Ya ben yapmayayım da demiyorum hep yapmaya çalışıyorum ama yetmiyor. Sonra başlıyor ben gençken öyleydim ben gençken şöyleydim şimdiki gençler salmış kendini falan. Ben annemlerin kayınvalidemlerin zamanı gibi olamam ki. Öyle olan gelin de var mı bilmiyorum.Mesafe her zaman iyidir, herkes yerini, haddini bilir. Hata bende mi diye sormana çok kızdım konu sahibi. Kendine değer ver biraz. Kv nin evinde kalıyorsan hizmet hürmet etmek zorunda değilsin, içinden gelir yaparsın o da ikramın olur. Hele beğendirmeye hiç çalışma. Bnde gidince mutfağa girerim hazırla topla kaldır bu kadar. Fazlasını asla yapmam.
Hürmet edileyim sevileyim diye yaklaşınca kıymetin olmuyor kendimden biliyorum. En güzeli mesafe.
Inanir misin ben yapmaya bile calismiyorum. Ne zaman uyanirsam kahvaltiyi hazirliyorum, uyanamadiysam gorumcem hazirlamis oluyor mesela. Basta annem bana cok kizardi niye boyle yapiyosun yapma sen gelinsin yap hizmetini derdi, simdi keske vakti zamaninda bende senin gibi yapsaydim diyor. Kv ne derse desin kendini yorma. Zaten tayin tasinma isleri zor ben kendimden biliyorum senin stresin sana yetmez mi ? Bir de kv dusunuyorsun.Ya ben yapmayayım da demiyorum hep yapmaya çalışıyorum ama yetmiyor. Sonra başlıyor ben gençken öyleydim ben gençken şöyleydim şimdiki gençler salmış kendini falan. Ben annemlerin kayınvalidemlerin zamanı gibi olamam ki. Öyle olan gelin de var mı bilmiyorum.
Beğenmiyosa kendisi yapsınMerhaba arkadaşlar misafir olarak kayınvalidemdeyim. Eşim gelene kadar biraz burada biraz annemlerde idare ediyorum. Elimden geldiğince yemek, temizlik vs yapmaya çalışıyorum ama kayınvalidemdeyim beğenmiyor. Daha fazlasını istiyor. O gençken neler neler yaparmış ne yemekler ne temizlikler onları anlatıyor bana. Siz nasıl davranıyorsunuz acaba? Hata ben de mi? Kendimi değersiz görmeye başladım artık.
Merhaba arkadaşlar misafir olarak kayınvalidemdeyim. Eşim gelene kadar biraz burada biraz annemlerde idare ediyorum. Elimden geldiğince yemek, temizlik vs yapmaya çalışıyorum ama kayınvalidemdeyim beğenmiyor. Daha fazlasını istiyor. O gençken neler neler yaparmış ne yemekler ne temizlikler onları anlatıyor bana. Siz nasıl davranıyorsunuz acaba? Hata ben de mi? Kendimi değersiz görmeye başladım artık.
Ah canım kımseye anlatamıyorsun içime atmaktan midemde sancılarla uyanıyorum artık başıma ağrılar giriyorInanir misin ben yapmaya bile calismiyorum. Ne zaman uyanirsam kahvaltiyi hazirliyorum, uyanamadiysam gorumcem hazirlamis oluyor mesela. Basta annem bana cok kizardi niye boyle yapiyosun yapma sen gelinsin yap hizmetini derdi, simdi keske vakti zamaninda bende senin gibi yapsaydim diyor. Kv ne derse desin kendini yorma. Zaten tayin tasinma isleri zor ben kendimden biliyorum senin stresin sana yetmez mi ? Bir de kv dusunuyorsun.
Ben de onu anlamıyorum. Kaç yaşında kadın beni zannediyor onunla bir aynı olayım aynı şeyleri yapayımVallaha benim kayinvalidem acayip becerikli bir kadın. Elinden gelmeyen birşey yok. Kendisine de söylüyorum onun kadar bende ne tecrübe ne el becerisi var. Ondan öğrenmeye çalışıyorum, ama yaranmaya da çalışmıyorum. Bence sizde kendinizi baskı altına alıp yaranmaya calismayin. Madem herseyi sizden iyi biliyor ve yapıyor göstersin sizede.size laf sokmakla olmuyor böyle işler
Icine atma buraya yaz birlikte saydiralimAh canım kımseye anlatamıyorsun içime atmaktan midemde sancılarla uyanıyorum artık başıma ağrılar giriyor
Ben de onu anlamıyorum. Kaç yaşında kadın beni zannediyor onunla bir aynı olayım aynı şeyleri yapayım
ben olsam beğenmiyorsan kendin yap derim ki demişligim var zatenMerhaba arkadaşlar misafir olarak kayınvalidemdeyim. Eşim gelene kadar biraz burada biraz annemlerde idare ediyorum. Elimden geldiğince yemek, temizlik vs yapmaya çalışıyorum ama kayınvalidemdeyim beğenmiyor. Daha fazlasını istiyor. O gençken neler neler yaparmış ne yemekler ne temizlikler onları anlatıyor bana. Siz nasıl davranıyorsunuz acaba? Hata ben de mi? Kendimi değersiz görmeye başladım artık.
Neler neler yaparmış nasıl nasıl temizlikler bilirmiş göstersin sana da bizde öğrenelim herkesin bi tarzı var beğenmiyorsa istediği neyse yada siz tecrübesizseniz uygun bi şekilde bunu gösterip anlatıp eğitebilir evlenmeden önce yumurta kıramazdım herşeyi eşim ve kayınvalideden öğrendim..rahat ol kesin senin kadar becerikli değildir kendini övenlerin nasıl olduğunu biliriz...tıınnnn deeeMerhaba arkadaşlar misafir olarak kayınvalidemdeyim. Eşim gelene kadar biraz burada biraz annemlerde idare ediyorum. Elimden geldiğince yemek, temizlik vs yapmaya çalışıyorum ama kayınvalidemdeyim beğenmiyor. Daha fazlasını istiyor. O gençken neler neler yaparmış ne yemekler ne temizlikler onları anlatıyor bana. Siz nasıl davranıyorsunuz acaba? Hata ben de mi? Kendimi değersiz görmeye başladım artık.
Kayınvaliden de seni hiç beğenmedi herhalde bir takdir etmeyi bilmiyorsun diye terslerdimMerhaba arkadaşlar misafir olarak kayınvalidemdeyim. Eşim gelene kadar biraz burada biraz annemlerde idare ediyorum. Elimden geldiğince yemek, temizlik vs yapmaya çalışıyorum ama kayınvalidemdeyim beğenmiyor. Daha fazlasını istiyor. O gençken neler neler yaparmış ne yemekler ne temizlikler onları anlatıyor bana. Siz nasıl davranıyorsunuz acaba? Hata ben de mi? Kendimi değersiz görmeye başladım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?