Kafayi yememe ramak kala...

Denklem gibi olmuş ...Allah yardımcın olsun ama böyle geldiyse böyle gidiyor .demedi deme

Okurken bunaldım
Korona karantina işleri bittikten sonra soluksuz kaçın derim
Ekonomik olarak iyi durumds olmayacagımızı dusunuyorum kirayı nasıl verecek
Madem ailesine bir şey diyemiyor ne iş yapıyor bılmıyorum ama ya ek iş bulacak
Ya bebeği annelerden birisi bakıp butterfly çalışacak da iş nasıl bulunacak?

Anksiyetesavar

Son düzenleme:
Yani bu beni ne kadar ilgilendirir ya da soylemem ne kadar dogru olur bilmiyorum ama eltimlerin kirasini da kayinvalidem öduyor.
bu beni hakli cikarmaz tabiki.
Peki sizce bunu neden yapmış olabilir ? Yani sürekli şize gelip gidiyor aranız iyi. Hem eltiye hem size kira konusunda destek. Aklınıza bir sebep geliyor mu ?

Kizim hastasin galiba geleyimde sana meşhur bitki çayimdan yapayim der ve elinde malzemeleriyle gelir
Gerçekten cahiller ozaman.
Ama sen yinede eltine uyup insanlara yüklenme..eltinin bunu neden yaptığını anlamadım ama pek iyi niyetli gormuyorum

Kv niz neden ağlasın ki? Resmen ağlayarak istediklerini yaptırıyor. Bu çocuk hilesidir, cocuk kandirmaktir. Eşiniz kendi ailesi olduğunun, kendi ailesine bakmak zorunda, korumak zorunda olduğunun farkında değil. Bu yüzden hayır diyemiyor. Evlilik terapistine gitmeniz lazım. Uzman desteği almanız lazım. Sorunları kökten çözemezseniz taşınmanizin hiçbir anlamı kalmaz. Evi değiştirseniz bile aynı şeyleri yaşamaya devam edersiniz.

Soyle gelmeyin de diyor bana..
ama bende onun söylemesi gerektigini düsünüyorum...
Aglar o daha öncede agladi benden beklemedigi şeyleri gorunce zoruna gidiyormuş oyle soyledi.

Yaşlı insanlar hep oğullarıyla yan yana baş başa olma derdindeler, öyle kolay kurtulamazsın, nasılsa hizmet eden var o da sendin

Ona da aciyorum sadece bana geliyor. Ama artik eski pink degilim bir çocugum var. Ten tene temas kurmak istiyorum.
Esimle oturmak muzik dinlemek istiyorum. Senelerdir bekledigim mutlulugun tadini cikarmak istiyorum.

Ona da aciyorum sadece bana geliyor. Ama artik eski pink degilim bir çocugum var. Ten tene temas kurmak istiyorum.
Esimle oturmak muzik dinlemek istiyorum. Senelerdir bekledigim mutlulugun tadini cikarmak istiyorum.
İstediklerimizle yaşadıklarımız birbirleriyle örtüşmeyecek, önce üzülmen gerekecek
Sonra istediklerin olacak, sabrın sonu selamet

Peki suan durumlari varda mi takmıyorlar yoksa maddi olarak zordalar mi?

Durumlari var hatta benim dogumdan önce kaynanam ayligini aldi kayinbabamda ayni sekilde. Kayinvalidem önümüzde bu ayki para torunumun altinn alcam dedi. Bizde bisey istemiyoruz sagolun dedik. Kaynanamda hayir diger torunuma da altin aldim dedi.

Bence sessiz kalın nasibinizde varsa zaten gelir yoksa da yapacak bir sey yok. Sonuçta kimse kimsenin nasibini yemez olaki takmadılar benim annem gini 40 sene unutmayıp ara ara soylenmeyin nacizane tavsiyem

Bence sessiz kalın nasibinizde varsa zaten gelir yoksa da yapacak bir sey yok. Sonuçta kimse kimsenin nasibini yemez olaki takmadılar benim annem gini 40 sene unutmayıp ara ara soylenmeyin nacizane tavsiyem

Dedigim gibi unutmuştum eltim hatirlatti ve şaşırdim evet ya nedenn takmadilar diye gecirdim icimden. Takar takmaz kendi bilecegi iş.. Ne diyeyimm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…