Kafayi yememek icin zor duruyorum ;(((

Bir sure sonra birşey yokuş gibi sizle pıspıs konuşmaya çalışan aileniz ile arayı düzeltirseniz eşinize çok büyük haksızlık yapmış olursunuz. Çıkarırım hayatımdan net. Böyle ailenin yokluğu varlığından iyidir.

3 senedir sadecr ikimizdik kimseden bisey istemedik hep ortada birakildik esimle hep birbirimize destek olduk ha suna cok uzuldum zaten cocugum olmuyor tek caremiz tup bebek o bile cok zor ne biliyim biraz ilgi bekledim
İlgilenmiyorlarsa da sen de onlarla ilgilenmezsin canim uzuldugune deger mi? Bosver sen bak keyfine, hangimizin etrafindaki insanlar gercek ki zaten herkes sahte artik. Sakin uzulme,kendine dert etme, sen esine kendine odaklanirsan aslinda hayatin minimal sekliyle daha guzel oldugunu fark edersin

Yakında bende evlenicem Allah nasip ederse.. şimdi yaşamadan bilinmez belki ama şunu belirtmek istiyorum maddi yönden kayın pederlerin yardım etmemesi üzücü tabi elinde yoksa o ayrı.. ama ee be güzelim madem bir bebeğiniz olması için çabalıyorsun ne diye herseyi kafaya takıyorsun.. Esin bu konuda ailesini tutuyorsa bilmiyorum ama sana takma kafaya falan hiç demiyormu esin sonuçta sen hayatına bir renk katmaya çalışıyorsun niye var olan renklerini de kayın valideceginler kayın pederini takmakla karartiyorsun?

Cok tesekkur ederim..

Misafirhanede kendi isteğinizle kaldınız herhalde. Aileye kızdınız diye. Yoksa çok saçma.

Gercekten zor arkadaslar esimle ailem arasinda kaldim hep esimi ben istedigim icin en ufak biseyde sen istedin diyorlar bu yuzden hic bir sorunumu anlatamiyorum bazende bu da ayri bi konu ..inanin cok bunaldim ya tamam ailedir her zaman kendilierini hakli bizi cocuk gorebilirler ama evlatta bi yere kadar dayaniyor iste bi yerde gurur agir basiyor off off ben gercekten cok cektim anlatamadigim o kadar cok sey varki sadece birazini anlatiyorum iste ne el gibi dugunum oldu ne de istedigim gelinligi giyebildim o kadar cok cektimki esimin ailesinden sadece dugun olsun bitsin bir an once diye sabrettim hep hayallerim baslamadn bitti simddie cocugum olmuyor 23 yasindayim daha umut hic yok gibi tek duam Rabbim herkesi hayirli kadir kiymet bilen insanlarla karsilastirsin ..

Konu sahibi bir baştan sona düzgün anlatmamışsın. Millet bulmaca çözüyor. Küsmüşsün ama neden belli değil. Anlamadım.

Misafirhanede kendi isteğinizle kaldınız herhalde. Aileye kızdınız diye. Yoksa çok saçma.
Neresi sacma ailen seni atip koye gittikten sonra anahtar vermedikten sonra gidecek yer olmadiktan sonra esinle bu yuzd en sorun yasadiktan sonra nerde kalcaktim

Ağzına sağlık. Olmuş birşey belli. Ya babanın köyde önemli bir işi. Veya karmaşık ailevi ilişkiler. Önceden verilmiş bir söz. Sonra bu babalar öyle aman aman hassas insanlar değil ki. Ne anlar yumurtlamadan, tüp tedavisinden. Ada'm Ramazan Bayram'ını düşünüyor, karısına da höt demiş götürmüş köye. Annenin elinden ne gelir. Bence damat bozuk o nedenle misafirhanede kalıyorlar. Yoksa zannetmiyorum evlerini de kapatsınlar. Konu sahibi açık anlatmazsan tahmin yapmak zorunda kalıyorum. Sen hemen küseceğine bir sorsaydın keşke anne bizim köye gelmemizin ne gibi bir sakıncası bar diye. Belki derdi sana: Aman kızım burada şimdi x teyze var şimdi sana Bebek sorarlar üzülürsün, dedikodu yaparlar. Sinirlerin bozulmasın diye.

Neresi sacma ailen seni atip koye gittikten sonra anahtar vermedikten sonra gidecek yer olmadiktan sonra esinle bu yuzd en sorun yasadiktan sonra nerde kalcaktim
Sen ailen ile görüşmedin mi onlar gitmeden? Ne dediler ? Hadi evi boşaltın biz köye gidecek mi dediler. Anlamadım işte.

Damat bozuk diye konusma bi kere tamam mi benim esim abdestinde namazinda insan hersey babamdan kaynaklaniyor hemen herseyi baska seylere cekmeye benim derdimi anlayanlarlar anladi sagolsunlar icerigi anlatsam sayfalarca yazmam gerekirdi k.bakma fazla yer kaplasin istemedim lutfen sen yorum yapma bu konuda cunku iyce sacmaliyorsun akla mantiga gelmeyecek seyler soyluyorsun tedavide ailem destek olmadi beni yalniz biraktilar esiminde zoruna gitti polisevinde kaldik diyorum sen ne diyorsun lutfen rica ediyorum sen yorum yapma

Koye ailem amcam gelcek diye gitti babam ailesine cok deger veriyor zaten onlarin bi dedigini iki etmiyor boyle bi zamanda gitmelerini bende sizin gibi sacma buldum iste hic aklima gelmezdi sonucta sizde gelin diyebilirdi hic demedi bende bunun nedenini anlayamadim iste

Bu tepkiden sonra yorum yapacak bir şey kalmadı zaten...

Pardon " bozuk" derken yanlış anlaşıldım galiba. Yani köye gittiklerine bozuldu demek istedim. Kötü bir niyetim yoktu.

Simdi giderken size anahtar birakmadilar ve siz kitlk kapiyi gorunce mi polisevine gitmek zorunda kaldiniz. Yoksa aileniz sizi birakip koye gittigi icin esimiz hadi esyalarini topla polisevine mi gidiyoruz dedi.

Simdi giderken size anahtar birakmadilar ve siz kitlk kapiyi gorunce mi polisevine gitmek zorunda kaldiniz. Yoksa aileniz sizi birakip koye gittigi icin esimiz hadi esyalarini topla polisevine mi gidiyoruz dedi.
önce köye gitmişler galiba ailesiyle
sonra babası demiş ki siz dönün amcanlar gelecek rahat edemezler
ben böyle anladım

Güzelim onlar gitmislerse gitmisler köye. Siz niye peşlerinden gidiyorsunuz ki. Keşke oturup Ankarada ailenin evinde kalsaydınız siz gidin biz tedaviden dolayı gelmicez deyip esinle basbasa gezseydiniz... Köyde de siz gidin demiş baba eşin de sinirlenip polis evine götürmüş geri. Haklı esin fakat sizin zaten baştan gitmeniz hata olmuş. Baban da madem tedavi görüyorlar ne diye pesimizden geliyorlar diye düşünmüş olabilir

tüp bebek tedavisi zaten zor bir süreç. 3 tedavi gördüm, annem de benimle birlikte çokk yıprandı. Bu zamanda yanında olmayacakta ne zaman olacak
Bende onu anlatmak istiyorum ilk kez destek istedim olmadilar tedavin ne kadar zor oldugunu anlamiyorlar iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…