- 22 Aralık 2021
- 2.138
- 2.862
- 83
Ablanın bu kadar ciddi ithamlara tepki göstermemesi dikkat çekici. Ortalık ayağa kalkmaliydi acaba kardeşi ablası hakkinda doğru söylüyor olabilir mi diye düşündüm ben deBelki kiz kardesiniz haklidir?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ablanın bu kadar ciddi ithamlara tepki göstermemesi dikkat çekici. Ortalık ayağa kalkmaliydi acaba kardeşi ablası hakkinda doğru söylüyor olabilir mi diye düşündüm ben deBelki kiz kardesiniz haklidir?
Evet bu olabilir ama bana göre ikisininde birbirinden korktuğu bir şey varmış gibi geliyor çünkü ikiside birbirinden çekiniyor gibi anca birbirlerinin arkalarından atıp tutuyorlar yüzyüze gelince hiçbir şey yokAblanın bu kadar ciddi ithamlara tepki göstermemesi dikkat çekici. Ortalık ayağa kalkmaliydi acaba kardeşiniz ablaniz hakkinda doğru söylüyor olabilir mi?
Bir de babanızın ablaniza olan farklı ilgisi gibi bir ifade vardı, ablaniz ve annenizin bu cümleden haberi var mı, bu ne demek oluyor sizce, kardeşiniz hasta olabilir diyeceğim ama öte yandan ablanızın tepkisizligine aklım ermiyorEvet bu olabilir ama bana göre ikisininde birbirinden korktuğu bir şey varmış gibi geliyor çünkü ikiside birbirinden çekiniyor gibi anca birbirlerinin arkalarından atıp tutuyorlar yüzyüze gelince hiçbir şey yok
Bu konuyu sadece annem ile paylaştım ablamın bu sözden haberi yok olsada bişey diyeceğini sanmıyorum o kadar olay olduktan sonra bişey demedi buna bişey der mi hic sanmıyorum evde söz konusu ben olunca sadece biseylere tepki veriliyor galiba anlamadimBir de babanızın ablaniza olan farklı ilgisi gibi bir ifade vardı, ablaniz ve annenizin bu cümleden haberi var mı, bu ne demek oluyor sizce, kardeşiniz hasta olabilir diyeceğim ama öte yandan ablanızın tepkisizligine aklım ermiyor
Peki anneniz bu söyleme ne tepki verdi, çok ciddi bir söylem bu, baba ve evlattan bahsediyoruzBu konuyu sadece annem ile paylaştım ablamın bu sözden haberi yok olsada bişey diyeceğini sanmıyorum o kadar olay olduktan sonra bişey demedi buna bişey der mi hic sanmıyorum evde söz konusu ben olunca sadece biseylere tepki veriliyor galiba anlamadim
Sinirlenmiş söylemiş olabilir ben çok ciddiye alıyor ve aşırı tepki veriyormusum o eminmis eşinden (sanki ben dedim babam ablama takintili diye) vs vs suçlu ben oldum yaniPeki anneniz bu söyleme ne tepki verdi, çok ciddi bir söylem bu, baba ve evlattan bahsediyoruz
Bir gariplikler silsilesi, inanın hiç anlam veremedim..Ama anneniz ve kardeşleriniz de dahil çok sağlıklı bulmadım ailenizi..Sinirlenmiş söylemiş olabilir ben çok ciddiye alıyor ve aşırı tepki veriyormusum o eminmis eşinden (sanki ben dedim babam ablama takintili diye) vs vs suçlu ben oldum yani
Iftira atiyorsnz demedim ama esime vs hanemize iftira atar diye korkuyorm diyorsunuz kardea bu boyle huylari varsa tum aile bilir ona gore yaklasir tedaviaini olur insanlarda itibar etmez her soylemine olmasi gereken bu bunu kastediyormBilmiyorum işte herkesle ilgili o kadar iddiaları var ki hangisi yalan hangisi doğru bende çözemiyorum ve oyke bir yazmissiniz ki sanki ben ona iftira atıyorum bende kardeslikten bahsediyorum zaten
Ya zaten bende anneme bu şekilde konuştum beraber bu söylediklerini ortaya yaymadan konuşalım tedavi ettirelim diye ama annem bı anda beni suclamaya sanki o değilde ben iftira atiyormusim gibi davrandı ve tepkisi gerçekten çok garipti bende kardeşiz biliyorum ama o bunları yaparken de kardeş değil miyizIftira atiyorsnz demedim ama esime vs hanemize iftira atar diye korkuyorm diyorsunuz kardea bu boyle huylari varsa tum aile bilir ona gore yaklasir tedaviaini olur insanlarda itibar etmez her soylemine olmasi gereken bu bunu kastediyorm
E tamam madem kızının her dediğine itibar ediyor babanızın ablanıza olan ilgisine ne diyor anneniz cıngarı niye koparmıyormuş.. annenizde bi enteresan ..Ya zaten bende anneme bu şekilde konuştum beraber bu söylediklerini ortaya yaymadan konuşalım tedavi ettirelim diye ama annem bı anda beni suclamaya sanki o değilde ben iftira atiyormusim gibi davrandı ve tepkisi gerçekten çok garipti bende kardeşiz biliyorum ama o bunları yaparken de kardeş değil miyiz
Ah bende bir anlasam keşke kadın büyülenmiş gibi onun sözü birdir anlayışı ile ilerliyor ama bir gün elinde patlıcakE tamam madem kızının her dediğine itibar ediyor babanızın ablanıza olan ilgisine ne diyor anneniz cıngarı niye koparmıyormuş.. annenizde bi enteresan ..
Sırf annen darılacak diye kardeşini tolere mi edebileceğini anladım?seninknin kardeş olduğundan emin misin? Dabbe serisini çekerler onun zihnindekilerle.valla kim kırılırsa kırılsın hayatımın akışını bozan hiç kimseye eyvallahım olmaz.yaşın genç sanırım o yüzden akrabalık ilişkilerin hassas.hauat öyle tecrübeler katıyorki insana kanından canından olan herkes aslında menfaat için yanaşıyorlarmış.düşün,annen kardeşin,baban akraban olmasaydı yabancı olsaydı hayatına dahil edermiydin?bu akrabalık misyonu üzerimize ağır bir sorumluluk.kapımdan içeri sokmayacağım insanlarla sırf kardeşim,yengem,ektim,görümcem diye muhatap oluyoruz.ilerde yaşayacağın acılar pişmanlıklar bugün verdiğin tavizlerin eseri olacak.hayır demesini bilin biraz canım.biz gördük geçirdik söylüyoruz def edin gitsin anneysede anneliğini bilsin uzakta dursunÖncelikle merhaba yeni üyeyim
Öncelikle lütfen objektif olun
Şimdi benim bir kardeşim var ve bu kardeşim nedensiz şekilde sürekli olarak laf taşıyor anneme ben naparsam gidip bunu yetiştiriyor vs.
Bunlar benim için artık pek önemli değil ama bana ablamın boşanmadan önce eşini aldattığını ve başkasından çocuk aldırdıgi gibi lafları oldu ablama sorduğumda ise bunu kesin bir dil ile yalanladı ki zaten bunu diyen sadece kendi kardeşimizdi neyse o sıralar ablam ile aynı evde yaşıyordu ve ikisininde sevgilisi vardı ve bana ablamın kendi sevgilisine yürüdüğünü ve ablamın sevgilisinin ise kendisine yürüdüğünü söyledi ve daha sonra ben bunu ablama sordum ve saçmalama böyle bişey olabilir mi bu nedemek diye yalanladı
Bundan iki ay önce de babamın ablama takıntılı olduğunu farklı şeyler düşündüğünü daha açık bir dil ile söyledi
Ben bunları bir ay evvel anneme söyledim bak böyle böyle söylüyor dikkat et sürekli bir iftira ve söylem peşinde diye annem zaten o ne derse inanır ve nedensiz bı şekilde bana asla itimat etmez
Ve bugün ben bu konuyu ne yapicagini kendisi ile konuşup konuşmayacağım sordum ve ona ben yeni evliyim ve evimde onu tedavi olmadan istemiyorum bana veya eşime de iftira atabilir ben korkuyorum dedim bana çok abarttigimi sacmaladigimi vs söyledi kendimi gerçekten çok kötü hissettim ve bana inanmadığını onun iyi biri olduğunu benim kardeş düşmanlığı yaptığımı söyledi Allah Aşkına kendinizi benim yerime koyun siz evinize almaya korkmaz miydiniz ve gerçekten ben mi abartıp kardeş düşmanlığı yapıyorum
Ablanızda normal degıl.Görüşüyor aralarında daha vahim durumlar oldu birbirlerinin sevgililerini aramak ve birbirlerini kötülemek gibi ama hala görüşüyor aynı evde kalıyor ve ardından ondan intikam alacağını vs söylüyor yani ablam görüşüyor ablamın evinde kalıyor ardından da daha onla isim bitmedi ondan intikam alacağım falan diyor
Başlarına bişey geldiğinde vicdan azabı çekmekten korkuyorum en çokSırf annen darılacak diye kardeşini tolere mi edebileceğini anladım?seninknin kardeş olduğundan emin misin? Dabbe serisini çekerler onun zihnindekilerle.valla kim kırılırsa kırılsın hayatımın akışını bozan hiç kimseye eyvallahım olmaz.yaşın genç sanırım o yüzden akrabalık ilişkilerin hassas.hauat öyle tecrübeler katıyorki insana kanından canından olan herkes aslında menfaat için yanaşıyorlarmış.düşün,annen kardeşin,baban akraban olmasaydı yabancı olsaydı hayatına dahil edermiydin?bu akrabalık misyonu üzerimize ağır bir sorumluluk.kapımdan içeri sokmayacağım insanlarla sırf kardeşim,yengem,ektim,görümcem diye muhatap oluyoruz.ilerde yaşayacağın acılar pişmanlıklar bugün verdiğin tavizlerin eseri olacak.hayır demesini bilin biraz canım.biz gördük geçirdik söylüyoruz def edin gitsin anneysede anneliğini bilsin uzakta dursun
İnanın bana bizim evde kimse normal degilAblanızda normal degıl.