kafayı yemek üzereyim?

senyoksunneden

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2019
26
19
3
40
Kızlar lütfen bir akıl verin kafayı yedim yada yemek üzereyim. Az önce açtım konu erkek arkadaşım denilecek olan şahıs o tanıştığı herden ekledği kızla galiba mesajlaşıyor. Çünkü sürekli aktif ve onu eklemeden önce bir bana yazmadan yazmaya aktif olurdu. Ama şimdi ne zaman baksam aktif ve o aktifsen kıza istek attım reddetti demek kızda aktif ve ben bunu nasıl ortaya çıkarrım içim içimi yiyor resmen

Bence fake erkek hesabi açıp o kizi ekle :) sonra işlet onu :) sonra sevgiline goster :) (eger tabi gercekten de konuşuyorlarsa)

Bence fake erkek hesabi açıp o kizi ekle :) sonra işlet onu :) sonra sevgiline goster :) (eger tabi gercekten de konuşuyorlarsa)
Ne gere yav kızın sevgilisi yoksa elbette konuşabilir burada sorun beyefendid.Ortaya çıkarmana gerek yok kabak gibi ortada ayrıl gitsin

Bence en iyiisi acik konusun varsa var desin ki erkeklerin oyle bosey diyecekerini sanmam inkar ederler . Bi kere kurt düştü mu insanin içine yapmasa bile hep bi şüphe olur icinde ona karsi .bence sal gitsin :)

kıza kaç yerden ıstek attım kabul etmiyor defalarca attım
bu kadar şüphe ttiğin bir erkekle ne işin var sen bir bayansın ve güçlü bir bayan gibi davran ne seziyorsan bir problem var ki seziyorsun .
mesele şu
sen bu durumu sindirecek misin
veya kabul etmeyeceksen şimdi de bu durumdan rahatsız olduğunu dile getirip ona göre davranırsın erkeklerin %99 yalan söyler yani onun ne söylediği değil senin hissettiğin doğru

Erkek arkadaşınıza sorun neden sürekli aktifsin diye baktınız kem küm ediyor eminsenizde baskasınla mesajlaştığına terk edin bırakın konuşsun istediğinle kadınlar hissediyor bu tür durumları bazen emin olmasalarda.

Adam gittiği mekandaki tanımadığı kadını ne için ekler Allah aşkına.
Ha konunun basini bilmiyorum. Simdi anladim ayyy birak gitsin her gittigi yerde begendigi kariyi kizi ekliyorsa simdiden evlenirseniz ne yapar artik . Kirikleri bitmez. Bence o kadin disinda da konustugu bir cok kadin vardir diye dusunuyorum. Bos bir insanmis ya . Sallla gitsin . Uzulmeye degmez .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…