Kafayı yemek üzereyim

Hic birsey icin gec degildir aslinda, zirabyarin ne olacagini kimse bilrmez.. ha 2-3 cocukla bosanmis kotu bi evlilik yapmis olabilridin mesela? O daha iyi olmazdi sanirim.. geciktiriyorsa guzellestiriyodur

sızın gec kaldıgınızı sandıgınız sey ıcın belkıde daha cok zamanınız vardır
suan ıcın sorun olarak gordugunuz bır konu ıcın ılerde ıyıkı dersınız hayat bu
beklemeyı sabretmeyı ogrenmenız gerekıyor bunu ogrenıp akısa bırakıyorum deyıp vazgecıp hayatı yasamaya basladıgınız an olur ıstedıgınız
bı rahat bırakın kendınızı once

Aslında tamamen ümidi kesip bıraktığim için bu haldeyim sanırım ben hayatı akışına bırakmak istesem mutlaka beni üzecek birsey çıkıp sürekli beni bulunduğum halle yüzleştiriyo

Öncelikle Merak ettim Akrep burcu musunuz ? Bir de kendini sevme ile alakalı bir önerim olacak . Bana da arkadaşım söyledi fakat henüz yapamadım ben . O da ceyda düvenciden duymuş. Şöyle bir şey yapacaksın; Kendine benzeyen bir oyuncak bebek alıp ona kendi ismini vereceksin. Yani sen olacaksın o bebek . Her üzüldüğünde , her sevgisizlik hissettiğinde vs durumlarda gidip o bebeği seveceksin. Konuşacaksın. Artık bir anne çocuğuna nasıl sarılır, sevgi dolu, korumacı yaklaşırsa sende o şekil olacaksın o bebeğe. Böyle böyle kendini sevme sorununa iyi geliyormuş . Denenebilecek bir yöntem . Biraz oyuncakçıları gez, veya internette bak kendini göreceğin bir bebekle karşılaşırsan al onu ve dediğimi uygula istersen ve benden size sevgiler

aynı evde bi yabancıyla sevgisiz yaşamaktansa , gerçek sevgi saygı hayırlıysa nasip etsin, inan sevdiğim sandığın insandan sevgi saygı merhamet dışında herşeyi görmek hatta tüm kötü olan herşeyi görmek daha yıkıcı insanın varken yok olması

Kova burcuyum yaa deneyeyim zaten oyuncaklarada bayılırım teşekkür ederim önerileriniz için❣

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…