kafayı yemek üzereyim yardım edin:(:(:(

16nefes

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2013
94
0
16
Bursa
ben 1 buçuk yıllık evliyim 37 haftalıkta hamileyim öncelikle söleyeym bende kaynanmla yaşıyorum ama benm sorunum eşimle son 2 haftadır ewde hiç durmuyo hep dışarı çıkıyo arkadaşlarının yanına benide gece 1- 2 den öncede gelmiyo akşam annemdeydim almaya gelcekti saat 11 buçukta aradım ne zaman gelcen diye birazdan gelcem dedi saat 2 ye yakındı geldiğinde.ewe geldiği gibide uykum war deyip yatıyo iki kelime konuşmuyo benimle 1 haftadır izindeydi her sabah kahvaltı yaptıgı gibi dışarı fırladı.sogudu sanırım benden ama çok dokunuyo halimi hatrımı sormuyo çocugunu bile unuttu yokmuş gibi davranıyo.artık akşam patladım geç gelince ewlisin sen artık sorumluluk al bekar gibi yaşıcaksan ayrılalım dedim.çok psikolojim bozuldu birsürü şey söledim senden koca da olmaz babada diye.neyse akşam uyudu bu sabah yanaşmaya çalıştı bana ama cinsel anlamda bende reddetim hamileliğimden dolayı bayadır reddediyorum zaten ama bu sabah işin dşünce aklına geliyo ewli oldugun dedm sarıldı öle uyudu bidaha amaa uyanınca yine aynı çıktı dışarı.bende konuşmak için çağırdım geldi. gitmek istiyosa güle güle dedi.şok oldum gitmelimyim ben gitcem demeden git demesi ayrılmak istediğini düşündrdü bana...

Alacaksın oklavayı bir tane geçireceksin aklı başına gelecek!
Bu ne sorumsuzluk yahu hamileliğinden önce de dışarıya çıkar mıydı hep?
Eğer ilk kez yeni olan bir durumsa,takipte ol altından aldatma çıkabilir malesef

evet çıkıyodu ama bu kadar sık değildi ve saatini bilirdi geç dönmezdi eve aldatma yok eminim çünkü arkadaşımın eşiyle görüşüyolar her akşam arkadasımda aynı dertte yani ama ilgilenmemesi koyuyo

kac yasindasiniz?
esin hala ailesinin kanatlari altinda
kendini hala bekar saniyor mutlaka
yasida kücükse normal
neden ailesinin yaninda yasamayi kabul ettiniz ?
hatta kadinlar bunu nedne kabul ediyor cidden anlayamiyorum

kac yasindasiniz?
esin hala ailesinin kanatlari altinda
kendini hala bekar saniyor mutlaka
yasida kücükse normal
neden ailesinin yaninda yasamayi kabul ettiniz ?
hatta kadinlar bunu nedne kabul ediyor cidden anlayamiyorum

evet hala bekar gibi yaşıyo bu günlerde abartmaya başladı. ben 21 eşim 26 yasında ben kaçarak evlendm evimiz war ama maddi yetersizlikten dolayı içini doldurup taşınamıyoruz.ben geçici bi süreliğine kabul ettm kaçtıgım için ama beklediğimden de uzun sürdü

Aileniz, akrabanız yok mu bir süre yanına gitseniz diyeceğim de tam da doğum yapacaksınız. bir süre daha sabredin, önce hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alın.. ailenizin yanında kalsanız doğumdan sonra size destek olurlar mı?

okudum cnm yazdıklarını ok kötö oluyor insan seni cok iyi anlıyorum yeni evliyken bu kadar degil ama bizde hemen hemen böyleydik ama ben hep konusurdum baskası varsa söyle neden böyle davranıyorsun diye beni önemsemedigini düsünürdüm ama düzeldi tabi simdi bensiz dısarı cıkmaz.. arkadas ortamları erkegi bozuyor biraz helede yeni evliyken... sende konusmayı denedinmi biliyorsun erkekler anlasılmayan varlıklar belki sana bir konuda kırgındır kızgındır ne bileyim hamilesin ya cinsel anlamda belki ilgi bekliyordur biliyorum anneler fazla korumacı bebege birsey olur diye eslerle beraber olmaktan kacınırlar ama farlı sekillerde yaklassan esine sana naz yapıyor olabilir.. kendi fikrim tabi esinle konusmadan bilemezsin su sekilde gitmenı önermem birseylerden emin ol eger düsündügün seyler varsa

okudum cnm yazdıklarını cok kötö oluyor insan seni cok iyi anlıyorum yeni evliyken bu kadar degil ama bizde hemen hemen böyleydik ama ben hep konusurdum baskası varsa söyle neden böyle davranıyorsun diye beni önemsemedigini düsünürdüm ama düzeldi tabi simdi bensiz dısarı cıkmaz.. arkadas ortamları erkegi bozuyor biraz helede yeni evliyken... sende konusmayı denedinmi biliyorsun erkekler anlasılmayan varlıklar belki sana bir konuda kırgındır kızgındır ne bileyim hamilesin ya cinsel anlamda belki ilgi bekliyordur biliyorum anneler fazla korumacı bebege birsey olur diye eslerle beraber olmaktan kacınırlar ama farlı sekillerde yaklassan esine sana naz yapıyor olabilir.. kendi fikrim tabi esinle konusmadan bilemezsin su sekilde gitmenı önermem birseylerden emin ol eger düsündügün seyler varsa

olurlarda eşim sonra gelip beni alırmı bilmem daha rahat gelmesin yanlızlık ayrılmaya karar werir diye korkuyorum çok seviyorum eşimi acaba hamileliğimden mi çok hassasım diyorum ama kim olsa dayanamaz patlardı artık .eve gelince napıon deyip yatıyo yataga yarım saat tv izlio sonra uyucam ben deyip kumandayı bana werio uyuyo hiç konuşmuyo ya nasıl bişeyse artık .bide ben hamileliğimn ilk aylarında paracı doktorun biri bebeğin kalp atışı yok almamız lazım dedi ondan snra anneme gitti hep gündüzleri kaynanamın çok umrunda deildi bende anneme gttim snra hep anneme gidiom die ewlendiğini kabullenemedin galiba diye bana kızardı kendi şimdi aynı şeyi yapıyo çok bunaldım

çok konuştum ama hep kendini haklı çıkarcak bişiler buluyor ailesine de hep beni suçlu gösteriyo bana yükleniolar.ben sorunlu gebelik geçiriyorum o yüzden hamileliğimde fazla cinsellikte tam anlamıyla istediğini werememiş olabilirim ama hoş karşılaması gerekiyo ben hep yaklaştım cilve yaptım.ama şu son 2 hftadır ii geceler bile diyesim gelmiyor davranışından dolayı.bu sabah o bana yaklaştı ama ben istemedim isteseydim düzelcekti belki ama bende o zaman kendimi kullanılmış hissediyorum.

simdi agzımı bozcam he.. oglunun turşusunumu kuracak yoksa senden iyisinimi bulacak yaa bide bebek gelecek seni bas tacı etmeleri lazımken daha yoluna tasmı koyuyorlar ya ne bu kaynanaların ogullarına düskünlügü esin evden cıkmak istiyormu?

Son düzenleme:

değişken o konuda bazen istiyo bazen şimdi durumumuz yok diyo .aslında kaynanamlar yardımcı olsa 1 ay içinde çıkarız da onlardada yokmuş ama başka herşeye para buluyolar

bahane cnm isteyen insan bir sekilde bulur parayı sonucta cocugunun mutlulugu sözkonusu.. hicmi birinde yok veya hicmi cevreleri akrabaları yok birazcık düsünce olsa dogumun yaklasmıs rahat etmen icin evi ayırırlar.. insan kendi evinde cocuguyla esiyle kimse olmadan vakit gecirmek ister birseyler yapıp sizi cıkarabilirler evden.. sen o konuda agırlıgını koymaya calıs esine karsı ama ondan önce bu durumu cözmeniz lazım esin ailesi tarafından sana karsı dolduruluyor olmasın aldatma yok demistin yoksa neden durduk yere sana git desin yada senimi deniyor gidebilecekmisin diye

bilmiyorum ama böle giderse anneme değil deli hastanesine gitcem çok fena halde bozuldu psikolojim.bizim hiç ayrı eşyamız yok ki bi yatak odası yeni mobilya almak lazım dairemiz war zaten ama içini doldurup girmek mesele düğün için çektiği kredi war onu ödüyoruz bide şimdi mobilya taksidi yaparsak çocugun ihtiyaçları ne olacak çok ince mi dşünüyorum acaba ben bırakayımda o düşünsün bunları

aynen ya bırak o düsünsün.. bebegin masrafları elbet cıkar zaten evden cıkarsanız size yardım etmek zorunda kalırlar kim evladını zor durumda bırakır.. bak böyle güzel seyleri erteleme ne kadar ertelersen o kadar kötü oluyor kendimden biliyorum biz evdendigimizdede kredi borcumuz vardı hemde 3 tane ayrı ayrı iki sene sürer bekleyelim borclarımız bitsin bebegi sonra düsünürüz dedik borcları düsünmekten esim beyin kanaması gecirdi onunla ugrastık sonra 2 sene gecti baktık bitecegi yok bebek istedik iyikide dogmus oglusum kısmetiyle geldi rabbim darda koymaz kimseyi simdi ikincide yolda yine borclarımız var ama düsünmüyoruz cünkü saglık geri gelmiyor

offf offffff walla çok zor saat 5 te çıktı dışarı bir kere bile aramadı insan merak eder canımın sıkkın oldgunu bilio ben hayatta öle yapamam ona ne kadar kızgın olsamda üzüldüğü zaman sarılıp sen bkma bana konuşuom işte der gönlünü yaparım

kacan kovalanır bilmiyormusun sen öyle yaptıkca kendını birsey zannediyor sırf onun icin degil herkes icin gecerli karsındaki insani incitmemek istiyorsun haklı olsan bile haksızmıs gibi davranıyorsun ama oyle yaptıkca tepene cıkıyorlar düsünme dicem ama birsey diyemiyorum seni cok iyi anlıyorum bende yasadım bunları ama düzelir insallah

acaba kızım gelince eve bağlanır mı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…