değilim ben çok çabuk etkilenir ve üzülürüm.. Ki o kadar önemsenmicek bir şey ki. Aleviler diye bayramı kutluyorlar mı kutlamıyorlar mı bilmiyordum arayamadım kadını ve sonra ki günlerde çekindim. Ama aradığımda 15 dk azarladı beni telefonda. Ben arnavutum sevgilime arnavutluktan çay falan vermiştim gitmiş annesine vermiş kim var ki arnavutlukta demiş çok kırıldım 1,5 yıldır beraberiz 2 kez gördü beni. Hiç iyi niyetli gelmedi banaki ben 4 torunu var hepsine hediye gönderdim. Tşk bile etmediler ne ablası ne kız kardeşi. Dedim ki kadına araba alcam gezdiririm seni iyi niyetle demiş ki oğluna ben çocukmuyum böyle şeylerle kandırıyor beni
bilinç altın ters köşe yapmış demek ki sana. O anlattıkça kendini yakın hisseden sen, beyni mezhep durumlarına takılı olan senle tatışmış..Yani bilinç altımda sorun mu ediyorum ben? Alevilikten o kadar çok bahsetti ki kendimi aleviliğe çok yakın hissettim bilmiyorum bilinç altım mı acaba
Yani bilinç altımda sorun mu ediyorum ben? Alevilikten o kadar çok bahsetti ki kendimi aleviliğe çok yakın hissettim bilmiyorum bilinç altım mı acaba
Detaylıca açıklama yapıp destek olduğunuz için teşekkür ederim. Beklentim iyi niyetten yanaydı" olsun nişandan sonra bolca gider geliriz"di ama beklentiler üzüyor maalesefHic hediye falan almayip yüzyüze gelmeden önce de hic aramamis olsaydiniz daha degerli olurdunuz. Cünkü sizi merak eder tanimak isterlerdi. Kadin daha kayinvalideniz degil hediye almissiniz hem de kizina torunlarina kadar. Bir tesekkür etmediler diyorsunuz da belki de yadirgadilar. Niye kendinizi bu kadar kabullendirmeye calisiyorsunuz? Bu forumu söyle bir karistirin eski konulari okuyun. Sizin gibi yapan gelin ve gelin adaylari hakettigi karsiligi görmüs mü? Cok konu okudum burada; ben saygiliyim, evlerine gittimmi dört dönerim, bana geldiler mi basimin üstüne oturturum ama eltim bunlarin hic birini yapmaz yine de o daha cok kiymet görür diyen üyelerin konularina bakin.
Erkek arkadasiniz annesinin agzina bakip aman her sey anneme göre olsun, üzülmesin, kirilmasin yapiyorsa sizin isiniz bir hayli zor. Hatta yipratici. Bence en güzeli ve dogrusu; evlilik karari alinana kadar ailelere git gel ve gereksiz samimiyet olmamali. Gelirler isterler, söz ya da nisandan sonra arada bir, bayramda seyranda aranmali ve gidilmeli. Erkek arkadasimin annesine hatta tüm ailesine aldim ama onlar söyle onlar böyle... Yaptiginiza karsilik alamayip üzülürsünüz böyle.
Hayır bayramdan seyrandan bahsetmedi. Peki madem öyle soruyorum sana bayramda seyranda 2 bayram atlattık neden benim sevgilim aramadı bizimkileri özellikle 70 yaşında ki nenemi ?O kadar bahsetti ise en azından bayram kutladıklarını biliyorsundur dimi
Beni karşıladılar 2 kez ekmeklerini yedim çoluğa çocuğa hediye almakla samimiyetin ne alakası var?Samimi olmadım söz, nişan olmadan diyorsun ama 7 sülalesine hediye getiriyorsun.
Hayır bayramdan seyrandan bahsetmedi. Peki madem öyle soruyorum sana bayramda seyranda 2 bayram atlattık neden benim sevgilim aramadı bizimkileri özellikle 70 yaşında ki nenemi ?
27 yaşına giriyorum valla bende öyle dedim sen böyle diyorsun ben daha da çekiniyorum geriliyorumCanım yaşın kaç bilmiyorum ama bak yol yakın herşey ortada ben sana kendini ezdirip yıpratma derim anneci seninnkoca adayın
Ve eğer evlenirseniz çok daha kötüsü olacak daha sevgili iken haftada bir gidecek arayacakmışsın evlenince dahası olacak çekebilecek misin uç kere beş kere daha düşün çok düşün sen bu işi
sizcede bana bunları yansıtmaması gerekmiyor mu? Yani arayı onun daha fazla bulması gerekmiyor mu sevgililik dönemindeYok hani benim anlamadim şu. Diyosun ki şunu demiş bunu demis. Ben bu erkeklerin bu kadar boş boğaz olmasını anlamıyorum. Ne gerek var ki sana anlatıyor. Ben art niyeti başkasında ararım şahsen şu durumda...
Tabi ki canım. Eğer seni ileride hayatında görmek istiyosa şimdiden bunlara mahal vermemesi gerekiyo. Annesi alınganlık yapabilir hadi. Bunu sana duyurmadan halletmesi gerekiyo. Yani zamaninda benim de alevi bi arkadaşım olmuştu. Dediğin gibi bayram falan kutlamiyolardi. Birbirimize bayram mesajı bile yollamazdik. Hepsi aynı gelenekte değildir muhtemelen ama bunların yanlış bilinmesi yanlış anlaşılmasi çok normal. Sevgilin ne diyo acaba annesi böyle şeyler söyleyince?sizcede bana bunları yansıtmaması gerekmiyor mu? Yani arayı onun daha fazla bulması gerekmiyor mu sevgililik döneminde
konuştuğumuzda kvdemle demiştikki sorun dahi yaşarsak bunu aramızda çözelim oğluna yansıtmayalım ama o hemen yansıtmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?