- 1 Haziran 2019
- 100
- 24
- 98
- Konu Sahibi Sibel19901907
Arkadaşlar gerçekten imdat demek üzereyim aracı dayak yer derler ya aynı durumdayım bana lütfen bir akıl verin lütfen bundan üç sene önce abim eşinden boşanmak istedi iki tane de çocukları var yetişkin çocuklar sürekli kavga ettiklerini artık soguduğunu mutsuz olduğunu ve bu evliliği sonlandırmak istediğini söyledi biz ilk başta buna karşı çıktık inanın peşine adam bile tuttum iki sene boyunca uğraştık ama olmadı mahkemeye verdi boşandılar Kasım ayında vs 6-7 ay sonra da hayatında birisi olduğunu öğrendik ve bu kişiyi biz önceden tanıyorduk ortak Firmamızda çalışıyordu Hatta aralarında bir şey olduğu iması falan oldu Yengem önceden şüpheleniyormuş şu anda aldatıldığını enayi yerine koyulduğunu söylüyor bu konuda evet bu konuda haklı olabilir ama abim çocukların ölüsü üstüne yemin ederek boşanmamın sebebi o kız değil ben sonradan tanıştım kalbimi açtım bu kadar dedi ve iki senedir görüşüyorlar en son bir ay önce benle tanışmamı rica etti ilk başta kabul etmedim sonra küstü triplendi annem babam zaten bilmiyor Yeğenlerim de aynı şekilde ve ben abim artık tek kalmasın diye yanında olduğumu hissettirmek için bir kere tanıştım ve beni Instagram‘dan takibe aldı bunu dün herkes öğrenmiş ve benim üstüme yükleniyorlar ben sadece herkesin gönlü olsun kimseye sırtımı dönmemek için adım attım tamamen iyi niyetimle Yengem bir sürü beddua etti nasıl tanışırsın takipleşirsin diye annem babam da aynı şekilde ama ben onları düşündüğüm gibi abimi düşündüm kimseye sırtımı dönmek istemedim bir kere görüştüm diye bana demedikleri kalmadı siz olsaydınız bu durumda ne yapardınız artık telefonlarımı kapattım ve kimseyle konuşmak istemiyorum yengemi aradım açmadı yeğenlerime ayrıca anlattım inanırlar inanmazlar zaten büyük olanı babasını anladı ve yanında olduğunu söyledi ama ben artık kimseyle konuşmak istemiyorum bana ulaşsınlar da istemiyorum siz olsaydınız gerçekten ne yapardınız