• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafayı yemek üZereyim ;(

canan323

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2013
493
4
68
35
Kırşehir
Artık ne yapacağımı şaşırdım git gide ayrılığa gidiyoruz eşim arkadaşlarından bize vakit bulamıyor sabah akşam dışarda bana saAt hesabı yapıyor sürekli çocukla bile ilgilenmiyor bana ne kAdınlık yapabiliyorsun nede annelik dedi böyle giderse senn tribini çekemem dedi

Peki kendisi kocalık ve babalık görevlerini yerine getiriyormuymuşki böyle söyleyebiliyor .

Kendisi sürekli dışarıdaysa görevlerini yapamadığı belli neye göre böyle konuşabiliyorki...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ne kdr suredir evlisiniz, oncesinde ne kdr gorustunuz? gecici bir donemmi arkadaslari ile mi geziyor? ustune gitmeyin umursamaz olun

Kendindeki kusurlari ortmek icin size b.k atmis beyefendi acaba kendisinin vicdani rahatmiymis babalik ve kocalik konusunda?
Arkadaslarinin gazina gelmesin soyleyin esinize.

Kendindeki kusurlari ortmek icin size b.k atmis beyefendi acaba kendisinin vicdani rahatmiymis babalik ve kocalik konusunda?
Arkadaslarinin gazina gelmesin soyleyin esinize.

Artık diyecek bişey bulamıyorum 15 aylık yatamaz bi oğlum var çalışıyorum gırtlağa kadar borç birde onun gezmesi benm hiç dinlenmeye vaktim yok kendi hayatını kurmuş arkadaşları üzerine bana gelince evde çocuk bak ses soluk çıkarma

Çok zor gerçekten böyle adamları idare etmek. Bide hiçbişeyden memnun olmazlar her işini yaparsın yine yaranamazsın.bence biraz takibe al eşini bakalım neler yapıyo gerçekten arkadaşlarınamı takılıyo.inanırmısın en güvendiğin kocan bile sırtından bıçaklıyo insanı.

Sessiz kalmayın bence resti çekin. Sizin eşiniz olmasından önce çocuklarınızın babası. Ama biz de zamanında yaşadık babamla bu sıkıntıları. Arkadaşlarının yanına çok giderdi bize zaman çok az ayırırdı. Bayağı felaketler oldu evde o kadarını anlatamam. Sizin sessiz kalmamanız gerekiyor sadece.

Artık ne yapacağımı şaşırdım git gide ayrılığa gidiyoruz eşim arkadaşlarından bize vakit bulamıyor sabah akşam dışarda bana saAt hesabı yapıyor sürekli çocukla bile ilgilenmiyor bana ne kAdınlık yapabiliyorsun nede annelik dedi böyle giderse senn tribini çekemem dedi

Gün içinde yaptığın ne varsa yapma..
Kadınlık nasıl yapılıyormuş anlasın..

Ne zaman dan beri bu durumdasınız ? Doğumdan sonra mı bozuldu araniz ?

Allah Allah kocalık arkadaşlarıyla takılmakla mı oluyormuş.önce kendisine baksın o.ayy çok sinirlendm.zaten evlendikten sonra erkeklerin şu dışarı merakı beni deli ediyor.serseri gibi sokak köşelerinde takılmaya bayılıyorlar.eşime az müsade etsem oda öyle olur izin vermiyorum ayda bir anca çıkabiliyor.bizim hakkımız yok sanki gezmeye tozmaya.yok öle bir şey çıkacaksa sizinle çıkmalı :19: :20:

Allah Allah kocalık arkadaşlarıyla takılmakla mı oluyormuş.önce kendisine baksın o.ayy çok sinirlendm.zaten evlendikten sonra erkeklerin şu dışarı merakı beni deli ediyor.serseri gibi sokak köşelerinde takılmaya bayılıyorlar.eşime az müsade etsem oda öyle olur izin vermiyorum ayda bir anca çıkabiliyor.bizim hakkımız yok sanki gezmeye tozmaya.yok öle bir şey çıkacaksa sizinle çıkmalı :19: :20:

Bende müsaade etmemek için elimden geleni yapıyorum ama bi yolunu buluyor mesela dün isten çıkınça 4 te gitti eve hiç gelmeden. 8 de geldi acelesi var gibi yemeği yedi tekrar çıktı böyleler devamlı arkadaşlarıyla bugün sabahın köründe uyanır uyanmaz tekrar

Bende müsaade etmemek için elimden geleni yapıyorum ama bi yolunu buluyor mesela dün isten çıkınça 4 te gitti eve hiç gelmeden. 8 de geldi acelesi var gibi yemeği yedi tekrar çıktı böyleler devamlı arkadaşlarıyla bugün sabahın köründe uyanır uyanmaz tekrar

baştan beri mi öyleydi yoksa çocuktan sonra mı oldu ?

Çocuk olmasa dayanılacak bişey değil ama çocuk var işte daha 15 aylık ben 22 yaşındayım yeri geldi mi çocuğa bile küfür ediyor ama yok tırnağı battı yok yüzümü çizdi diye yavrum bizim çilemizi çekiyor ama baba işte nasıl ayırayım daha çok çekecek

Kesinlikle çocuktan sonra oldu şimdi bana diyorki zor geliyorsa evlenmeyecektin baştan

çocuk olunca erkekler kendilerini biraz geri çekermiş.belki siz farkında olmadan ilginizi hep çocuğun üzerinde yoğunlaştırdınz eşinizi ihmal ettiniz.eşinizde sizi kıskanıyordur büyük ihtimal

Gün içinde yaptığın ne varsa yapma..
Kadınlık nasıl yapılıyormuş anlasın..[/QUO
Doğumda ölümden döndüm şu an 3 aydır adet görüyorum hemde hiç bitmeden sürekli artık kanım fln de kalmadı ;(

çok geçmiş olsun arkadaiım..bebeğin için sağlığına dikkat etmelisin inan tansyonum çıktı ilk kez çok çıktı...beynim patlayacak gibi..banyodaydım çıkabilecekmiyim acaba dedim..1 oğlum var annem kayınvalidem rahmetli..oğluma baktım anne ne oldu,diyo..ona eşim benim gibi bakamaz onu düşündüm sadece..dr git bir an önse lütfen..

çocuk olunca erkekler kendilerini biraz geri çekermiş.belki siz farkında olmadan ilginizi hep çocuğun üzerinde yoğunlaştırdınz eşinizi ihmal ettiniz.eşinizde sizi kıskanıyordur büyük ihtimal

ama borç var diye çalışıyormuşta arkadaş eve gel yemeyi yap çocuğa yetiş uyut ertesi gün yine aynı..destek olmadan başa çıkamaz..ozaman kocası evlenmeseymiş,çocuk yapmasaymış..

Back
X