Beğenmiyorsa çokta zorlamamak lazım.Merhaba arkadaşlar misafir olarak kayınvalidemdeyim. Eşim gelene kadar biraz burada biraz annemlerde idare ediyorum. Elimden geldiğince yemek, temizlik vs yapmaya çalışıyorum ama kayınvalidemdeyim beğenmiyor. Daha fazlasını istiyor. O gençken neler neler yaparmış ne yemekler ne temizlikler onları anlatıyor bana. Siz nasıl davranıyorsunuz acaba? Hata ben de mi? Kendimi değersiz görmeye başladım artık.
Onun evi diye mi öyle yapıyormuşum acaba? Benimsememişim evi. Yaptığım onca şeyler çöp yani. Bana kendi dönemi gelinliğin anlatıyor. Şimdi ile o zaman bir mi anlatamıyorumEsim yokken kvnin evinde hiç bulunmadim, bulundugumda da temizlik yemek yapmadim 5 yillik evliyim.
Oturup evimde ya da annemde beklerdim eşimi. Sordugunuz şey kvye nasil begendirebilirim ise eger begenmek istemiyorsa begendiremezsin.
Çok doğru kvlerin sırrını çözmüşsünüz.Valla arkadaşım 5 yıllık evlilik tecrübem bana şunu öğretti ki, yapan değil yapmayan gelin yaranıyor kv milletine.
Kesinlikle , biraz zaman aldı ama çözdüm. Artık bende ayda yılda bir gidiyorum geliyorum el gibi. Kızı gibi davrandığım zamanlar asla kıymeti bilinmedi, şimdi el gibiyim daha sesi çıkmıyor.Çok doğru kvlerin sırrını çözmüşsünüz.
Valla arkadaşım 5 yıllık evlilik tecrübem bana şunu öğretti ki, yapan değil yapmayan gelin yaranıyor kv milletine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?