Kafayı yemek üzereyim objektif fikirlere acil ihtiyacım var!!!

Ama bi dahası olmasın bu işin
Bu sefer tekrarlarsa, o son konuşmanız olsun olur mu ?
Yüzükten daha önemli şeyler var hayatta
Henüz çok gençsin, değerini bilmeyen insanlar için harcama hayatını..

Zaten tekrar olursa bu sefer açıklama dahi yapmadan yüzüğü eline vericem bu kadar büyük olay ilk defa oldu ilişkmiz boyunca ikinci olmamalı

Bende böyle düşündüm hatta yazmıştım da
Kendisi demek gece birini ararsa böyle şeyler yapıyomuş, seni de öyle sandı bu yüzden gibi..
Ama siz daha güzel anlatmışsınız

Canım bunu paylaştığın için sağol, böyle tiplerin bir yerden belalarını bulduğunu duymak süper.İçimin yağları eridi :)

Konu sahibi arkadaşım, sen de bundan sonra sokakta birine mi baktın kıskançlıklarına bile tahammül etme. Hayatınıza normal olmayan hiç bir duyguyu sokmayın.

Sözlünüz normal gelmedi bana aldatmak , senaryolar uydurmak yerine acil tedavi olmalı saçma sapan aramışta olabilirsin ayrıca bu onu aldattığın başkalarıyla görüştüğün ve daha da saçma olanı başka hattının olduğu anlamına mı geliyor... Kişi kendisini nasıl bilirse karşısındakini de öyle sanırmış sanki bunları o yapıyor olmasın Bunları geçin size güvenmeyen biriyle nasıl yuva kuracaksınız ben onu anlamadım... Güzel senaryolar yazıyo birde oynuyo ilginç

paranoid kişilik bozukluğu??
acil tedavi olması için ikna et bence.. psikolojik bi sorunu var belli ki.. evlendikten sonra ikna etmen daha da zorlaşacaktır.

kisi karsindakini kendisi.gibi zannedermis....
eminim seni sucladigi seylerin hepsini kendisi yapiyodur...
basklarinin.ne diceni dusunmeden once aranizdaki.guveni
bi dusun bence... simdi boyle seneryolar yaziyosa
ilerde.neler yazacagini hayal bile edemedim...
kayitlara baktigi halde hala ayni seyyi diyosa kendi utancindandir...
sen hakliymissin diyip ozur dilemek cok mu zor ya anlamiyorum ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…