Kafayı yememek için kendimi zor tutuyorum!!

Tospik06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2016
305
153
53
Ankara
Bundan 1 sene önce konustugum biri vardı. Ama istemedim ve bidaha aramamasinı söyledim, hatta numaramı degistirdim. Kendisi aynı mahallemde oturuyor. Beni nerden bulmuşsa numarami dün akşam arayıp kendisine şans vermemi istedi ama ben olmayacagini söyledim yine de cok üsteledi. Sabah tekrar mesaj atmış eger istemezsem amcamın ogluna anlatacağını beni rezil edecegini gecen sene mesajlastiklarimizi da bütün mahallenin görecegini falan söyledi. Hatta sana iftira bile atarim kimse de sana inanmaz diyor. Ne yapacagimi sasirdim sabahtan beri düzgün düsünemiyorumm

Akrabanıza göstermekle tehdit ettiği mesajlarda her be olursa olsun kesinlikle ama kesinlikle taviz vermeyin. Şantaj bir çukurdur ve istedikleri asla bitmez taviz verdikçe vermek zorunda kalırsınız baştan işi sıkı tutun. Sinmeyin onun edepsizliğine hatta tersine siz üste çıkın. Mümkünse ailenize durumu anlatın vr ailem zaten biliyor şimdi sen düşün deyin. Sizi tehdit ettiği konuşmaları kayda alın mesajları silmeyin ve onu savcılığa vereceğinizi söyleyin. Daha fazla rahatsız ederse de verin savcılığa gerçekten

Bundan 1 sene önce konustugum biri vardı. Ama istemedim ve bidaha aramamasinı söyledim, hatta numaramı degistirdim. Kendisi aynı mahallemde oturuyor. Beni nerden bulmuşsa numarami dün akşam arayıp kendisine şans vermemi istedi ama ben olmayacagini söyledim yine de cok üsteledi. Sabah tekrar mesaj atmış eger istemezsem amcamın ogluna anlatacağını beni rezil edecegini gecen sene mesajlastiklarimizi da bütün mahallenin görecegini falan söyledi. Hatta sana iftira bile atarim kimse de sana inanmaz diyor. Ne yapacagimi sasirdim sabahtan beri düzgün düsünemiyorumm

Siz kendinizden emin olduğunuz sürece ne derse desin lafını kanmayın. Bu taciz bence şikayet etmelisin.

Bu düpedüz taciz. Buna boyun eğersen daha fazlasını isteyecektir. Karakola şikayet et ve de ailenden birilerini bilgilendir.

Sakın korktuğunuzu ona belli etmeyin. Bence yalan söylüyor. Aradan onca zaman geçmiş yazışmaları sakladığına inanmıyorum. Tacizlerine kulak asıp da sinmeyin, durumu ailenize anlatın. Hiçbir şey yapamaz.

Ya bastırsana iyice, şikayet etmesen bile, asıl ben seni tehdit ettiğin için mahkemeye veriyorum, rezil olacaksın, iftira atıcam üstüne, mahalleye gitemeyeceksin diye üste çıksana. Şikayet etmesen bile çık üste!! Ezdirmeyin kendizi bu kadar, mesajlarda ne olursa olsun, gençsin her şeyi yazmış olabilirsin, abilerime de anlattım her yerde seni arıyorlar bence burdan kaç de kapat!

Back
X