- 18 Haziran 2016
- 1.218
- 1.155
- 48
- Konu Sahibi Perimasali3737
-
Hic bir sebebi yok canim bende bunu anlamiyorumNeden köye gelmeyin dediler? Sebebi yok mu?
Canim esim calisiyordu izin vermiyorlardi isiyle sorun yasadi sorunlu bi sekilde izin alip geldi yanima zaten ikimiz herseyin ustesinden geliyoruz ailemden beklentim yok zaten sadece biraz ilgi istedim Allah kimseye vermesin arkadasim evlat hasretini babam kardesleri icin yaptiklarini benim icin yapmadiNeden ailelerden bu kadar büyük beklentileriniz var?
İki koca insan başbaşa, elele verip mücadele etmelisiniz.
Bu ikinizin meselesi.
Oyle yapiyorum ama canim iste bayram gunu gelmeyin dedi ya bu bana cok koydu iste esime karsi cok utandimEsin seni seviyor ve destek oluyorsa, iki taraflı yasadiginiz aile sorunlarini sana karsi koz olarak kullanmiyorsa bosver gerisini o halde. Madem tüp bebek tedavin var sadece buna odaklan. Bu zor bir sürec ve moralini yuksek tutmazsan olan yumurtalarina da yazik olur. Sen bebek sahibi olmak istiyorsun amacina odaklan ve esine saril..
Canim cok darildim zaten sonucta ben koy gibi bi yerde herseyden cok mahrum bi yerde yasiyorum bi izin icin 1 sene bekliyorym ne biliyim ya cok zor durumdayim bu izinde tedaviye gitti bidaha hayatta gelememAy canım yaa. Oturduğum yerden üzülme etme desem ne olacakki. Ben olsam çokk darılırım. Bir süre iki taraflada fişleri çek bence. Ailen gidebilir evi size bıraksalardı.
Boşver izin alsan ne olacakki kimse seni merak edip özlemiyor. Bidahaki iznine inşallah bebeğinle başka bir yere tatile gidersin.Canim cok darildim zaten sonucta ben koy gibi bi yerde herseyden cok mahrum bi yerde yasiyorum bi izin icin 1 sene bekliyorym ne biliyim ya cok zor durumdayim bu izinde tedaviye gitti bidaha hayatta gelemem
Canim cok gitmek istedim ama tedavim var iste bu yuzden bekliyorum mecburiyetten butun elimizi avcumuzu tedaviye harcadik tedavim biter bitmez gitcem zaten cok gururlu bi insanimdir dediklerinde cok haklisinAile bir yere kadar kendini dusuneceksin, yeri geldiğinde bencil olacaksin. Senin yumurtaların mi azalmis ne olmuş ailenin umrunda mi sence? Kendine esinle yeni bir yuva kurmussun, esinle mutlu olmaya bak. İnsanoglu iste değişik, anne baba bile olsa insanı çok yaralayabiliyorlar. En iyisi gerçekten kendi mutluluğun. Neden orada kalıyorsunuz mesela ben olsam basar geri dönerdim. Butcem varsa tatile gitmeye calisirdim en azından. Yoksa da piknik vs şehir gezmesi yapardım.
Insaallah canim bide aileme o kadar duskun biriyimki ama bu cok agir geldiBoşver izin alsan ne olacakki kimse seni merak edip özlemiyor. Bidahaki iznine inşallah bebeğinle başka bir yere tatile gidersin.
3 senedir sadecr ikimizdik kimseden bisey istemedik hep ortada birakildik esimle hep birbirimize destek olduk ha suna cok uzuldum zaten cocugum olmuyor tek caremiz tup bebek o bile cok zor ne biliyim biraz ilgi bekledimEsinle iki kisisiniz
Baskalarina bakmayin evliliginize odaklanin
Oyle yapiyorum ama canim iste bayram gunu gelmeyin dedi ya bu bana cok koydu iste esime karsi cok utandim
Iste o sorun ne bende anlamiyorum yeminle hic bir sorun yoktu koye gidene kadarNiye durup dururken boyle bi sey desinler
Anlatmadigini seyler var diye dusunuyorum
Kimse boyle bisey yapmaz
Siz cok iyiyken bi anda seytan mi durttu yani
Sacma ...
Canim konusmaz olurmuyum hic herseyi biliyorlar aradim gelmeden once kac kere su gun gelcem etcem haberiniz olsun diye neden gelmeyim köye dye sordugumda amcalarin var dedi ne alaka anlayamadim yaE gelmeyin deyince sormadiniz mi neden gelmiyoruz diye?
Tedavi icin geldiginizi bilmiyolar mi,gelmeden once hic telefonda konusmadiniz mi ,cat kapi mi geldiniz?
Ben gercekten anlamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?