• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafayı yemek üzereyim objektif fikirlere acil ihtiyacım var!!!

Ben sana konunu okurken ilk aklıma geleni söyliyim mi? Telefonun titreşimine uyandım, alo alo dedim ses gelmedi diyince sözlün çapkınlıkta sana yakalandı sandım. Sonra da zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışması daha da manidar. Ben senin yerinde olsam telefon dökümlerini ister. İlk aramayı kimin yaptığını ortaya çıkarır. Ona dünyayı dar ederdim.

Akşam ki konuşmanızda da asla kendini ezdirme. Sen kendini ezdiresin diye büyütmedi o anne baba seni. Böyle psikopatların eline oyuncak olasın, hakkını arayamayasın diye bu yaşa getirmedi.

Son düzenleme:
Ben bir kere telimi kaybedip ev telinden cebimi çaldırdım(ev telinni numarası gizli gözüküyor)Ve bunu yaptığımda sabaha karşıydı.
Sonra aldım teli elime ablamdan o vakitte arama var.Bir telaş ne oldu diye ablamı aradım.Sonra kendi çaldırdığım aklıma geldi ve ev telinden defalarca denedim.Gizli numara aramaları arama kapandıktan sonra rehberimde herhangi biri olarak gözüküyordu

Son düzenleme:
Ben bir kere telimi kaybedip ev telinden cebimi çaldırdım(ev telinni numarası gizli gözüküyor)Ve bunu yaptığımda sabaha karşıydı.
Sonra aldım teli elime ablamdan o vakitte arama var.Bir telaş ne oldu diye ablamı aradım.Sonra kendi çaldırdığım aklıma geldi ve ev telinden defalarca denedim.Gizli numara aramaları arama kapandıktan sonra rehberimde herhangi biri olarak gözüküyordu

İnsanların başına bu tarz şeyler gelebiliyomuş demek ki böyle bi konunun büyümesi ayrılık noktasına gelinmesi benim canımı yakan :14:

Bu adamla olmaz, inan olmaz.
Ne demek yolda adamlara baktın, beğendin mi falan.
Seni düzeltmek gibi bir misyonda yüklenmiş kendi kendine.
Kendine bir iyilik yap ve ver eline yüzüğü gönder.

Ben sana konunu okurken ilk aklıma geleni söyliyim mi? Telefonun titreşimine uyandım, alo alo dedim ses gelmedi diyince sözlün çapkınlıkta sana yakalandı sandım. Sonra da zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışması daha da manidar. Ben senin yerinde olsam telefon dökümlerini ister. İlk aramayı kimin yaptığını ortaya çıkarır. Ona dünyayı dar ederdim.

Akşam ki konuşmanızda da asla kendini ezdirme. Sen kendini ezdiresin diye büyütmedi o anne baba seni. Böyle psikopatların eline oyuncak olasın, hakkını arayamayasın diye bu yaşa getirmedi.

Benim telefonumdan arama yapılmış bi kere bu bende de gözüküyor ama ben uyuyodum tuhaf olanda o benim yapmam imkansız ama kolum mu bastı arama tuşuna orasını bilemiyorum :50:

İnsanların başına bu tarz şeyler gelebiliyomuş demek ki böyle bi konunun büyümesi ayrılık noktasına gelinmesi benim canımı yakan :14:

bu konu bahane olmuş.
başka birşey olsa sözlün yine bu boyuta getirirdi. çünkü saplantılı bana kalırsa.bence sende yol yakınken gerçek yüzünü gördüğün için Allah'a şükret.
yok yere seni sindirmeye çalışmış.:19:

Belki sizde de böyle bişey oluyordur:)Bu yazıyı gösterin ister nişanlınıza:1:

Bu adamla olmaz, inan olmaz.
Ne demek yolda adamlara baktın, beğendin mi falan.
Seni düzeltmek gibi bir misyonda yüklenmiş kendi kendine.
Kendine bir iyilik yap ve ver eline yüzüğü gönder.

Kendisine az önce onunla yapamayacağımı hayatı kendime zindan edemeyeceğimi koşulsuz sevgi ve güven istediğimi bunu kendisinin veremediğini söyledim artık biz olamayız bunca kırgınlıktan sonra bana attığı suçlamalardan sonra 'aşkım bebeğim diyemem ona ben diyemem...

Belki sizde de böyle bişey oluyordur:)Bu yazıyı gösterin ister nişanlınıza:1:

Canım inanmazki o kafasında bi senaryo belirlemiş ve ona inanmak istiyo. Dedim mesela nette araştırdım benim gibi başına gelenler varmış diye beni onlar ilgilendirmiyor imkansız telefonun kendi kendine arama yapması sen bişeyler karıştrıyodun diyo başka bişey demiyo :31:

Bencede onun bir karin agrisi varmis bahane yaratmis ya buisi bozmak istiyor seni kiskirtiyor sen ayril oda vicdan azabi cekmesin istiyor benim sana tavsiyem hic kimseden cekinme ailene anlat bu isi bitir eger simdiden ortada hic bir sey yokken sana guvenmiyorsa evlenince yandin cok buyuk sorunlar bekliyordur seni sakin kendini simdiden ezdirme hakli olan sensin cunku.kendi kararin tabi bu hayati yasiyacak sensin ama ailene bahset onlari arkana al.Allah yardimcin olsun.

Sen sen ol sana güvenmeyen biriyle sakın bu yolda yürüme! Aşk,heyecan,güzellik vs vs herşey gelip geçerde güven yitirilmişse o evlilikten bi cacık olmaz :20: ALLAHın sevgili kuluymuşsunki şimdi göstermiş yüzünü. Çok iyi düşün...

Kendisine az önce onunla yapamayacağımı hayatı kendime zindan edemeyeceğimi koşulsuz sevgi ve güven istediğimi bunu kendisinin veremediğini söyledim artık biz olamayız bunca kırgınlıktan sonra bana attığı suçlamalardan sonra 'aşkım bebeğim diyemem ona ben diyemem...

Merhaba,
boyle sorunlu bir kişilik ile daha fazla ileri gitmemelisin cünkü evlendikten sonra ciddi boyutlara taşınabiliyor. Sana tavsiyem önce konuş ama kesinlkle alttan alma çünkü yapmadığın birşey içi laf yemek kadar kötü birşey yok.

Güven gerçekten çok çok önemli çok pişmanım keşke acele etmeseydik hiç bişey için biliyorum döne döne aynı şeyleri söylüyorum ama beynimde bunlar dönüyor sürekli :14:

Bunlar benımde beynimde dönüp duruyor ya bu durum artarsa sürekli devam ederse :14: Beni annem minicik bebekken alıp annesinin kapısına gelmiş bende böyle olmak istemiyorum :14:

Evlendikten sonra artar azalmaz..Çok var etrafta evlenince düzelir diyipte sonra pişman olan. Ben bir tane duymadım düzeleni..İyi düşün taşın canm..Annene de bahset bence ama şunu da unutma anneler kızlarının evlenmesini çok isterler ne var bunda diyebilir..

Evlendikten sonra artar azalmaz..Çok var etrafta evlenince düzelir diyipte sonra pişman olan. Ben bir tane duymadım düzeleni..İyi düşün taşın canm..Annene de bahset bence ama şunu da unutma anneler kızlarının evlenmesini çok isterler ne var bunda diyebilir..

Evet büyük ihtimal bunda bişey yok deyip sözlümü arayacak konuşacaktır diye düşünüyorum :50:

kendine haksızlık etme canım ya, senin yaptığın hatayı çoğumuz yapıyoruz sevince kıyamıyoruz işte ama onlar bize gelince (erkekler) üzülürmüyüz diye düşünmüyorlar o yüzden burnundan getirmek lazım:28:

Ben çok salağım çok hemde herşeye inanıyorum kim ne yapsa kötülük düşünmüyorum hep susuyorum alttan alıyorum gerizekalıyım ben aptalım offf :14:

:1::1::1: canım ya olur mu öyle hiç sen onu aldatsan ne or.... luğun kalır ne başka şeylerin.suratına bakmaz.sevgi buymuş komik ya :1: bir de demiş ya doğruyu söylersen affedicem seni düzeltmeye çalışıcam diye inanmış onu aldattığına söylemen için kendince ikna etmeye çalışıyor salak:30::30::30: salahana

bunu bende söylüyorum ben mesela beni aldattığını düşünsem seninle asla birlikte olmam o an bitiririm ama sen düğün için salon arıyosun diyorum ' sevgi bu işte' diyo :53:

Allah korusun evlı olsanız gunun bırnde biri cıkıp senın esın benı aramıs dese ne yapacak bu adam sana?

sana ınanıp guvenmeyen adamla nasıl basa cıkabılırsın kı?

aglasa da yalvarsa da sakın lafını esirgeme... bundan sonra en ufak bır tereddutunde o yuzugu sen benım elıme vermezsen ben senın elıne tutustururum de..

aklını basına alsın canım.. kusura bakma ama kişi kendınden bılırmıs bu art nıyetlılık bosuna değil bence...

Back
X