Sivilceli Ciltler Kafayı yemek üzereyim...

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Krissi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2016
3.000
2.221
133
34
Her regl döneminde kafam kadar sivilceler çıkmaya başladı. Eşim artık ergen diye dalga geçiyor. Bıktım valla. Doktora gittim ilaç verdi o da mideme dokundu içemedim. Krem verdi kar etmedi. Ne yapacağım bilmiyorum yüzümde sivilce çıkmadık yer kalmadı. Bir de kocaman kocaman ve şiş ağrı da yapıyor. Çaresi var mıdır? Nasıl geçer bunlar? Regl bitse bile azıcık azalıyor tam bitecek diğer regl geliyor. 😳😳😳😳😳

Neutrogena Visibly Clear Sivilce Temizleyici Jel var düzenli kullanın ben memnunum deneyin isterseniz denemedi iseniz?

Neutrogena Visibly Clear Sivilce Temizleyici Jel var düzenli kullanın ben memnunum deneyin isterseniz denemedi iseniz?
Evet ben bunu bir ay kadar önce kullandım iyi gelmişti ama sonra zor geldi günde 2-3 kere yapmak bebek de var günlük koşturma filan derken ihmal ettim tekrar hortladılar. Kullanırken azalmıştı iyiydi. Bitti de zaten bir kutu. Yine alsam mı acaba? Bilemedim çok kullanmış gibi olur muyum? Bir zararı olur mu? Turuncu kutu değil mi? Onu kullandım

Evet ben bunu bir ay kadar önce kullandım iyi gelmişti ama sonra zor geldi günde 2-3 kere yapmak bebek de var günlük koşturma filan derken ihmal ettim tekrar hortladılar. Kullanırken azalmıştı iyiydi. Bitti de zaten bir kutu. Yine alsam mı acaba? Bilemedim çok kullanmış gibi olur muyum? Bir zararı olur mu? Turuncu kutu değil mi? Onu kullandım
Evet turuncu kutu ben kaçıncı kutuyu kullandim hatırlamıyorum bile 1 yılı aşkın kullanıyorum bir zararını görmedim

Günlük bakımlarını aksatma. Bazen bakımları yanlış yapıyoruz. Stres te tetikler yediklerinde. Yağ tuz şeker bunları azalt. Sağlıklı beslen. Araştırmalısın cildine göre bakımları. Bazen gözenekleri açıp sonra bırakıyoruz bakım yaptık sanıp ve buda iltihap oluşmasını ve dışardaki bakterileri almasını sağlıyor.

Evet turuncu kutu ben kaçıncı kutuyu kullandim hatırlamıyorum bile 1 yılı aşkın kullanıyorum bir zararını görmedim
Bugün tekrar alayım da başlayayım böyle olmayacak. Gece yattım sabah kalktım kocaman bir tane daha çıkmış dokununca ağrıyor. Çok üzülüyorum ya. Doktor da testler yaptı bir şey yok dedi. Neden oluyor anlamıyorum.

Günlük bakımlarını aksatma. Bazen bakımları yanlış yapıyoruz. Stres te tetikler yediklerinde. Yağ tuz şeker bunları azalt. Sağlıklı beslen. Araştırmalısın cildine göre bakımları. Bazen gözenekleri açıp sonra bırakıyoruz bakım yaptık sanıp ve buda iltihap oluşmasını ve dışardaki bakterileri almasını sağlıyor.
açıkcası şekerli ve tuzlu şeyleri çok seviyorum. Avartarsk yemeyi yani. Onu kesmem biraz zor ama azaltırım sanırım. Ben sağlıklı beslenemiyorum çünkü sebze ağırlıklı yiyorum. Hayvansal ürün almamaya çalışıyorum.

Back
X