- 8 Aralık 2015
- 66
- 20
- 8
- 32
- Konu Sahibi bilinmeyen92
-
Kizlar ne olur yardim edin. Bugun evlilik yildonumumuz ama bayram dolayisiyla kayinvalidemlerdeyiz.Esim benimle ilgilenmiyor. Sabah hatirlasin diye mesaj bile attim ama okumamis gibi umursamamis gibi yapiyor.Bu arada 1 yillik evli olcaz ve hamileyim.moralim cok bozuk.
annesigilde o nasıl bi süpriz yapsınki?Annesigilde ben nasil bi supriz yapabilirim ki.ve en azindan hatirladim ve kutladim ben
aynen ama hamile olunca insan bekliyor birde birlikte gecircegimiz son rahatBu kadar çok beklentiye girmeyin sonuçta kocanız odun belli.Elinizdekinin kumaşını bilmiyormuş gibi davranıyorsunuz.
Aa bunu da okuyunca birseyler yapmaliydi diye dusunuyorum.erkekler genelde dusunemiyorlar bu tarz seyleri ama bir de yarin ayrilacakmissiniz.en azindan son kez senle basbasa kalmak isteyebilirdiSanmiyorum yarin sabah beni babamlara birakcak ailesiyle ve 4 aya yakin gorusemiycez.Cunku ben dogum. Iznine ciktim sürekli annemlerde kalcam
Ben zorunluluklar dışında böyle olmasını doğru bulmuyorum. Baba olacaksa eğer her anını yaşamalı, at annesine baksın büyütsün göndersin oldu. Yarın bi gün bişey olsa ,çocuğu annenin evinden mi getirdin diyen de aynı bu tipler. Neyse söyleyin, yıldönümü için bi planın var mı gidip bi kahve içelim en azından deyin. Yarın gidiyorum zaten falan deyin. Düşünmeye sevk edin4 hafta sonra dogumum var ve yasadigimiz yerde de bize yardimci olcak kimse yok.Kendisinin en bsindan beri plani buydu dogumdan sonra annende kalip cocugu buyut ele avuca gelsin diye
Arkada bir odaya cek kocani. Kapiyi kitle. Gomleginin dugmelerini ac ve 'TAAADAAAAAA' de. Ona kucuk surprizler yap.Annesigilde ben nasil bi supriz yapabilirim ki.ve en azindan hatirladim ve kutladim ben
O hatirlamadigi ve kutlamadigi surece tavır yapcam.Arkada bir odaya cek kocani. Kapiyi kitle. Gomleginin dugmelerini ac ve 'TAAADAAAAAA' de. Ona kucuk surprizler yap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?