kafayı yemek üzereyimm nolurr yardımm!!

nadyaa

Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2012
9
0
16
Konya
slm kıslar şöle kısaca anlatayım 6 ay önce eşimin bi msnsi we face oldugunu ögrendim yazıları gördüm bana yemin etti kendisinin olmadıgını arkadaşının kullandıgını cogunuda ewet arkadaşı kullanmış inanmadım önce ama cok yemin etti yapmam dedii ama ben o günden snra kendimi toparlayamadım kendime gelemedim daha önce hiç böle bişey görmedim eşimden asla dışarı cıkmas hep benimle gezer işten ewe ewden işe öle biri ama ben sürekli aklımda bi şüphe bi sorular atamıyorum kafamdan acaba bi msnsi warmı birileriyle mi görüşüyor dışarda gezerken ona mı baktın buna mı baktın beni aldatıonmu die hayatı zehir ediyorum ikimize psikolojim cok bozuldu nabıcam nasıl atıcam bunları kafamdan bilmiyorum boşanmayı düşündüm eşime söledim aslaa senden wazgeçmem boşanamazsın dedii o gün giderken cekip giderim die kapıyı üzerimden kilitledi ama sorun ya bende ya da bilmiyorum işte kafamdan atamıyorum hep bi düşünce yiyip bitiriyo hem beni hem hayatımı hem ewliliğimi..nolur kıslar yardım edin nabıyım şimdiden herkese teşekürler

konuyu ilk okurken konunun başında kesin arkadaşımdır diycek dedim hep öyle olur zaten... msn ve face eşinin ismiyle mi ekli olan kişiler kimler , eğer eşin adına açılmış face ise neden arkadaşı kendi adına açmamış yada yalandan bir isim uydurupta açmamış. Etraflıca sorguladınmı hala kafandan atamadığına göre önce eşinin kafandaki soru işaretlerini silmesi lazım

Öncelikle çok merak ediyorum '' z yerine s,v yerine w'' kullanmak nasıl bir keyif veriyor sizlere,gerçekten göze ciddi rahatsızlık veriyor,kusura bakma ama söylemeden geçemedim...
Endişelerin,şüphelerin için mutlaka zemin oluşturacak haklı gerekçelerin vardır ama ortada kesin olan bir aldatma durumu yok.Eğer böyle bir sebep için beraberliğin biterse,hayat boyu o -acaba- larla yaşarsın ve bu da seni yer bitirir.Bence kendini sakinleştir ama gözlem yapmaya devam et,fevri davranma derim ben rahatsız edici olsa da ayrıntılar,net bir aldatma yok ortada...

Son düzenleme:
bnm eşim acmış ama arkadaşı kullanmış konuşmuş kendisi kullanmamış bilmiorum atamıorum iştee kafamdan kişileri hemen sildi zaten kimler oldugunuda bilmiom

evet aldatma yok gibi ama acaba varmı diye hep kafamda bu da hayatımı zehir ediyo bana hep bakıyom teline falan ama yapan insan neden kendi telinden yapsın başka bi hattı varmı msnsi var mı başkalarıyla konuşuyomu diye düşünüp durmaktan ne yapacagımı bilmiyorum

arkadaşım umarım değildir ama genelde klasik bir cümle benim değil arkadaşamın cümlesi...arkadaşı açacak isim mi bulamamış da senin eşinin adını yazmış emin ol kendisinindir ama msn ve facesi var diye de boşanılmaz ki belki bir anlık zaafına denk gelmiştir ya da meraktan yapmıştır bence bu seferlik görmezden gel ama takibi bırakma baktın tekrar yakaladın o zaman oturup ne yapacağını düşün hem kendin diyorsun işten eve evden işe bensiz çıkmaz dışarı diye...

slm kıslar şöle kısaca anlatayım 6 ay önce eşimin bi msnsi we face oldugunu ögrendim yazıları gördüm bana yemin etti kendisinin olmadıgını arkadaşının kullandıgını cogunuda ewet arkadaşı kullanmış inanmadım önce ama cok yemin etti yapmam dedii ama ben o günden snra kendimi toparlayamadım kendime gelemedim daha önce hiç böle bişey görmedim eşimden asla dışarı cıkmas hep benimle gezer işten ewe ewden işe öle biri ama ben sürekli aklımda bi şüphe bi sorular atamıyorum kafamdan acaba bi msnsi warmı birileriyle mi görüşüyor dışarda gezerken ona mı baktın buna mı baktın beni aldatıonmu die hayatı zehir ediyorum ikimize psikolojim cok bozuldu nabıcam nasıl atıcam bunları kafamdan bilmiyorum boşanmayı düşündüm eşime söledim aslaa senden wazgeçmem boşanamazsın dedii o gün giderken cekip giderim die kapıyı üzerimden kilitledi ama sorun ya bende ya da bilmiyorum işte kafamdan atamıyorum hep bi düşünce yiyip bitiriyo hem beni hem hayatımı hem ewliliğimi..nolur kıslar yardım edin nabıyım şimdiden herkese teşekürler

ne kadarlık ewlisin tatlım ?? daha önce eşinin başka bi şüpheli hareketine şahit oldun mu??? ilk zamanlar bende böyleydim... herhalde ewliliğin ilk aylarında belki ilk yıllarında böyle şeyler olabiliyor ?=?? fakat bu ewliliğinizi yıpratacak haddeye gelmeden dur demelisin ... tek başına beceremeyeceğine inanıyorsan psikolojik yardım da alabilirsin ... takıntı haline geldiyse işin zor kendi kendine atlatmak zor olacaktır diye düşünüyorum nacizane ......

eğer devam etmek istiyorsan güvenmek zorundasın ama şimdi bir süre hiçbirşey olmamış gibi devam et ama o yokken evde pcye denetleme yükle bütün yazdıklarını kaydeder. sen de ne yaptığını anlarsın yani bir takibe al bakalım.ama şifre koymayı unutma sonra siler içinden. en azından acabalardan iyidir:)

Öncelikle çok merak ediyorum '' z yerine s,v yerine w'' kullanmak nasıl bir keyif veriyor sizlere,gerçekten göze ciddi rahatsızlık veriyor,kusura bakma ama söylemeden geçemedim...

ewet bunu bende yapıyorum sanırım alışkanlık (v yerine w ) türkçe yazım kurallarına dikkat etmek önemli çoğu zaman konuşma dilini yazıya döküyoruz sanırım....

bnm eşim acmış ama arkadaşı kullanmış konuşmuş kendisi kullanmamış bilmiorum atamıorum iştee kafamdan kişileri hemen sildi zaten kimler oldugunuda bilmiom

açıklama çok saçma keşke kişilere falan baksaydın hepsi bnayan mı vs yani ne amaçla kullanılmış bu face ayrıca kafandan atamamn çok normal gerekli açıklama yaparak eşin senin kafandaki şüpheleri gidermemiş

ayrıca gerçekten dediği doğruysa eşin açtı arkadaşı kullandı diyelim bu arkadaşı kendi adına face açmadığına göre bu faceyi kötü emellerine alet etmek için kullanmış buda eşin için çok kötü bir durum sonuçta tanıyan bilen etraftan insanlar bu faceyi görüp ve içindede abuk subuk insanlar varsa eşin hakkında kötü düşünebilirler .

yada dediğim gibi o adam kendi açmak istemiyorsa bir isim uydurur açar yine kullanırdı açıklama çok saçma.

5 yıllık evliyiz daha önce hiç böle bişey şahit olmadım benim eşim yapmaz derdim gördügümde inanamadım zaten 1 hafta kendime gelemedim nsl yapar diye kendi bilgisayarımızdan yakalamadım rastgele gördüm bi siteye o adresi vermiş öle gördüm

İnandırıcı değil ama hadi arkadaşı kullandı o hesabı diyelim, peki neden arkadaş listesindeki kişileri neden siliyor korkacak birşeyi yoksa ??
Ben inanmadım heleki kişileri silmesi tamame suçlu olduğunun göstergesi bana göre.

konuyu ilk okurken konunun başında kesin arkadaşımdır diycek dedim hep öyle olur zaten... msn ve face eşinin ismiyle mi ekli olan kişiler kimler , eğer eşin adına açılmış face ise neden arkadaşı kendi adına açmamış yada yalandan bir isim uydurupta açmamış. Etraflıca sorguladınmı hala kafandan atamadığına göre önce eşinin kafandaki soru işaretlerini silmesi lazım

niyeyse asla kendilerinin değildir zaten hep arkadaşları kullanmıştır.. Yeni hesap açmak çok zor ya da paralı sanki.. Heeep aynı hikaye :47:

bende öle dedim kendisine nasıl izin werirsin dedim evli bi insansın ya bana denk gelse ya bi tanıdıgıma o da konuşsa nsl olurdu dedim bi kere aldı dedi we bakmadım dedi ben ölesine açtım hiç kullanmadım o eski sewgilisini işletmek için istedi dewamını getirdi dedi cok yemin etti kızının üzerine kurana el bastı Allaha şirk koşayımmı yapmadım yapmamda dedi ama işte hala kafamda soru işareti war

açıklama saçma evet....
ama madem affettin şimdilik unut..
bişey varsa çıkar zaten gizli kalmaz canım....

ewet inanmak istiyorum unutmak istiyorum zaten bi yere falan gittigi yok ama ben bunları kafamdan atamıyorum nasıl atıcagımı bulamadım her şeyi rezil ediorum ona mı bakıon buna mı bakıon die eşimde bana iyice paranoyak oldun diyo

açıklama saçma evet....
ama madem affettin şimdilik unut..
bişey varsa çıkar zaten gizli kalmaz canım....

Bence de unut şimdilik ama gözdağını vermeyi ihmal etme.. Bir daha böyle saçma şeylerle gelirsen karşıma asla affı olmaz de.. Arkadaşlarının böyle şeyler yapmasına müsade etme evli adam gibi davran de.. Bir daha anlamam arkadaşımmış dostummuş de direk senden bilirim de

sizin kafanızı karıştırmak istemem.böle bi konuyu ben annem tarafından yaşadım.onunda bütün konuşmalarını ben yakaladım.babamda görünce hepsini inkar etti.arkadaşım konuştu dedi benm deil dedi.ama sonunda gerçekler ortaya çıktı.kaldı öleeeeee

eşiniz evde neti kullanıyorsa geçmişe bakıp gerçekten eşiniz girmiş mi öğrenebilirsiniz..
benim eski sevgilimin de başka face ve msni olduğunu öğrendiğimde duyduğum aynı şeydi..
ARKADAŞIMIN!
affetmişsiniz kafanızdan atmaya çalışın.. zor ama yapabilecek başka bişey yok malesef.
bundan sonra marım böyle birşeyle karşılaşmazsınız

Back
X