kafayı yemek üzereyim, kocamı tanımıyorum suan

bu arada hepınız ıyıkı varsınız kızlar hep takıp edıyordum ılk ke uye oldum ıyıkı olmusum sevdım sımdıden hepınızı baskasına koşulsuz yardım etmek ne guZzel bısı sağolun kızlar sağolunnn

araya daha fazla soğukluk gırmeden bence yuzyuze konuşmaya çalış 15 gun az değil sınırı geçtiyse geçmiştirr aranızdakı tartışmaları kvden öğrendiği için olay uzuyor genelde kv deler önce oğullarını evlendırmeye uğraşır sonrada boşatmaya bence eşinle en kısa süreede konuşmaya çalış yuzyuzee olay uzadıkça alışacaksınız ayrılığaa dahada kötü olacak sonuu ve bırdaha kvden duymasın tartıştığınızı bence sen bence olay tazeyken elinden gelenı yap bır araya gelmek için

Şimdi eşinizle tartıştınız.
15Gündür annesinin evinde kalıyor.
Aramıyor konuşmuyor...
Annesini araya katıyor...

Mesele sadece kıskançlık dimi ?.

Sadece diyorum ama kıskançlıkta çok önemli bi neden eşlerden birinin bunalması için.
Herşeyin bi dozu olmalı.
Kıskançlığında..

Dozu kaçtımı ne tadı kalır ne tuzu.

Kavgada eşinizi kovmanız sizi daha da hatalı kılıyor.
Ne olursa olsun o bi erkek.
Ve erkeklerin.gururu daha yoğundur.

Annesine diilde keşke bi arkadaşına felan gitseydi.
Annesinin araya girmesi durumu daha kötüleştirmiş çünkü.

Keşke annesi hiçbişey bilmeseydi.
Onun bu kavganıza şahit olması size iyice cephe almasını sağlamış.

Bundan kelli yapmanız gereken üzerine düşmemek.
Seviyorsa mutlaka geri dönecektir.
Sevmiyorsa zaten geri gelmez.
Ayrılmak ister.
Hakkınızda hayırlısı...

Şimdi eşinizle tartıştınız.
15Gündür annesinin evinde kalıyor.
Aramıyor konuşmuyor...
Annesini araya katıyor...

Mesele sadece kıskançlık dimi ?.

Sadece diyorum ama kıskançlıkta çok önemli bi neden eşlerden birinin bunalması için.
Herşeyin bi dozu olmalı.
Kıskançlığında..

Dozu kaçtımı ne tadı kalır ne tuzu.

Kavgada eşinizi kovmanız sizi daha da hatalı kılıyor.
Ne olursa olsun o bi erkek.
Ve erkeklerin.gururu daha yoğundur.

Annesine diilde keşke bi arkadaşına felan gitseydi.
Annesinin araya girmesi durumu daha kötüleştirmiş çünkü.

Keşke annesi hiçbişey bilmeseydi.
Onun bu kavganıza şahit olması size iyice cephe almasını sağlamış.

Bundan kelli yapmanız gereken üzerine düşmemek.
Seviyorsa mutlaka geri dönecektir.
Sevmiyorsa zaten geri gelmez.
Ayrılmak ister.
Hakkınızda hayırlısı...

amın yapcak cok bısey de yok zaten konusmuyor benımle fazla uzadı b ıs hıc bole duramazdı o yuzden soktayım

ya pişmanım zaten bırkez bole bişi oldu hemen pişman oldum bu sebeple mevzu fazla uzadı tamam ben yaptım ama kocam ve aılesı toparlamak ıstese yardım ederlerdi bılmıyorum ben hatamın bedelini 15 gundur edıyorum amamocamı tanımıyorum kı ben suan, onun bana her hakaretı ldu sanmayın kı ben bu durma durduk yeregeldım ama onarı anlatmıyorum nedır kı tartısmaları onemsemedım gecer dedım gecmedı

Ben tek taraflı olduğunu söylemedim zaten onun da size hataları olmuştur,belki de aslında hatalı olan o dur.
Ama kovma işi onu haklı kılıyor hep.Ve bunu hep kullanacaktır.
Ailesi yapıcı değilmiş ama bu da şaşırtıcı değil yıldızınız hiç barışmamış ki..
Ben şunu söylemek istiyorum aslında.
Mesela hepimizin eşi sinirleniyor değil mi veya bizde onları tahrik ediyoruz kavga ediyoruz ne bileyim hatalar yapıyoruz.
Bazıları çok sinirlendim diyerek kadınının ağzını burnunu kırıyor ama öteki adam aynı sinire sahip olmasına rağmen bunu yapmıyor.
Neden biliyor ki yaparsa telafi edilmeyecek şeyler olabilir kadını kaybedebilir,ama dövenin böyle bir kaygısı yok.
Siz de evden kovarken sinirle yaptınız elbette böyle etraflıca düşünmüş değilsiniz ama bu amiyane tabirle artistliğin de bir dayanacağı olmalı.
Şimdi çok üzgünsünüz ama kaybetmek çok korkmuyorsunuz ki bunu yapabilmişsiniz.
Buyrun şurada sorun kaç kadın kocasını evden kovmuştur,kovabilmiştir.
Kavga edersin bağırırsın küfür edersin vs vs ama evden kovmak ,yemez..
Kendinizi bu yönünüzle rahatladın derim yani onsuz da yaşayabilirim onunla olmak dayanılmaz olmuştu gibi..
Çünkü 15 gün uzun bir süre özlese şimdiye kadar özlemesi gerekiyordu.
Ailesi de dediğiniz gibi körüklüyor çünkü onlara gün doğmuş.
Kaldı ki onlarda kendilerince haklı ,zaten kavga sebebiniz annesi,annesi elbette oğluna bu iş olmaz bu kızdan bize hayır yok diyecek.
Herşey olumsuz gibi görünüyor,şu dakikadan sonra mağduru oynayacaksınız başka hiçbir seçenek yok.
Mail adresine mail atın,msj gönderin..
Yani kendinizi küçük düşürmeden birşeyler yapmaya çalışın ,siz yalvardıkça suçlu oluyorsunuz çünkü.
Tam kim haklı kim haksız bilemdiğim için yorum yapamıyorum ama eşinizin sizin tatlı yönünüzü hatırlayıp özlemesi gerek.
Şu a onu evden kovan kadın noktasında kaldınız çünkü.
Erkekler derinlemesine düşünmüyor ki ,beni evden kovdu çünkü onun için de bu evlilik bitti.
Kadının ruh hali neymiş,neler hissetmiş vs diye düşünmüyorlar.

işte ben ne diyorum yahu.
kocan söylemiyordur bişi.
kocan sadece seninle birebir konuşmuyordur.annesi yapıcağını yapıyordur.
az zamana bırak.

Her zaman başkasında suç bulmayı çok seviyoruz adam eşini aldatır kendisi paklanır aldattığı kadın suçlanır.
Adamda iş yoktur sevgisinin arkasında duramıyur annesini suçlarız.
Kimse kimseyi yönlendiremez zorla bişey yaptıramaz buna inanmıyorum insanlar ailelerini reddedip sevdiğiyle evleniyo.
Ortada herşey adamın kafası bozulmuş dırdırdan sıkılmış ailesine laf söylenmesi zoruna gitmiş evden kovulmuş vb oda gitmiş.
Zaten eşiniz bilmiyorum ben erkek olsam eşimin ailesinin evinde yaşamam gururuma dokunur bayan olarakta eşimin ailemin evinde yaşamasını istemem bunuda anlamış değilim...

Yaşlarınız beni şaşırttı açıkcası.
Şöyle 18-20 gibi çook erken bir evlilik gibi gelmişti bana.
Çünkü karşılıklı tepkileriniz böyle.
Bence siz eşinizi çok seviyorsunuz o da sizi gerçekten sevdi.
Ama kıskançlık ,anne ile olan sıkıntılar derken işler eşinizin istediği gibi gitmedi ve kovulmak onun için tam bir nimet oldu.
Ufak bir kedicik gibi annesine sığındı şimdi onun destekleriyle gittikçe sizden uzaklaşmaya çalışıyor.
Üzgünüm çok üzgünüm ama erkekler "sorun " sevmiyor.
Ne bileyim hasta olmuş kadın,fazla arıza kadın,pis kadın,yemek yapmayan kadın gibi..
Kadınlar erkeklerin kötü özelliklerini aşkla idare edebilirken erkekler bunu yapmıyor,hadi hemen hemen hepsi yapmıyor diyelim.
Eşinizi anladığınızı ona anlatabilirseniz geri kazanabilirsiniz gibime geliyor.
Yani ben cozuttum sen de bana yardımcı oldun ,hata yaptık noktasına getirebilmelisin.
Ama nasıl görüşeceksiniz inan onu bende bilmiyorum.

konu sahıbı ve eşinin yaşı kaçmış kızlar butun sayfaları okuyamadım aslında yaş kaç olursa olsun erkekler 8 yaşına dönebılıyor hemen ama merak ettım

ben benı sevdıgıne ınancımı yıtırdım o yuzden bu haldeyım bndan sonra toparlanması zor. bı yola gırıldı , o yuzden bu hallerım benm de kımsenın yuzune bakacak halm kalmadı onun da , ama bılıyormusun ben cok sevmıstım kafamı dagıtmak ıcn bana cıkıp senı ıstemıyorum yada kafa dınlemeek ıstıyorum demesı lazım hayatımı da cızemıyorum kı yoluma bakamıyorum

annesi büyü muska yaptrmış olabilirmi ki yani yeni evlenen bi çift var ortada barıştrması gerekirken bu şeklde davranması ilginç açkcası

annesi büyü muska yaptrmış olabilirmi ki yani yeni evlenen bi çift var ortada barıştrması gerekirken bu şeklde davranması ilginç açkcası

aman eger ole bısey yaptıysa Allahından bulsun ne dıyım, adam kuş uctu gıttı ne ses ne soluk fazla abarttılar bence benm kocamında tuzume bakmaya cesaretı yok ne dıycek ben gıttım anneme herseyı anlattım mı dıycek kımlerın elıne dustum bılmıorum k ben

Bi evden git demekle bunlar olmaz diye düşünüyorum sorunlardan tartışmalardan sıkılmış olmalı ki aramıyor
ayrıca bi erkek evden nasıl kovulur onunda evi bunu gururuna yedirememiş olabilir
annesi neden bu kadar büyük tepki verdi sizi baştan beri istemedi mi yoksa eşinizin anlattıklarından sonra mı bu tavrı aldı ?

sözüm ona ıstıyordu ama kocam sevıyorve cok ıstıyor dıye baktı kımse onu takmıyor sınırlendı herhalde ben anlamıyorum neler oluyo sabrımı zorluyorlar

kızlar merhaba,

kimseye anlatamadım içimi size dokeyım dedım.kocamla 15 gun once tartıstık annesı yuzunden bende evden kovdum ılk defa cıktı gitti ben anneme gidiorum dedı aradım telefonu kapalı, kaynanamı aradım anne dedım kocam sana mı gelıyor evet dedı benm için söle böle bişiler demişssin dedı sen bundan sonra nasıl adam doldurulur gorursun dedı ve kapattı, hiç ses seda yok kı gun, sonra atlayıp annesının evıne gıttım annesı karşıma bile çıkartmadı oğlunuo da içerde uyuyo gördüm onu yapmışssn bunu yapmışsın yok düğün için 80mılyarharcamıs hesaplattım yuzunu görmek şstemıyo yok benm oğlum senın için nimetti büssürü laf yedim , kocam olurdu benım ıcıncok aşıktık birbirimize anne dedım ben hata ettım geldım ben onu sevdım dedım hatam oldu sende buykluk et dedım ne dedıysem yok kızım yuzunu görmek ıstemıyormus sen tedavi ol dedı kıskançlıkyapıyormuşsun dedı sigarayı bırakmamışssın dedı ay boyle neye ugradıgımı sasırdım aılemın haberı yok bu sozlerınden kadının , birde. dunyam tersine döndü 15 gundur hıc ses seda yok bır mesajıma cevap vermedı neler oluyorrrr

Bence Eşinle Tartışmak yerine konuşmayı tercih et evden kovmak ta ne demek hatalısın o konuda Bence Üzerine gitme biraz durulsun ortalık Kayın valide anladım kadarıyla Oğlunun poh pohcusu eşinde tam bir anneci Arayıp bunaltma sakın özür dile sevdiğini söyle yeter ona zaten seni seviyorsa dayanamaz gelir...

bunların hepsini yaptım para muhabbetınyaptıklarına gore ben onlara gore degılım dıye dusunuyorum belkı ole bı mevzudur taımıyorumdur ne bıleyım

elinden geleni yapmışsın
bence bekle biraz ailenede söyle çünkü onlar söylerse başka türlü anlatabilirler ne msj ne arama hiçbirşey yapma
kayınvaliden istediği kadar doldursun seni gerçekten seviyorsa döner
seni görürse yumuşar diye senle görüşmüyordur
msjların aramaların kesilirse aklı başına gelir
sakin ol

esinizin ıstanbulda kımı var buaeada, benım ızmırde kımsem yok dıye ıstemedım dıyorsun orada yasamayı :S

Back
X