kafayı yemek üzereyimm nolurr yardımm!!

benim eşim ewdeki bilgisayardan girmes öle ben bakıyorum sürekli die işyerinde bilgisayarıda war internetide bnde hep bu yüzden atamıom acaba iş yerinde yapıyomudur diye

benim eşim ewdeki bilgisayardan girmes öle ben bakıyorum sürekli die işyerinde bilgisayarıda war internetide bnde hep bu yüzden atamıom acaba iş yerinde yapıyomudur diye

bu şüpheyi kafana soktuysa çıkartıcak olan da o seni böle sinir hastası yapmaya hakkı yok ben değildim diyip sıyrılamaz... Kendini senin yerine koysun gerekirse öğren kimmiş bu adam ama bir anda sor ve ara, önceden arıycak olduğun u tahmin etmesin ki tembihlemesin . Düşüncelerle savaşmaktan iyidir.

inanın kendimi kaybettim ben benlik olmaktan cıktım aklıma geldikce aglıorum dayanamıorum bazen gücüm tükendi nasıl atlatacagımı bilmiyorum ondan habersiz birini aradım aklına hiç gelmeyen birini o öle bişey war ama tam bilmiorum yanımda birine açıp kızmıştı kapat bnm msnmi sen nasıl konuşursun diye kızmıştı dedi ama kim oldugunu bilmiyorum dedi o zaman bunu duyunca kapattım yapmamaıştır dedim ama olmuyo kapatamıyorum bayramda tatile gittik o kıza mı bakıon bu kıza mı bakıyon die tatilizehir ettim gece tuvalete kalksa nerden gelion biriyle mi konuştun nabtın diorum gerçekten iyice paranoyak oldum ben böle bi insan deildim ama neden böle oldum bilmiyorum hiç beklemedigim kocamdan gördügüm için hayal kırıklığımdan dolayı diye düşünüyorum ama bu düşünceleri atmak istiorum bu aralar cok içine kapanığım yüzüm hiç gülmüyo eşim bundan cok rahatsız neden böle yapıyosun nie konuşmuyon nie gülmüyosun diyo bnde sölüyorum yapmadım unut artık yapmamda diyip duruyo ama ben .....

bak güzel kardeşim sen eşine çok güvendiğin için bu kadar hayal kırıklığı yaşamışsın her insan hayatının bazı dönemlerinde hata yapar bence eşin seni seviyor ve aldatmıyor belkide sadece bi heyecan yaşamak istedi bence kesinlikle evliliğini bitirmeyi düşünme çok pişman olursun sanırım bundan başka hiçbir sorunun yok bence senin yaşadığın psikolojik obsesif türü bi doktordan yardım al mutlaka geçer

Back
X