- Konu Sahibi Perimasali3737
-
Bir sure sonra birşey yokuş gibi sizle pıspıs konuşmaya çalışan aileniz ile arayı düzeltirseniz eşinize çok büyük haksızlık yapmış olursunuz. Çıkarırım hayatımdan net. Böyle ailenin yokluğu varlığından iyidir.Allah bin kere razi olsun ben para istemedim pul istemedim sadece yanimda olsunlar istedim ben babamin evi dururken polisevinde kaliyorum neden evimizde kal diyen olmadi bayrami polisevinde gecirdim aksama kadar agladim ya bir baba evladina nasil baskalarinin rahati icin gelme derbenim bu tedavim sonuc vermezse eger ikinciye baslamam icin uzun sene beklemem gerekecek bu tedavi icin 15. Bin lira kredi cektik neden kimse bunlari da dusunmuyor
İlgilenmiyorlarsa da sen de onlarla ilgilenmezsin canim uzuldugune deger mi? Bosver sen bak keyfine, hangimizin etrafindaki insanlar gercek ki zaten herkes sahte artik. Sakin uzulme,kendine dert etme, sen esine kendine odaklanirsan aslinda hayatin minimal sekliyle daha guzel oldugunu fark edersin3 senedir sadecr ikimizdik kimseden bisey istemedik hep ortada birakildik esimle hep birbirimize destek olduk ha suna cok uzuldum zaten cocugum olmuyor tek caremiz tup bebek o bile cok zor ne biliyim biraz ilgi bekledim
Cok tesekkur ederim..İlgilenmiyorlarsa da sen de onlarla ilgilenmezsin canim uzuldugune deger mi? Bosver sen bak keyfine, hangimizin etrafindaki insanlar gercek ki zaten herkes sahte artik. Sakin uzulme,kendine dert etme, sen esine kendine odaklanirsan aslinda hayatin minimal sekliyle daha guzel oldugunu fark edersin
Neresi sacma ailen seni atip koye gittikten sonra anahtar vermedikten sonra gidecek yer olmadiktan sonra esinle bu yuzd en sorun yasadiktan sonra nerde kalcaktimMisafirhanede kendi isteğinizle kaldınız herhalde. Aileye kızdınız diye. Yoksa çok saçma.
Konunun detayını vermiyorsun ki sacma bulalim? Burda herkes sadece bir kişinin bakış açısına yorum yapiyor. Sana biri "ailemle cok iyiyiz(ki normali bu) ama dün aradi gelme dedi" diye bi olay anlatsa "yok arkadasim tek tarafli olmaz ne oldu sen hic mi Bisi yapmadin" demez misin sen olsan. Kötü bi durumda olduğun aşikar. Ama ne biliyim bunun bi geçmişi olmali. Annenler aniden karakter degisimine ugricak hali yok ya? Önceden de boyle SACMALIKLAR yapmadilar mi? Sen onlari kendi isteginle hayatindan ötele güzel arkadasim. Hasta olurlarsa senden bisi isterlerse yap ama ekstra hicbisi yapma. Insallah Allah sana hayrli bi evlat verir. Sen de hayirli bi anne esin de hayirli bi baba olursunuz. Veeee kitap okuyabilirsin bu süreçte. Kendini gelistir. Ilgini odağını kendi guzel minik ailene ver. Annene benzeme. Kendini gelistir ki cocuklarina akilli bi anne ol.
Sen ailen ile görüşmedin mi onlar gitmeden? Ne dediler ? Hadi evi boşaltın biz köye gidecek mi dediler. Anlamadım işte.Neresi sacma ailen seni atip koye gittikten sonra anahtar vermedikten sonra gidecek yer olmadiktan sonra esinle bu yuzd en sorun yasadiktan sonra nerde kalcaktim
Damat bozuk diye konusma bi kere tamam mi benim esim abdestinde namazinda insan hersey babamdan kaynaklaniyor hemen herseyi baska seylere cekmeye benim derdimi anlayanlarlar anladi sagolsunlar icerigi anlatsam sayfalarca yazmam gerekirdi k.bakma fazla yer kaplasin istemedim lutfen sen yorum yapma bu konuda cunku iyce sacmaliyorsun akla mantiga gelmeyecek seyler soyluyorsun tedavide ailem destek olmadi beni yalniz biraktilar esiminde zoruna gitti polisevinde kaldik diyorum sen ne diyorsun lutfen rica ediyorum sen yorum yapmaAğzına sağlık. Olmuş birşey belli. Ya babanın köyde önemli bir işi. Veya karmaşık ailevi ilişkiler. Önceden verilmiş bir söz. Sonra bu babalar öyle aman aman hassas insanlar değil ki. Ne anlar yumurtlamadan, tüp tedavisinden. Ada'm Ramazan Bayram'ını düşünüyor, karısına da höt demiş götürmüş köye. Annenin elinden ne gelir. Bence damat bozuk o nedenle misafirhanede kalıyorlar. Yoksa zannetmiyorum evlerini de kapatsınlar. Konu sahibi açık anlatmazsan tahmin yapmak zorunda kalıyorum. Sen hemen küseceğine bir sorsaydın keşke anne bizim köye gelmemizin ne gibi bir sakıncası bar diye. Belki derdi sana: Aman kızım burada şimdi x teyze var şimdi sana Bebek sorarlar üzülürsün, dedikodu yaparlar. Sinirlerin bozulmasın diye.
Damat bozuk diye konusma bi kere tamam mi benim esim abdestinde namazinda insan hersey babamdan kaynaklaniyor hemen herseyi baska seylere cekmeye benim derdimi anlayanlarlar anladi sagolsunlar icerigi anlatsam sayfalarca yazmam gerekirdi k.bakma fazla yer kaplasin istemedim lutfen sen yorum yapma bu konuda cunku iyce sacmaliyorsun akla mantiga gelmeyecek seyler soyluyorsun tedavide ailem destek olmadi beni yalniz biraktilar esiminde zoruna gitti polisevinde kaldik diyorum sen ne diyorsun lutfen rica ediyorum sen yorum yapma
önce köye gitmişler galiba ailesiyleSimdi giderken size anahtar birakmadilar ve siz kitlk kapiyi gorunce mi polisevine gitmek zorunda kaldiniz. Yoksa aileniz sizi birakip koye gittigi icin esimiz hadi esyalarini topla polisevine mi gidiyoruz dedi.
Aynen canmönce köye gitmişler galiba ailesiyle
sonra babası demiş ki siz dönün amcanlar gelecek rahat edemezler
ben böyle anladım
Bende onu anlatmak istiyorum ilk kez destek istedim olmadilartüp bebek tedavisi zaten zor bir süreç. 3 tedavi gördüm, annem de benimle birlikte çokk yıprandı. Bu zamanda yanında olmayacakta ne zaman olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?