Öncelikle merhaba yeni üyeyim
Öncelikle lütfen objektif olun
Şimdi benim bir kardeşim var ve bu kardeşim nedensiz şekilde sürekli olarak laf taşıyor anneme ben naparsam gidip bunu yetiştiriyor vs.
Bunlar benim için artık pek önemli değil ama bana ablamın boşanmadan önce eşini aldattığını ve başkasından çocuk aldırdıgi gibi lafları oldu ablama sorduğumda ise bunu kesin bir dil ile yalanladı ki zaten bunu diyen sadece kendi kardeşimizdi neyse o sıralar ablam ile aynı evde yaşıyordu ve ikisininde sevgilisi vardı ve bana ablamın kendi sevgilisine yürüdüğünü ve ablamın sevgilisinin ise kendisine yürüdüğünü söyledi ve daha sonra ben bunu ablama sordum ve saçmalama böyle bişey olabilir mi bu nedemek diye yalanladı
Bundan iki ay önce de babamın ablama takıntılı olduğunu farklı şeyler düşündüğünü daha açık bir dil ile söyledi
Ben bunları bir ay evvel anneme söyledim bak böyle böyle söylüyor dikkat et sürekli bir iftira ve söylem peşinde diye annem zaten o ne derse inanır ve nedensiz bı şekilde bana asla itimat etmez
Ve bugün ben bu konuyu ne yapicagini kendisi ile konuşup konuşmayacağım sordum ve ona ben yeni evliyim ve evimde onu tedavi olmadan istemiyorum bana veya eşime de iftira atabilir ben korkuyorum dedim bana çok abarttigimi sacmaladigimi vs söyledi kendimi gerçekten çok kötü hissettim ve bana inanmadığını onun iyi biri olduğunu benim kardeş düşmanlığı yaptığımı söyledi Allah Aşkına kendinizi benim yerime koyun siz evinize almaya korkmaz miydiniz ve gerçekten ben mi abartıp kardeş düşmanlığı yapıyorum