Kafayı yemek üzereyim objektif fikirlere acil ihtiyacım var!!!

Çok basit bi yöntemi var bunu anlamasının bilirsin her hat için var mesela vodofone giriyosun vodofonenin ana sayfasına orda self servis diye bişiy var şifre falan istiyo . Şifreni öğrenmek için neler yapman gerektiği yazıyo işte atıyorum ş yaz 7048'e gönder diyosun şifrn geliyo sonra telefon numaran ve şifrenle oraya girdiğinde konuşma geçmişin kimi aradn kimle mesajlaştn saati ve süresi bile yazıyo . Şifreni al ver sevgiline baksn madem bu kdr inanmıyosa . Sonra da gerçeği gördüğünde biraz surat yaparsn aklı başına gelir .

Off böyle demeniz beni gerçekten iyice korkuttu olabilir mi acaba 23 yaşındayım ben canım

Yani canım...Şizofreni olmasa bile normal bir ruh hali içinde olmadığı bir gerçek...Orta da olmayan bir şey yüzünden bunu yapıyor,peki sen sürekli tüm evliliğin boyunca kendini ispat etmeye mi çalışacaksın valla evdeydim,valla annemle konuşuyodum,billahi bakkalla aramda bir şey yok ... tövbe tövbe...

Tüm bu yoklamaları yaptıktan sonra inansa ne olur inanmasa ne ?

Canm kendisi baktı zaten hat detayıma tam iyi oldu herşeyim bebeğim baktım bişey yok vs vs bi kaç saat sonra yine aklına geldi bana hata yapma sakın vs deyinc ben çıldırdım. Şuan kendisinin siniri geçti sanırım bana şaka falan yapıyo ama yazdım bana olan güvenin inancın oturmadan düğün hakkında konuşmuyoruz ve salon falan bakma diye .

Çok doğru kendimi ispatlamaya çalışarak bi ömür geçirmek istemiyorum

bu nasıl bi laf yaa, nasıl bi kafa nasıl bi mantık

Benim erkek arkadaşmda cezaevine gitmeden önce geceeleri hep knşuyoduk telefonda şimdi haber bile alamıyorum herneyse o da bazen böyle derdi işte başka hattınmı var bence sen kesin yanlş aradn söyle kimle knşuyosn falan derdi beni çıldırtırdı bazen ciddi olurdu snra ben sinirden gülme krizine girince o da gülerdi tamam tamam derdi Belki seni kızdırmak hoşuna gidiyodur ama ciddiyse cidden saçmalamş bence aynısını sen de ona yap anlasın yaptığı saçmalığı .

Beni kızdırmayı seviyo ama bunları ciddi söylüyor bende ona ya sen yapıyosan diyorum ben asla yapmam seni severken öyle şeyler falan diyo

İnsan suçu olmayınca çok kötü hissediyor kendini dmi çok iyi anlıyorum seni . Telefondan nefret ettim yemin ederim ki.

Aynen öyle ve suçlu psikolojisine sokuyorlar insanı şu erkekler ama doğalarında var sanırım sürekli sahipleniyorlar en ufak bir hareketi bile yanlış anlıyorlar :26: Bence hiçte nefret etmeyin tribinizide atın abartmadan sonra zaten bir daha telefonun t sini bile ağzına alacağını sanmıyorum üzülmeyin lütfeeen

ben bu erkek tipini çok iyi tanıyorum uçurumun ucundan dönmüşüm ben hayatımı mahvetmek üzereymişim de Allah korumuş, sakın ha sakın evlenme hayatının hatasını yapmış olursun. bu insan hasta kafalı, psikopat kafasından neler neler geçiyo ne yapsan ikna edemezsin. sana güvenmeyi öğrenemez çocuk gibi her adımını takip eder. o bişey var söyle ayrılacak değilim olayı doğru, seni asla bırakmaz salça olur hayatını zehir eder.

Beni kızdırmayı seviyo ama bunları ciddi söylüyor bende ona ya sen yapıyosan diyorum ben asla yapmam seni severken öyle şeyler falan diyo

Bazıları çok sert yorumlar yapıyolar yok kaç kurtar yok belanı araama falan gibi sen onlara aldırış etme canım . Ne kadar zamandır birliktesiniz peki ?

Son düzenleyen: Moderatör:
cevaplarından anladığım kadarıyla sen akşam görüştüğünüzde kendini ispatlamaya çalışacak,alttan alacaksın.
hatta evlenirsiniz de..
adamın bu hali şizofren olma ihtimalini düşündürüyor ki bunun şüphesi bile ondan uzak durmanız için yeterli olmalı bence

Bazıları çok sert yorumlar yapıyolar yok kaç kurtar yok belanı araama falan gibi sen onlara aldırış etme canım . Ne kadar zamandır birliktesiniz peki ?

doğru aldırış etmesin seni dinlesin dimi, kardeşinin kulağını çenesini patlatan adam yaralamaktan içerde yatan bi adamla evlilik hayalleri kuran ergen kızı dinlesin, Barbi duy canım sen ayazı dinle biz haybeye konuşuyoruz

Çok dikkatle okuyorum da yorumlarınızı insanlara böyle hodürü meydan bodoslama dalıp yorumlar yapıyosunuz daha kibar olabilrisiniz bence . Mesela başına bela alma demek yerine dikkat et canım bence ayrıl diyebilrsiniz .. Tabi beni ilgilendirmez sizin yorumlarınız ama her seferinde insanlara sert sert yorumlar yapıyosunuz . Ayrıca benim kendi yaşadığım hayatm size göre yanlş olabilir .. Ama özelden knştuuğum ve beni tanıyan insanlar ne kadar mantıklı olduğumu biliyorlar bunu burda kimseye de ispatlayacak değilim . İnsanın kendi hayatı yanlş diye başkalarına yardım edemeyecek anlamına gelmez ( ki hayatımın yanlş olup olmadığına siz karar veremezsiniz ben neyin ne olduğunu biliyorum ) ağzınıza bir laf dolamışsınız her yerde aynısı .. Her neyse polemiğe girmeyeceğimm ..

Son düzenleyen: Moderatör:

1 yıldır birlikteyiz canım daha önce bu kdar çok takmıyodu yani mesela bakıyosun falan diyodu ama sonra hemen kapanıyodu konu ilk defa bu konu uzadı cok dha önce hiç ayrılmadıkta

Canım ayrılırsınız ayrılmazsınız bişey diyemem ama. Evlenmeden önce nişanlınızın hareketlerini karakterini iyice bir gözden geçirin derim ben size.. Söyledikleriniz hiç normal gelmedi. Bu tarz takıntılar hastalık boyutundadır ve evlenince falanda geçmez size şimdi güzel gelir ,kıskanıyor seviyor falan diye düşünürsünüz ama evlendikten sonra canınızdan bezdirebilir dikkatli olun derim ben size.

seni mantıklı bulan insanlar da var yani, e hayat işte, beni de çok seven sayan takdir eden insanlar var hoş olmasa da gördüğümü söylemekten geri durmam

Hayır asla kendimi ispatlamaya çalışmıcam bunu kendsinede söyledim ister inan ister inanma ama düğünü ertelediğimi belirttim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…