slm kıslar şöle kısaca anlatayım 6 ay önce eşimin bi msnsi we face oldugunu ögrendim yazıları gördüm bana yemin etti kendisinin olmadıgını arkadaşının kullandıgını cogunuda ewet arkadaşı kullanmış inanmadım önce ama cok yemin etti yapmam dedii ama ben o günden snra kendimi toparlayamadım kendime gelemedim daha önce hiç böle bişey görmedim eşimden asla dışarı cıkmas hep benimle gezer işten ewe ewden işe öle biri ama ben sürekli aklımda bi şüphe bi sorular atamıyorum kafamdan acaba bi msnsi warmı birileriyle mi görüşüyor dışarda gezerken ona mı baktın buna mı baktın beni aldatıonmu die hayatı zehir ediyorum ikimize psikolojim cok bozuldu nabıcam nasıl atıcam bunları kafamdan bilmiyorum boşanmayı düşündüm eşime söledim aslaa senden wazgeçmem boşanamazsın dedii o gün giderken cekip giderim die kapıyı üzerimden kilitledi ama sorun ya bende ya da bilmiyorum işte kafamdan atamıyorum hep bi düşünce yiyip bitiriyo hem beni hem hayatımı hem ewliliğimi..nolur kıslar yardım edin nabıyım şimdiden herkese teşekürler