Kafayı yemek üzereyim

WWEE

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2017
598
282
103
32
Merhaba arkadaşlar misafir olarak kayınvalidemdeyim. Eşim gelene kadar biraz burada biraz annemlerde idare ediyorum. Elimden geldiğince yemek, temizlik vs yapmaya çalışıyorum ama kayınvalidemdeyim beğenmiyor. Daha fazlasını istiyor. O gençken neler neler yaparmış ne yemekler ne temizlikler onları anlatıyor bana. Siz nasıl davranıyorsunuz acaba? Hata ben de mi? Kendimi değersiz görmeye başladım artık.

Beğenmiyorsa çokta zorlamamak lazım.

Kimse dort dortluk degil. Eksigin varsa Ögretsin madem

Esim yokken kvnin evinde hiç bulunmadim, bulundugumda da temizlik yemek yapmadim 5 yillik evliyim.

Oturup evimde ya da annemde beklerdim eşimi. Sordugunuz şey kvye nasil begendirebilirim ise eger begenmek istemiyorsa begendiremezsin.
Onun evi diye mi öyle yapıyormuşum acaba? Benimsememişim evi. Yaptığım onca şeyler çöp yani. Bana kendi dönemi gelinliğin anlatıyor. Şimdi ile o zaman bir mi anlatamıyorum

Çok doğru kvlerin sırrını çözmüşsünüz.
Kesinlikle , biraz zaman aldı ama çözdüm. Artık bende ayda yılda bir gidiyorum geliyorum el gibi. Kızı gibi davrandığım zamanlar asla kıymeti bilinmedi, şimdi el gibiyim daha sesi çıkmıyor.

5 yillik evliyim daha kaynanamlarda bir tas corba pisirmisligim yok.. izin vermez. Illa kendi yapacak. Biz anca salata yapariz. Koye gittik findik icin 15 gun ayni evde kaldik ,kadin bana corba bile yaptırmadı. 3 geliniz 3muzde hic yemek yapmadik henuz kaynanamın mutfaginda izin vermiyo,

Sen beğen diye yapmıyorum zaten işine gelirse de ve bilmem kimin kaynanasıda gelinine şöyle şöyle davranıyor de birde .

Eşiniz nerede bilmiyorum ama evde bekleyin siz de. Kendi evinizde kafa rahat olmak varken valideye yaranma çabalarına hiç gerek yok çünkü.
Madem beğenmiyorum diyor ters takla da atsanız beğenmeyecektir.

Eşiniz yokken neden kayınvalidede kalıyorsunuz ki?
Burada çok görüyorum bu durumu ve çok garip geliyor bana.
Evlilik yoluyla aile olunan insanları ne kadar sevseniz saysanız bile sonuç olarak evlilik yoluyla aile olunan insanlar. Oğulları yokken gelini görmeye pek meraklı değillerdir.
Ben olsam evimde otururum. Canım istiyorsa da aileme giderim.

Ne yapsan yaranılmaz walla bu kv lere birde diğer gelinlerini benim yanımda övmez mi o böyle yapar öbürü bunu yapar diye halbu ki yedikleri bulaşıkları bile yıkamadan giderler o biçim yani bende gitmemeye karar verdim araya mesafe koydum size de tavsiye ederim

Valla arkadaşım 5 yıllık evlilik tecrübem bana şunu öğretti ki, yapan değil yapmayan gelin yaranıyor kv milletine.

Hay agzin bal yesin
O kadar yaptim 3 ay evimde kaldi yeri geldi temizliginide yaptim bir kere allah razi olsun demedi.benim onlarla telefonda konusamamamdan istemiyo bizi diye laf yapiyorlar

Eşim yokken kayınvalide evinde kalmadim hiç ne gerek var.
Eşimle kaldığımızda herşeye yardım ederim çünkü 10-15 gün kaldığım evde misafir gibi davranamam.

Bir kere eskilerden dem vurmuştu kayinvalidemde bende, sana beğendirmek için iş yapmıyorum anne,begenmezsen kendin bilirsin demiştim

O günden sonra hiç laf etmedi iş konusunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…