- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
Nerden başlasam bilemedim..
Öncelikle sözlüyüm bir kaç aya nişan olacak salon tutuldu, kıyafetler alındı, alışverişler, takılar yapıldı. Düğünde yaz başı olacak nasipse ev eşyalarına bakmaya başladık biz yemek takımlarımı, kahvaltı takımlarımı vs aldık . Herşey 3 gün öncesine kadar mükemmeldi..
Gece sözlüme yazdım ben uyucam seni seviyorum vs diye ve yattım uyudum. Gecenin 4 ünde telefonun titreşimine uyandım birden bişey oldu diye uyku sersemi panik yaptım alo alo dedim ses gelmedi telefonum tuşlu bekletme tuşuna basmışım yanlışlıkla sonra kapattım sözlüm tekrar aramaya başladı açtım 'Az önce beni aradın bişey mi oldu dedi' ben şoklardayım 'nee ne araması ben uyuyodum nasıl arayabilirim seni' Üstüne bir de telefon cevap vermeyince sesli msj bırakılmış ama msjda tuş sesine benzer rüzgar var gibi telefona üfler gibi sesler var.
Ve sözlümle 3 gündür bu konuyu tartışıyoruz benim uyumadığımı hatta başkalarıyla telefonda ya da nette konuştuğumu onu çocuk yerine koyduğumu söylüyor. O gece sen uyumuyodun hatta bence başkasını arayacakken beni aradın belkide benim bilmediğim hattın var vs vs bir sürü senaryolar.
Telefoncuyada gittim böyle bişey mümkün mü diye çünkü aramadım uyuyodum yani imkansız. Adamda hatla mı ilgili diye düşündü ya da kolun falan çarpmıştır tuşların kilitli değilse dedi. Annemde tuşlu telefonlarda bunlar olabiliyor dedi.
Ama sözlüm ısrarla bir sürü senaryolar yazıyor tartışıyoruz tartışıyoruz tamam kapattım konuyu diyo hatta düğün için salon arıyor sonra yine aklına geliyor yine bir sürü laflar. En son dün akşam güzel güzel konuşurken 'bana hata yapma sakın' dedi bende koptum artık sıkıldım bunaldım ben sana hata yapmadım doğruyu söylüyorum dedim. Başkası varsa söyle ayrılacak değilim çözüme ulaştırırız seni düzeltmeye çalışıyorum ama bana doğruları söylemezsen bunu nasıl yapayım diyoEn sonunda iyi akşamlar dedi kapattı telefonu ve bugün tek msj arama yok. Siz söyleyin kafayı yicem kimseye anlatamıyorum ailem anlar diye korkuyorum
Off böyle demeniz beni gerçekten iyice korkuttu olabilir mi acaba23 yaşındayım ben canım
Çok basit bi yöntemi var bunu anlamasının bilirsin her hat için var mesela vodofone giriyosun vodofonenin ana sayfasına orda self servis diye bişiy var şifre falan istiyo . Şifreni öğrenmek için neler yapman gerektiği yazıyo işte atıyorum ş yaz 7048'e gönder diyosun şifrn geliyo sonra telefon numaran ve şifrenle oraya girdiğinde konuşma geçmişin kimi aradn kimle mesajlaştn saati ve süresi bile yazıyo . Şifreni al ver sevgiline baksn madem bu kdr inanmıyosa . Sonra da gerçeği gördüğünde biraz surat yaparsn aklı başına gelir .
Çok basit bi yöntemi var bunu anlamasının bilirsin her hat için var mesela vodofone giriyosun vodofonenin ana sayfasına orda self servis diye bişiy var şifre falan istiyo . Şifreni öğrenmek için neler yapman gerektiği yazıyo işte atıyorum ş yaz 7048'e gönder diyosun şifrn geliyo sonra telefon numaran ve şifrenle oraya girdiğinde konuşma geçmişin kimi aradn kimle mesajlaştn saati ve süresi bile yazıyo . Şifreni al ver sevgiline baksn madem bu kdr inanmıyosa . Sonra da gerçeği gördüğünde biraz surat yaparsn aklı başına gelir .
Çiçek gönderecektir. :)
Yani canım...Şizofreni olmasa bile normal bir ruh hali içinde olmadığı bir gerçek...Orta da olmayan bir şey yüzünden bunu yapıyor,peki sen sürekli tüm evliliğin boyunca kendini ispat etmeye mi çalışacaksın valla evdeydim,valla annemle konuşuyodum,billahi bakkalla aramda bir şey yok ... tövbe tövbe...
Nerden başlasam bilemedim..
Öncelikle sözlüyüm bir kaç aya nişan olacak salon tutuldu, kıyafetler alındı, alışverişler, takılar yapıldı. Düğünde yaz başı olacak nasipse ev eşyalarına bakmaya başladık biz yemek takımlarımı, kahvaltı takımlarımı vs aldık . Herşey 3 gün öncesine kadar mükemmeldi..
Gece sözlüme yazdım ben uyucam seni seviyorum vs diye ve yattım uyudum. Gecenin 4 ünde telefonun titreşimine uyandım birden bişey oldu diye uyku sersemi panik yaptım alo alo dedim ses gelmedi telefonum tuşlu bekletme tuşuna basmışım yanlışlıkla sonra kapattım sözlüm tekrar aramaya başladı açtım 'Az önce beni aradın bişey mi oldu dedi' ben şoklardayım 'nee ne araması ben uyuyodum nasıl arayabilirim seni' Üstüne bir de telefon cevap vermeyince sesli msj bırakılmış ama msjda tuş sesine benzer rüzgar var gibi telefona üfler gibi sesler var.
Ve sözlümle 3 gündür bu konuyu tartışıyoruz benim uyumadığımı hatta başkalarıyla telefonda ya da nette konuştuğumu onu çocuk yerine koyduğumu söylüyor. O gece sen uyumuyodun hatta bence başkasını arayacakken beni aradın belkide benim bilmediğim hattın var vs vs bir sürü senaryolar.
Telefoncuyada gittim böyle bişey mümkün mü diye çünkü aramadım uyuyodum yani imkansız. Adamda hatla mı ilgili diye düşündü ya da kolun falan çarpmıştır tuşların kilitli değilse dedi. Annemde tuşlu telefonlarda bunlar olabiliyor dedi.
Ama sözlüm ısrarla bir sürü senaryolar yazıyor tartışıyoruz tartışıyoruz tamam kapattım konuyu diyo hatta düğün için salon arıyor sonra yine aklına geliyor yine bir sürü laflar. En son dün akşam güzel güzel konuşurken 'bana hata yapma sakın' dedi bende koptum artık sıkıldım bunaldım ben sana hata yapmadım doğruyu söylüyorum dedim. Başkası varsa söyle ayrılacak değilim çözüme ulaştırırız seni düzeltmeye çalışıyorum ama bana doğruları söylemezsen bunu nasıl yapayım diyoEn sonunda iyi akşamlar dedi kapattı telefonu ve bugün tek msj arama yok. Siz söyleyin kafayı yicem kimseye anlatamıyorum ailem anlar diye korkuyorum
Canm kendisi baktı zaten hat detayıma tam iyi oldu herşeyim bebeğim baktım bişey yok vs vs bi kaç saat sonra yine aklına geldi bana hata yapma sakın vs deyinc ben çıldırdım. Şuan kendisinin siniri geçti sanırım bana şaka falan yapıyo ama yazdım bana olan güvenin inancın oturmadan düğün hakkında konuşmuyoruz ve salon falan bakma diye .
Benim erkek arkadaşmda cezaevine gitmeden önce geceeleri hep knşuyoduk telefonda şimdi haber bile alamıyorumherneyse o da bazen böyle derdi işte başka hattınmı var bence sen kesin yanlş aradn söyle kimle knşuyosn falan derdi beni çıldırtırdı bazen ciddi olurdu snra ben sinirden gülme krizine girince o da gülerdi tamam tamam derdi Belki seni kızdırmak hoşuna gidiyodur ama ciddiyse cidden saçmalamş bence aynısını sen de ona yap anlasın yaptığı saçmalığı .
İnsan suçu olmayınca çok kötü hissediyor kendini dmi çok iyi anlıyorum seni . Telefondan nefret ettim yemin ederim ki.
Beni kızdırmayı seviyo ama bunları ciddi söylüyor bende ona ya sen yapıyosan diyorum ben asla yapmam seni severken öyle şeyler falan diyo
Bazıları çok sert yorumlar yapıyolar yok kaç kurtar yok belanı araama falan gibi sen onlara aldırış etme canım . Ne kadar zamandır birliktesiniz peki ?
doğru aldırış etmesin seni dinlesin dimi, kardeşinin kulağını çenesini patlatan adam yaralamaktan içerde yatan bi adamla evlilik hayalleri kuran ergen kızı dinlesin, Barbi duy canım sen ayazı dinle biz haybeye konuşuyoruz
Bazıları çok sert yorumlar yapıyolar yok kaç kurtar yok belanı araama falan gibi sen onlara aldırış etme canım . Ne kadar zamandır birliktesiniz peki ?
Çok dikkatle okuyorum da yorumlarınızı insanlara böyle hodürü meydan bodoslama dalıp yorumlar yapıyosunuz daha kibar olabilrisiniz bence . Mesela başına bela alma demek yerine dikkat et canım bence ayrıl diyebilrsiniz .. Tabi beni ilgilendirmez sizin yorumlarınız ama her seferinde insanlara sert sert yorumlar yapıyosunuz . Ayrıca benim kendi yaşadığım hayatm size göre yanlş olabilir .. Ama özelden knştuuğum ve beni tanıyan insanlar ne kadar mantıklı olduğumu biliyorlar bunu burda kimseye de ispatlayacak değilim . İnsanın kendi hayatı yanlş diye başkalarına yardım edemeyecek anlamına gelmez ( ki hayatımın yanlş olup olmadığına siz karar veremezsiniz ben neyin ne olduğunu biliyorum ) ağzınıza bir laf dolamışsınız her yerde aynısı .. Her neyse polemiğe girmeyeceğimm ..
cevaplarından anladığım kadarıyla sen akşam görüştüğünüzde kendini ispatlamaya çalışacak,alttan alacaksın.
hatta evlenirsiniz de..
adamın bu hali şizofren olma ihtimalini düşündürüyor ki bunun şüphesi bile ondan uzak durmanız için yeterli olmalı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?