kafayı yemek üzereyim, kocamı tanımıyorum suan

elinden geleni yapmışsın
bence bekle biraz ailenede söyle çünkü onlar söylerse başka türlü anlatabilirler ne msj ne arama hiçbirşey yapma
kayınvaliden istediği kadar doldursun seni gerçekten seviyorsa döner
seni görürse yumuşar diye senle görüşmüyordur
msjların aramaların kesilirse aklı başına gelir
sakin ol

inşallah cunku ben onu gercekten sevdım ama o sevmemış dıyorum artık cok yoruldum daha 3 aylık evlıyım ya

eşini evden kovmakla yanlış yapmışsın ortada aldatma dayak gibi büyük sorunlar olmadıktan sonra eşler birbirine evden git dememeli:50:
sen özür de dilemişsin yanına da gitmişsin elinden geleni yapmışsın
bence artık hiçbirşey yapma sadece beklemede kal
büyük ihtimalle annesi onu dolduruyor ama eğer seni gerçekten seviyorsa evine döner biraz zamana bırak
umarım herşey yoluna girer

esinizin ıstanbulda kımı var buaeada, benım ızmırde kımsem yok dıye ıstemedım dıyorsun orada yasamayı :S

bu arada sızı bana karşı sureklı bı olumsuz tutum ıcınde goruyorum ben burda benı eleştirin diye bulunmuyorum bılıyorsunuz degıl mı kotuym ve herkesin başuna gelebilecek olayı cozmeye calısıyorum bunda ne gibi bi olumsuzluk vat anlamıyprum suan

koskoca adam, çocuk gibi annesinin dolduruşuna bu kadar gelip, senle 1 kere bile yüzyüze görüşmeyi, anlaşma yoluna gitmeyi kabul etmiyorsa bırak ne hali varsa görsün ne peşinden koşturuyorsun?

muhtemelen ohh olsun burnu sürtsün..biraz diyorlardır arkandan..

bu kadar mı ölüyorsun aşkından kocanın? o zaman bu olacakları yani kocanın giderse gelmeyeceğini bilmeliydin..
kaynananın ağzına bu kadar bakan bir erkek olduğunu biliyordun da kovmasaydın evden madem canım..

yani bu kadar pişmanlık niye?

tabii yuvanı kurtarmaya bakmakta haklısın ama ayağına kadar gitmişsin kapıya çıkmamış adam..
hiç mi hatırın yokmuş?

ne hali varsa görsün bence..

AYNEN KATILIYORUM DÜŞÜNCELERİME TERCÜMAN OLMULŞSUN ARKADAŞIM

ne hali varsa görsün bence DE HİÇ UGRAŞMA SEVİYORSA GERÇEKTEN SENİ İSTİYORSA DÖNER ZATEN BELLİ Kİ PİŞMANSIN VE BUNU ONA ANLATMAK İÇİN EVİNE KADAR GİTMİŞSİN DAHA NE YAPACAKSIN BEKLEMEKTEN AMA SESİZCE BEKLEMEKTEN BAŞKA ÇAREN YOK !!!!

canım mesajlarına cevap veriyor mu. ?

yuva kolay kurumuyor. evliliğin ilk zamanları olur öyle kavgalar üç kişiler girmese bal kaymak olursunuz yine... olmadı kv tekrar konuş sakin tatlı bir dille anne bak bu konuma nasıl geldik bilmiyorum diye başla oğlunla konuşman gerektiğini ve yuva kurmanın çok zor olduğunu. ve yıkmanında günah olduğunu hatırlat. diye düşündüm.

elimde senin için dua etmek gelir. allah hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin.

canım mesajlarına cevap veriyor mu. ?

yuva kolay kurumuyor. evliliğin ilk zamanları olur öyle kavgalar üç kişiler girmese bal kaymak olursunuz yine... olmadı kv tekrar konuş sakin tatlı bir dille anne bak bu konuma nasıl geldik bilmiyorum diye başla oğlunla konuşman gerektiğini ve yuva kurmanın çok zor olduğunu. ve yıkmanında günah olduğunu hatırlat. diye düşündüm.

elimde senin için dua etmek gelir. allah hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin.

konuştum hayatım dıyorkı ben neyapabilirim yuzunu gormek ıstemıyor dıyor adam 180 derece degıstı anacım nolur dua et olur mu cok zormus ya bundan once sankı sıkıntım yoktu ayıp bu yapılanlar ya

Bence erkek için de kadın için de, eşiyle arasında geçen şeyleri aileye anlatmak çok yanlış. Çünkü siz yarın o olayları unutup barışıyor, aynı yatağa girmeye devam ediyorsunuz, ama aileler 'acaba bu kadın/erkek benim çocuğuma uygun mu, çocuğumu üzer mi?' diye düşünmeye devam ediyor.

Boşu boşuna eşinizi ailenize kötülemiş oluyorsunuz.

Sizin durumunuza gelecek olursam, eşinizin eve dönmesi halinde, kayınvalidenizi kötüleyerek eşinizle bağlarınızı koparmak yerine, eşinizi yumuşak tavırlarla kendinize bağlarsanız zaten kayınvalideniz ne yaparsa yapsın eşinizi sizden koparamaz.
Şimdilik yapacağınızı yapmışsınız zaten dönmesi konusunda, bence biraz bekleyin..

Son düzenleme:
canım

artık sen bekliyeceksin başkada çaren kalmamış. senin büyüklerin ne diyo bu duruma. ne bileyim seven insan böyle yapınca ben anlamıyorum. hiç konuşmamak ne demek yaaaaaa

benım orda kımsem yoktu bırde ılk evlendığımzde 15 gun kaldık yanınd sonra ben cok sıkıldım gel annenlere gıdelım dedı sonra hamıle kaldım dusuk yaptım 1 ay sonra kayınvalıdem gızlıce kocama oğlum cok zor olucak senn ıcın demış odu patladı kadının duyunca, benı ıstemedığını hep hıssettım ama engel olamadı oğluna sımdı butun kozlarını oynuo olabılır , ben ıkısını de t anımıyprum tanıdıgım kocam gıdıp bana ole bole yaptı kıskanclık yaptı kafayı yıcem demış kadın ole bı anlattıkı ben mıyım bu dedım sanırsın hıc ıyı bı gun yasatmamısım, izmirde yasamak ıstemedıgımı solemiştim ilk görüştüğüğzde kabul etmıştı sonra gıtmek ıstemedım anlayışla karşılad tamam dedı ben sanaa ev acmadım olsun dedı ama annesı durmadı sureklı ozledım gelın gelın tamam anne gelıcez dıyorduk surekli problem cıkmaya basladı bılmıyorum ıste ole

Siz anladığım kadarıyla eşinizi kendi ailenizin evinden kovmuşsunuz.
Bu olaya başka bir boyut katıyor,eşinizi kendi evinizden kovsa idiniz(ki buda normal değil),bir sinir anıydı denilebilirdi;ama sizin kovduğunuz aile evinde eşiniz misafir olarak bulunuyor.Ve misafirliğe gittiği evden kovuluyor.O yüzden tamamen haksız konuma düşmüşsünüz.
Kayınvalidenizin eşinize buraya gelin birazda demeside bir doldurma değil bana göre.Nasılki sizin aileniz sizi özlüyor,onlarla birlikte yaşıyorsunuz,kayınvalidenizde oğlunu özleyip çağırabilir.En doğal hakkı bu.Sizin haklarınız olduğu gibi eşinizinde hakları var bu evlilikte.
Eşinizi geri istiyorsanız birazda onun tarafından bakıp,hak vermeye çalışın eşinize.Hatalarınızı kabul edip düzeltmeye çalışacağınızı söyleyin.

Hata yapmışsınız. Yanına kadar gitmişsiniz özrünüzü dilemişsiniz.
Yanılmıyorsam sonraki günlerde özürlere devam etmişsiniz.
Siz elinizden geleni yapmışsınız, bundan fazlasını yaparsanız kaybedersiniz.
Artık bir kenara çekilip susmanız gerekiyor.
Sizden haber alamayacak şekilde olsun bu susmanız.

Sizi seviyorsa ve ve hayatı devam ettirmeye layık bir erkekse zaten kimsenin dolduruşuna gelmez ve yuvasına geri döner.

Siz hamle yaptıkça onlar akıllarınca size ders vermeye çalışıyorlar.

aynen...:40:.......

Kocanı adam kategorisine sokamadım üzgünüm...
Zira evde kendi aranızda geçen bir tartışmayı dakikasında annesine aktaran, "senin için böyle böyle dedi" diye dedikodu yapan biri adam kategorisine girmez...

Artik ustune dusmeyin.
Donse bile sizi bu kadar ezdigi icin icten ice sinir oluo , ofke buyuteceksiniz icinizde ona karsi.
Ayrica kv niz sizi artik rahat birakmaz.
Iliskinin tam ortasina oturtmus onu esiniz.
Birda da zor cikar . Yani sizin evliliginiz buyuk darbe almis ve toparlanmasi biraz zor bana gore.

3 ayda bu seviyeye gelmiş olan evlilikden hiç bir hayır gelmez daha fazla gururunun ayaklar altına alınmasına izin verme.

Bazı arkadaşlar politik davranmayı bilmemekten kaynaklandığını belirtmiş çok haklılar!
Ben de hiç bilmiyorum bunu kursu olsa gitcem yemin ederim!
O kadar dertliyim bu konuda:ssz:
İçim dışım bir sevmediğimi açık açık belli ederim. Söylerim söylemesem de gözlerimle anlatırım.
Ama işler öyle yürümüyor işte.
Seninle durumumuzu çok benzettim ben yaaa..Üzüldüm bak yine:14:
Ben de bi kaç aylık evliyken milletin 10 yıl evliliğinde yaşayacağı olayları,sorunları yaşadım
Yukarıdaki arkadaş gibi bu kadar kısa sürede bu hale gelen evlilikten hayır mı gelir diye sordumm
herkese...
Bana dediler ki sen daha bir kaç ayda kocanı evirip çevirmek istemişsin kaç yıllık evli kadınlar yapamıyor onu..
Eviniz bile kurulmamış eş olma bilincini çoğu erkek çocuğu olduğunda farkeder dediler
Ben onun ailesi artık benim herkesten önce gelmeliydim dedim
Hayır erkeklerde bu düşünce öyle bi kaç ayda oluşmaz dediler.
Kötü de olsa erkekler ailesine laf dedirtmezmiş vs vs..
Önce evine, yuvana tatlı dilinle bağlayacaksın zaman gerekmiş
Bir kaç yıl sonra erkekler eş ve evlilik kavramını gerçek anlamda farkettiğinde
sanırım rahata ereriz. Bunun yaşla ilgisi yok 35 yaşında da olsa yeni evlenen erkek için durum aynı..
Hatamız buymuş yani arkadaşım ..
Bu arada 15 gün aramadı diye korkma bu vazgeçti demek değil..
Benim eşim bana ne demişti biliyor musun?
Ben senden hiç bi zaman vazgeçmedim vazgeçmiş gibi yaptım!
Sen anla artık..

Bazı arkadaşlar politik davranmayı bilmemekten kaynaklandığını belirtmiş çok haklılar!
İçim dışım bir sevmediğimi açık açık belli ederim. Söylerim söylemesem de gözlerimle anlatırım.
Ben de bi kaç aylık evliyken milletin 10 yıl evliliğinde yaşayacağı olayları,sorunları yaşadım
Yukarıdaki arkadaş gibi bu kadar kısa sürede bu hale gelen evlilikten hayır mı gelir diye sordumm
herkese...
Bana dediler ki sen daha bir kaç ayda kocanı evirip çevirmek istemişsin kaç yıllık evli kadınlar yapamıyor onu..
Eviniz bile kurulmamış eş olma bilincini çoğu erkek çocuğu olduğunda farkeder dediler
sanırım rahata ereriz. Bunun yaşla ilgisi yok 35 yaşında da olsa yeni evlenen erkek için durum aynı..
Sen anla artık..

bugun hastanelık oldum ılk defa sınır krızı gecırdım serm baglandı yatıstırıcı bole ıs mi var ya, cok sınırlıym ınanın artık değmezmıs valla yazıkoldu ban

herkese...
Sen anla artık..

ıqsu 10 olan bi insanla evlenmekten ne farkı var ki

herkesi eğiteceksek bu kadar uğraşacaksak bizim annelerimizin ne kabahati var

erkek anaları da azcık sorumluluk bilsin öğretsin yapmaoğlum etme oğluşum aslan oğluşum kaplan oğluşumla olmuyor

madem öyle sperm bankasından sperm alıp çocuk doğurur onu eğitirim kocayı eğitene kadar

herkese...
Sen anla artık..

canım zormuş be cok zormuş bugun içim gerçekten yandI Allaha dua edıyorum gececek bugunlerde

bugun hastanelık oldum ılk defa sınır krızı gecırdım serm baglandı yatıstırıcı bole ıs mi var ya, cok sınırlıym ınanın artık değmezmıs valla yazıkoldu ban

Önemsenmemek çok kötüdür..

Boşver be güzelim..

Sen hastanelik olurken onlar orda ana oğul Tv karşısında çay keyfi yapıyorlardır belki de..

Bu kadar da olmaz ki..

Hiç mi sevmedi seni? İnsan bir görüşmeyi kabul eder.Yazıklar olsun valla.

Arama sorma yeter..

Senin canından değerli mi?

Back
X