- 8 Temmuz 2019
- 26
- 19
- 3
- 40
- Konu Sahibi senyoksunneden
-
kıza kaç yerden ıstek attım kabul etmiyor defalarca attımBence fake erkek hesabi açıp o kizi ekle :) sonra işlet onu :) sonra sevgiline goster :) (eger tabi gercekten de konuşuyorlarsa)
Tanidiklarini kabul ediyor demek ki :)kıza kaç yerden ıstek attım kabul etmiyor defalarca attım
Ne gere yav kızın sevgilisi yoksa elbette konuşabilir burada sorun beyefendid.Ortaya çıkarmana gerek yok kabak gibi ortada ayrıl gitsinBence fake erkek hesabi açıp o kizi ekle :) sonra işlet onu :) sonra sevgiline goster :) (eger tabi gercekten de konuşuyorlarsa)
Bir zamanlar bu dediğinizin aynısını ben yapmıştım.Bence fake erkek hesabi açıp o kizi ekle :) sonra işlet onu :) sonra sevgiline goster :) (eger tabi gercekten de konuşuyorlarsa)
Bence de surekli suphe duymaktansa ayril kafan rahat olsun . Adam adam degilmis demekki .Ne gere yav kızın sevgilisi yoksa elbette konuşabilir burada sorun beyefendid.Ortaya çıkarmana gerek yok kabak gibi ortada ayrıl gitsin
Sonra noldu :)Bir zamanlar bu dediğinizin aynısını ben yapmıştım.
bu kadar şüphe ttiğin bir erkekle ne işin var sen bir bayansın ve güçlü bir bayan gibi davran ne seziyorsan bir problem var ki seziyorsun .kıza kaç yerden ıstek attım kabul etmiyor defalarca attım
Erkek arkadaşınıza sorun neden sürekli aktifsin diye baktınız kem küm ediyor eminsenizde baskasınla mesajlaştığına terk edin bırakın konuşsun istediğinle kadınlar hissediyor bu tür durumları bazen emin olmasalarda.Kızlar lütfen bir akıl verin kafayı yedim yada yemek üzereyim. Az önce açtım konu erkek arkadaşım denilecek olan şahıs o tanıştığı herden ekledği kızla galiba mesajlaşıyor. Çünkü sürekli aktif ve onu eklemeden önce bir bana yazmadan yazmaya aktif olurdu. Ama şimdi ne zaman baksam aktif ve o aktifsen kıza istek attım reddetti demek kızda aktif ve ben bunu nasıl ortaya çıkarrım içim içimi yiyor resmen
Ha konunun basini bilmiyorum. Simdi anladim ayyy birak gitsin her gittigi yerde begendigi kariyi kizi ekliyorsa simdiden evlenirseniz ne yapar artik . Kirikleri bitmez. Bence o kadin disinda da konustugu bir cok kadin vardir diye dusunuyorum. Bos bir insanmis ya . Sallla gitsin . Uzulmeye degmez .Adam gittiği mekandaki tanımadığı kadını ne için ekler Allah aşkına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?