Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence biraz büyüyün öyle evlenin
zira evlilik flört degil
Ben bir kere telimi kaybedip ev telinden cebimi çaldırdım(ev telinni numarası gizli gözüküyor)Ve bunu yaptığımda sabaha karşıydı.
Sonra aldım teli elime ablamdan o vakitte arama var.Bir telaş ne oldu diye ablamı aradım.Sonra kendi çaldırdığım aklıma geldi ve ev telinden defalarca denedim.Gizli numara aramaları arama kapandıktan sonra rehberimde herhangi biri olarak gözüküyordu
Ben sana konunu okurken ilk aklıma geleni söyliyim mi? Telefonun titreşimine uyandım, alo alo dedim ses gelmedi diyince sözlün çapkınlıkta sana yakalandı sandım. Sonra da zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışması daha da manidar. Ben senin yerinde olsam telefon dökümlerini ister. İlk aramayı kimin yaptığını ortaya çıkarır. Ona dünyayı dar ederdim.
Akşam ki konuşmanızda da asla kendini ezdirme. Sen kendini ezdiresin diye büyütmedi o anne baba seni. Böyle psikopatların eline oyuncak olasın, hakkını arayamayasın diye bu yaşa getirmedi.
İnsanların başına bu tarz şeyler gelebiliyomuş demek ki böyle bi konunun büyümesi ayrılık noktasına gelinmesi benim canımı yakan![]()
Bu adamla olmaz, inan olmaz.
Ne demek yolda adamlara baktın, beğendin mi falan.
Seni düzeltmek gibi bir misyonda yüklenmiş kendi kendine.
Kendine bir iyilik yap ve ver eline yüzüğü gönder.
Belki sizde de böyle bişey oluyordur:)Bu yazıyı gösterin ister nişanlınıza![]()
Kendisine az önce onunla yapamayacağımı hayatı kendime zindan edemeyeceğimi koşulsuz sevgi ve güven istediğimi bunu kendisinin veremediğini söyledim artık biz olamayız bunca kırgınlıktan sonra bana attığı suçlamalardan sonra 'aşkım bebeğim diyemem ona ben diyemem...
Bunlar benımde beynimde dönüp duruyor ya bu durum artarsa sürekli devam ederseBeni annem minicik bebekken alıp annesinin kapısına gelmiş bende böyle olmak istemiyorum
![]()
Evlendikten sonra artar azalmaz..Çok var etrafta evlenince düzelir diyipte sonra pişman olan. Ben bir tane duymadım düzeleni..İyi düşün taşın canm..Annene de bahset bence ama şunu da unutma anneler kızlarının evlenmesini çok isterler ne var bunda diyebilir..
Ben çok salağım çok hemde herşeye inanıyorum kim ne yapsa kötülük düşünmüyorum hep susuyorum alttan alıyorum gerizekalıyım ben aptalım offf![]()
bunu bende söylüyorum ben mesela beni aldattığını düşünsem seninle asla birlikte olmam o an bitiririm ama sen düğün için salon arıyosun diyorum ' sevgi bu işte' diyo![]()