kafayı yemek üzereyim, kocamı tanımıyorum suan

Önemsenmemek çok kötüdür..

Boşver be güzelim..

Sen hastanelik olurken onlar orda ana oğul Tv karşısında çay keyfi yapıyorlardır belki de..

Bu kadar da olmaz ki..

Hiç mi sevmedi seni? İnsan bir görüşmeyi kabul eder.Yazıklar olsun valla.

Arama sorma yeter..

Senin canından değerli mi?

ALlah buyuktur zaman bana göstrır herseyı yazıkkkk tabi, benim işimi gücümü bıraktırt asık et ısıne gelmeyınce kac merhamet vıcdan sıfır yazıklar olsun burda tekrar yazıcam görüceksin bende duyucM berbat hale duştuğunu bole bırakmaz rabbım yanına

Şimdi kv denizin yaptığından önce sizin eşinize ne yaptığınız önemli ne oldu da bir erkek evini terk edecek kadar canı burnuna geldi hatalıyım demişsiniz. Belki annesi oğluna kıyamadığından size cephe almış olabilir. Şöyle de bir şey var büyütülecek bir konu değilse hani derler ya kol kırılır yen içinde kalır annesinin evine kaçıp niye anlatıyor ki olanı biteni.

sustum sustum artık kendımden baskasına deger vememem gerektıgını bana o ogretecek deseler ınanmazdım hayat bu suprizler dolu umarım kendıme gelırım en yakın zamanda olan bana oldu

Şimdi kv denizin yaptığından önce sizin eşinize ne yaptığınız önemli ne oldu da bir erkek evini terk edecek kadar canı burnuna geldi hatalıyım demişsiniz. Belki annesi oğluna kıyamadığından size cephe almış olabilir. Şöyle de bir şey var büyütülecek bir konu değilse hani derler ya kol kırılır yen içinde kalır annesinin evine kaçıp niye anlatıyor ki olanı biteni.

gıt dedım gıdıodu defol gıt dedım gıdıosan gıttı o da bu yanı , buyuttuler annesı aldı tekelıne herseyı anlatmıs ole yaptı bole yaptı sıgaray bırakmadı falan karı gb afedersın konusmus nasıl olur ya dıyorum benı bukadar severken ben sana ne yaptım dıyorum zamanla ben görücem herseyı budada yazıcam arkadasım bu en ufak seye sınırlenırdı zaten

bukadar delı dolu aşık adam 1 gunde degısınce soka gırıyorsun hazmedemıyorsun oyunmuydu bunlar dıyosun benı kaybedınce kafasını tasavursa banane ya ben neler yasadım gerı gelecekmı pskolojım

Anne kuzusumu acaba? Ya bu insan sewdiğini tanımaz mı? Annesini tanımaz mı? Sewgi nerde kaldı? Hiçmi aklı mantıgı yok bu adamın enteresan? Basıma agrı cıktı valla ne bu ya insanların hayatları,umutları,hayalleri bu kadar basit mi?:50:

canım nasılsın...
dün hastanelik olmuşsuın... kendine bu kadar eziyet etme... 15 gün az bir zaman değil artık o düşünsün...

Önemsenmemek çok kötüdür..

Boşver be güzelim..

Sen hastanelik olurken onlar orda ana oğul Tv karşısında çay keyfi yapıyorlardır belki de..

Bu kadar da olmaz ki..

Hiç mi sevmedi seni? İnsan bir görüşmeyi kabul eder.Yazıklar olsun valla.

Arama sorma yeter..

Senin canından değerli mi?
yazdıklarımı göremıyorum

canım nasılsın...
dün hastanelik olmuşsuın... kendine bu kadar eziyet etme... 15 gün az bir zaman değil artık o düşünsün...

düzelmeye calısıyorum canım, ıyı lucam ınsallah duaedıyorum sadece hayatımı duzene sokmam lazım bosanmaya lafı da gecmıyor agızlarından amacları ne bılmıyorum ınanın senı ıstemıyor bosanın da demıyorlar bılemedım Allah bılıyor olanları mutlaka rabbımın daha ıyı bıldıgı bıseyler var ben bıraktım hayatımı tutamıyorum zaten ıstesemde bana cok alıktı hala da ole olduguna emınım olecek bıtecek kapılarda ahh ben bı sessız kalabılseydım askımı ıcme atabılseydım keske

içimde yangın var kocamı sevdım ıhanet etmedım gozunun ıcıne baktım annesı olacak kadının basının altından cıktı bnlar emınım bole yapmazdı ıste akılları sıra bana ders verceklerdı ama bole ders verılmez bole ınsana zulm edılmez ben ne yaptım sana bukadar alt tarafı kıskanclık sen zaten bır kıskanclıkta anana gıdıcektın madem ne zırladın kapılarımda oluyorum bıtıyorum dıye ayy ben ınsanları anlayamamısım ya valla soklardayım

canım,sen kaynananın evinden kocan tarafından kovulsaydın ne hissederdin:50:

canım,sen kaynananın evinden kocan tarafından kovulsaydın ne hissederdin:50:

konu sahibi ne hissederdi bilmem ama bizim ne yazacağımızı az-çok kestirebiliyorum..kesin o melun anası doldurmuştur kocasını kocası da kızcağızı kovmuştur..olay bu olurdu..eş değil anne suçlanırdı ve olayın yönü değişirdi.

içimde yangın var kocamı sevdım ıhanet etmedım gozunun ıcıne baktım annesı olacak kadının basının altından cıktı bnlar emınım bole yapmazdı ıste akılları sıra bana ders verceklerdı ama bole ders verılmez bole ınsana zulm edılmez ben ne yaptım sana bukadar alt tarafı kıskanclık sen zaten bır kıskanclıkta anana gıdıcektın madem ne zırladın kapılarımda oluyorum bıtıyorum dıye ayy ben ınsanları anlayamamısım ya valla soklardayım

canım evden kovmuşsun adamı hemde annenlerin evinden..zaten eşinde olayları büyütmeye meyilli biriymiş ee arada kaynana faktörü de olunca olay bu noktaya gelmiş..sen kapılarına kadar gidip yalvarmışsın,belli ki hatanı anlamışsın.bundan sonra daha birşey yapma..ayrıca k.valideni de suçlama çünkü eşin 5 yaşında çocuk değil..kendi aklı var,mantığı var..eğer 1-2 olayla annesinin dolduruşuna bu kadar kolay gelebiliyorsa diyecek birşey yok..büyümesi,olgunlaşması lazım...

bekleyeceksin..ya boşanalım diyecek ya da eve dönecek..zaman gösterecek bunu.daha fazla yıpratma kendini.olan sana oluyor.

konu sahibi ne hissederdi bilmem ama bizim ne yazacağımızı az-çok kestirebiliyorum..kesin o melun anası doldurmuştur kocasını kocası da kızcağızı kovmuştur..olay bu olurdu..eş değil anne suçlanırdı ve olayın yönü değişirdi.

sonuçta gene bir değişiklik yok,kadın kocasını kendi annesinin evinden kovuyor ama suçlu gene adamın annesi:51:

haaaa erkek annesi olarak oğlumu karısı kaynanasının evinden kovarsa,geri gitmemesi için elimden geleni yapardım.oğullarım oyuncak değil!!!!

Son düzenleme:
Ben seni suclamiyorum canim. her sey kasiliklidir. Tartismak icin bile 2 kisi lazim. hata her zaman iki tarafli olur.
Ama birinde cok, digerinde az olur. Siz neler yasadiniz da bu duruma geldiniz ona bakmak gerek.
Erkekler annelerine laf ettirmez. Sevmesen bile saygi duymalisin canim.
Senin ailen nasilsa esiyinde öyle.
Bir bayan durduk yerde esini kiskanmaz bence.
Bence siz elinizden geleni yapmissiniz. Birakin azda esini arasin sizi.
Hakkinizda Hayirlisi olsun canim.
[/SIZE

Son düzenleme:
Bence arayıp sormayın artık,sonucta kovduysanız nedeni vardır sinirle söylediniz bir durum ıcın,15 gun naz kaprıs fazla,bazen bu erkekler kadınlardan beter kaprıs naz yapıyor ya sınır oluyorum gercekten,erkek adam esıne sahıp cıkar,tabi sevgisinide..Çok üstüne giderseniz iyice şımarıcaktır annesiyle...

Bence arayıp sormayın artık,sonucta kovduysanız nedeni vardır sinirle söylediniz bir durum ıcın,15 gun naz kaprıs fazla,bazen bu erkekler kadınlardan beter kaprıs naz yapıyor ya sınır oluyorum gercekten,erkek adam esıne sahıp cıkar,tabi sevgisinide..Çok üstüne giderseniz iyice şımarıcaktır annesiyle...

ya hatalıyım dedım gıttım tedavı olcakmısım kıskanclık yuzunden ya sevdımde kıskandım boşasın dedım annesıne madem ole boşanmıyor da neymiş bana zaman tanmış duzelmezmısım ben ole hemen, sanırsın adamın hergun ıdaya kapatıp dovdum ole bı ımaj yaratmış salak annesı yerınde ben lsam benı zaten kovardım o salak annesıne bunları ne sebeple anlatır kımdır bu adam ben bılmıorum kı ıcıne atmıs atmıs demekkı sevgısı askı zaten bıtmıs demekkı donmuş gıtmıs ben bunu hazmedemedım kayınvalıdem dıokı sen asla kotu bırısın demem ama kıskançlık onu kotu hale getırmıs olum panik atak olmus dıo ya yemn ederım en yfak seyde kavga cıkRan oydu nasıl guvenmezmısı. o benı bukadar severken haksızlıkmıs bu nasıl yaparmısım abartma ya dıodum kadınların genel kaprisidir bu ben senı farkındayım tanıyorum guvenıprum ama o amda ole hıssdınce soruyorum dıodum neymıs kafasınınyerden kaldıramıomuş baktı demesın dıye ıyıce abartmıs benı canavara donuşturmuş gozunde annesı ne yapsın ya ama benı nasıl bole tanımış bılemedım

tatlım biraz sakin ol öyle paralama kendini bide sürekli gidip özür dileme üzerine düşme bence mümkün oldugunca yok gibi davran kendini başka seylere ver eger dönmezse de kendi bilir artık dimi anne sözü dinleyince cok mutlu olcak sanıyolar kendillerini zavallı erkekler.mutlu olsun anasıyla bırak.seni gercekten seviyosa gelir zaten.

''Anne sözü dinleyince çok mutlu olcak sanıyorlar kendilerini zavallı erkekler'' demişsiniz, ahahahaahahaa koptummmmm :9:
Kız Allah iyiliğini versin çok güldüm vala :3:

bıde o gıdıcem boşıycam senı dedı o gun bende o yuzden kovdum gıtndefol ozaman dedım o lafa sınırlendım ota boka kızıp boşıycam dıodu bende ne bıleyım sınırlı dıye sanıodum cıddıye alma dıodu sevmesem dese bıle ınanma dıodu bende ona nandım guvendım ıyıydı aramız ınanın ask bocegi modundaydık yada ben ole sanıodum adam atmıs ıcıne herseyıbılemedı. ruhum hasta suan bınlerce mesajma tek cevap vermedı dun olan oldu hastanelık oldum coksevdım ben onu kızlar yemn ederım cok sevdımo da sarar severdı uyumazdı benı ızlerdı dıllere destandı aşkımızz sevgımız benı tvde yakışıklıherıftten kıskanırdı koklar dururdu ne oldu anlayamadım ben ondan depsyondayım

Bence Senin Eşinde bir problem var Onun bir Psikoloğa gitmesi lazım Onun yaptığını 3 yaşındaki çocuk yapmaz

Back
X