- 29 Ekim 2018
- 3.402
- 6.263
- 73
Aynı aynı benimki de böyle , artık bende diğer gelinleri gibi yabancı gibi davranıyorum. Mesafeli olmakta her zaman fayda varmış, boşuna kaç sene kendimi yıpratmışım .Hay agzin bal yesin
O kadar yaptim 3 ay evimde kaldi yeri geldi temizliginide yaptim bir kere allah razi olsun demedi.benim onlarla telefonda konusamamamdan istemiyo bizi diye laf yapiyorlar
Kesinlikle , biraz zaman aldı ama çözdüm. Artık bende ayda yılda bir gidiyorum geliyorum el gibi. Kızı gibi davrandığım zamanlar asla kıymeti bilinmedi, şimdi el gibiyim daha sesi çıkmıyor.
Tamam da ne konuşacakmışsın telefonda her dakka, kankin değil ki oturup dedikodunun dibine vurasın, kaynanayla ne konuşulur kiValla ben ne yapsam olmadi yaptimdaha falasini istediler telefon da onlarla konuşmuyorum diye demediklerini birakmadilar
Hata sende esin nereye gitti niye evinde beklemiyorsunMerhaba arkadaşlar misafir olarak kayınvalidemdeyim. Eşim gelene kadar biraz burada biraz annemlerde idare ediyorum. Elimden geldiğince yemek, temizlik vs yapmaya çalışıyorum ama kayınvalidemdeyim beğenmiyor. Daha fazlasını istiyor. O gençken neler neler yaparmış ne yemekler ne temizlikler onları anlatıyor bana. Siz nasıl davranıyorsunuz acaba? Hata ben de mi? Kendimi değersiz görmeye başladım artık.
Misafir olarak niye yemek ve temizlik yapıyorum ya? Yardım ederim ama o kadar.Merhaba arkadaşlar misafir olarak kayınvalidemdeyim. Eşim gelene kadar biraz burada biraz annemlerde idare ediyorum. Elimden geldiğince yemek, temizlik vs yapmaya çalışıyorum ama kayınvalidemdeyim beğenmiyor. Daha fazlasını istiyor. O gençken neler neler yaparmış ne yemekler ne temizlikler onları anlatıyor bana. Siz nasıl davranıyorsunuz acaba? Hata ben de mi? Kendimi değersiz görmeye başladım artık.
Tayin beklediğimiz için şu an evim yok burada. Belli olunca ev kuracağız o yüzden kalıyorumHata sende esin nereye gitti niye evinde beklemiyorsun
Merhaba arkadaşlar misafir olarak kayınvalidemdeyim. Eşim gelene kadar biraz burada biraz annemlerde idare ediyorum. Elimden geldiğince yemek, temizlik vs yapmaya çalışıyorum ama kayınvalidemdeyim beğenmiyor. Daha fazlasını istiyor. O gençken neler neler yaparmış ne yemekler ne temizlikler onları anlatıyor bana. Siz nasıl davranıyorsunuz acaba? Hata ben de mi? Kendimi değersiz görmeye başladım artık.
Eğer kendinizi begendirmeye çalışırsanız değersiz eksik hissedersinizMerhaba arkadaşlar misafir olarak kayınvalidemdeyim. Eşim gelene kadar biraz burada biraz annemlerde idare ediyorum. Elimden geldiğince yemek, temizlik vs yapmaya çalışıyorum ama kayınvalidemdeyim beğenmiyor. Daha fazlasını istiyor. O gençken neler neler yaparmış ne yemekler ne temizlikler onları anlatıyor bana. Siz nasıl davranıyorsunuz acaba? Hata ben de mi? Kendimi değersiz görmeye başladım artık.
Gitmiyorum. Deger gordugunu hissetmedigin yere gitme. Cok zaruri ise adim hidir elimden gelen budur de kapat.Merhaba arkadaşlar misafir olarak kayınvalidemdeyim. Eşim gelene kadar biraz burada biraz annemlerde idare ediyorum. Elimden geldiğince yemek, temizlik vs yapmaya çalışıyorum ama kayınvalidemdeyim beğenmiyor. Daha fazlasını istiyor. O gençken neler neler yaparmış ne yemekler ne temizlikler onları anlatıyor bana. Siz nasıl davranıyorsunuz acaba? Hata ben de mi? Kendimi değersiz görmeye başladım artık.
Mesafe her zaman iyidir, herkes yerini, haddini bilir. Hata bende mi diye sormana çok kızdım konu sahibi. Kendine değer ver biraz. Kv nin evinde kalıyorsan hizmet hürmet etmek zorunda değilsin, içinden gelir yaparsın o da ikramın olur. Hele beğendirmeye hiç çalışma. Bnde gidince mutfağa girerim hazırla topla kaldır bu kadar. Fazlasını asla yapmam.Merhaba arkadaşlar misafir olarak kayınvalidemdeyim. Eşim gelene kadar biraz burada biraz annemlerde idare ediyorum. Elimden geldiğince yemek, temizlik vs yapmaya çalışıyorum ama kayınvalidemdeyim beğenmiyor. Daha fazlasını istiyor. O gençken neler neler yaparmış ne yemekler ne temizlikler onları anlatıyor bana. Siz nasıl davranıyorsunuz acaba? Hata ben de mi? Kendimi değersiz görmeye başladım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?