Kafayı yemeye az kaldı...Ben mi sabırsız,beceriksizim....

rrrapunzelll

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2015
482
430
103
35
Bugün piknik ve denizden geldim aksam Eve geldim esimde yeni gelmiş isten neyse ben gelir gelmez çıktı dışarı sevdiği bir arkadaşı var yarin gidecek mis bi on dk göreyim seni demiş tamam dedim gitti.3 tane cocuk var büyük 11 yasında diğerleri küçük 3 yasında ve 11 aylık.Hepsi banyoya girecek sırayla ve bende kum icindeyiz.küçüğü soktum banyoya ortanca ağlar.Ortancayi banyo yaptirinca küçüğü ağlar.öyle böle banyo yaptik çıktık.Esim aradi Ankaradan abisi gelmişti 1 haftadır yarin sabah doneceklermis onları da bi on dk göreyim dedi iyi tamam.Ben çocuklarla kosustururken ortanca kız pankek istedi onu yapmaya koyuldum küçüğü ağlıyor yaptim hazırladım yedi yedi tabağı düşürdü kırdı ...Küçüğü emzirirken bidaha bıraktım uyutamadim camlar batmasın diye supurgeyi açtım.Yine emzirmeye koyuldum bu kez de sütü yerlere dökmüş oynuyor ...Ev almış başını gidiyor küçüğü uyutmaya çalışırken ortancanin uykusu geliyor bugün hic uyumadi ve akşamları babası uyutur onu istiyor ama baba yok..3. Yaşındaki ağlaya ağlayan odada uyuya kaldı küçüğü de uyuttum Esimin çıkmasına değil sinirim arkadaşınıza görsün abisinde ama insan bi düşünür degilmi bu kadın yikayacak çocukları cocuk uyumamis bugün uyutacak nasıl uğraşacak...Öyle bunaldimki sinirden oturdum ağladım bazen boyle hic biseye yetisememek sinirlerini yipratiyor normalde akşamları isten gelir ortancayla o ilgilenir ama iste sabrim tukeniyor..Sanki abisini çok seviyor araları iyi değil doğru düzgün başka zaman olsa konuşmak istemez koşa koşa gitti adam ben bunaldimda ondan mi büyüyor gözüme bazen bunlar bilmiyorum çok bunaldigim anlardan biri oldu bu aksam paylaşmak istedim sadece bazen uç cocuk fikri gerçekten bana göre miydi diye düşünmeden duramiyorum çok yoruluyorum sabrim tukeniyorbazenn. Ekleme: derken eşim geldi suratıniz hep düşük dedi bende olan biteni anlattım iyi ozaman şimdide benle ilgilenirsin artik dedi ( kastettiği şeyi anladiniz siz) valla hic halim kalmadı benim dedim bardağa koyduğu çayı bıraktı içmedi iyi dedi gitti yatti :/

Son düzenleme:
Eşiniz her zaman mi böyle ?

Böyle bir durumda büyük oğlum 3 yaşındakini yıkar, banyodan çıkar, o ara ben de ufaklığı giydirir. Tavsiyem mika tabak kullanın. Benim de 1-2 arası 2 yaş. 2-3 arası 4 yaş. Çok sıkışınca 9 yaşındaki oğlum 3 yaşındakini yikar. Banyo sonrasi da en azından iç çamaşırlarını giydirir. Yemek yerken büyük küçüğe göz kulak olur. Sık olan bir şey yoksa olur bazen böyle aksaklıklar. Sikmayin canınızı. Abi de az yardımcı olsun, alıştırın.

Allah saglik versin bunlar cocuklu evlerin olagan durumlari hepimizde yasaniyor..Annelik boyle iste...3.cocuk plansiz sanirim.cok zor cunku .

3 çocukla pikniğe denize nasıl gittiniz peki?

Siz gündüz gayet 3 çocukla pikniğe denize gitmişsiniz gezmişsiniz eğlenmişsiniz o zaman 3 çocuğu zapdetmek şikayetiniz olmamış eşinizde akşama kadar çalışmış bir dışarı çıkmış evde kıyamet kopmuş. Pankeki onlar yıkanınca da yapabilirdiniz 11 yaşında olan kendi de yıkanabilir mesela. Tüm gün çocukları nasıl idare ettiniz?

Keske 3 cocuk arka arkaya dogurmasaynz cocuklarda butun yuk annede oluyo baba bi yere kadar

Canım benim ağlama , elinden gelenin fazlasını yapmışsın. Güzel anne bu günler geçecek. İlerde gülümseyerek hatırlayacaksın bunları. Allah yardımcın olsun bende 1 tane var baş edemiyorum sen 3 taneyi maşallah hallediyorsun

Büyük kızım ben banyodayken küçüklere bakıyordu aslında ama zaptedemiyor oda durmuyorlar

3 çocuğu bilinçli yaptınız sanırım?
Adam işten gelmiş siz gezmeden.
Gelince banyoydu yemekti düşünerek gitseydiniz ben eşinizde sorun göremedim.
Düşünerek gittim zaten ama iste bazen gayet yolunda gitsede bazen böyle olabiliyor eşim evde olur diyordum banyo sıralaması yaparken öyle olmayınca

3 çocukla genelde evde olan birisi olarak ayda yılda bir gezmek hakkım degilmi benimde orada yardımcı olan bir suru insan vardı tek gitmedim tabiki sorun olmadı o yüzden ..pankeki onlar yikanirken yapamazdim çünkü ben yikadim küçükleri

Ahh canım benim yaa okurken o stresi ben burada yaşadım Allah kolaylık versin eşinde her zaman böyle değilmiş çok şükür geçecek bu günler üzülme lütfen bak bizlerde yaşadık o günleri şimdi yapacak iş bulamıyorum evde :)

Düşünerek gittim zaten ama iste bazen gayet yolunda gitsede bazen böyle olabiliyor eşim evde olur diyordum banyo sıralaması yaparken öyle olmayınca
Çocukları aynı anda banyoya sokabilirdin sonra hepsini havluya sarıp sırayla giydirip yere bi sofrabezi serip önlerine yiyecekleri koyabilirdin
Ha beklerken ağlıyorlar mı ağlasınlar
Bak sonunda sen ağlamışsın
3 meleğin var biraz otoriter olmalısın bazen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…