Kafayı yemeye az kaldı...Ben mi sabırsız,beceriksizim....

Öncelikle Allah'ım evlatlarınızı size bağışlasın
Henüz bebeğini kucağına almamış bir anne adayı olarak sizi takdir ettim. Hem anneliğiniz için, hemde burda yapılan yorumlar katıda olsa verdiğiniz cevaplarda hiç asabi değilsiniz dikkatimi çekti. Anneliği lağıyla yaptığınıza eminim. Benim ilk olacak kısmetse ama şimdiden düşünüyorum evde nasıl olacağız diye :) Siz 3 çocukla başediyorsunuz.
Eşinizlede konuşun bence, tatlı dilli olup kendinizi ifade edersiniz eminimki eşiniz halinizi anlayacaktır.
Evlatlarınız ve eşinizle mutluluklar dilerim

Son cümlenizden anladığım kadarıyla eşiniz biraz bencil sanırım, 3 çocuk gerçekten zor olmalı bu anlaşılır bir durum ama bazen bazı anlarda da biraz gamsız olmak lazım galiba, ben beceriksiz olduğunuzu düşünmedim yazdıklarınızdan

Ilk başta büyügü kendisini yavaştan yikayabilir. Ardindan diğer ikisi ile yardim edebilir.

Pankek yapmaya mecbur değilsiniz. Hazir buzdolabindan yada ekmek tarzi birşey verebilirdiniz. Büyük ile küçüğun eline oyuncak verip oyalanmasini sağlayabilirdiniz.

Ayni zamanda bebeği emzirip uyutabilirdiniz. Ardindan 3 yaşindakini en son olarak 11 yaşindaki ile biraz baş baş zaman geçirip, kardeşlerine çok iyi baktiği için teşelkür edip, yatmasini söyleyebilirdiniz.

Eşinizin yalnişini göremedim. Sadece iletişimsizlik. Keşke dün söyleseydi bare haberdar olurdunuz.

Benim ablamin 4 cocugu var. Yaslari 12, 10, 5 ve 2. Enistem pazarlari da dahil olmak uzere calisiyor. Ablam cocuklarla tamamen kendisi ilgileniyor. Okula goturup getirme, havuz, spor yemek hepsine o kosuyor. Nasil yapiyor hep şaşırıyorum ben yapamazdim herhalde. Ama en buyuk iki ogluna sorumluluk veriyor. Buyugu en kucugun bezini aliyor mesela. Ablam markete alisverise gitse abisine emanetler. Biraz otoriter olun. Ve 11 yasindaki cocuk kendisi yikansin bir zahmet. Benim yegenlerim 8 yasindan beri kendileri yikaniyorlar.

Şu konular aile planlamasi gibi. Kamuspotu niyetine.

Hep mi asık deseydiniz sizde . Elbetteki insanın enerjisinin düştüğü anlar oluyor , bunu eleştirmek değil düzeltmek , anlayışlı olması düşe ona.
Her zaman böyle değilse demek ki eşinizin de o an yıldızı sönmüş :)

Çocuklarla gezmeye gitmek demek , iki kat yorgunluk demektir.

Yalnız denize gitmek ile 3 çocukla , hatta tek çocukla gitmek arasında dağlar kadar fark var.

Adı da gezmeye gitmek oluyor. :)

Çocuklarla parka gittiğimizde bile akşam ddöndüğümüzde ev curcuna oluyor.

2 yaşindaki çocuk, 12 yaşindaki çocuğami emanet anne markete giderken???

Yahu bakamayacaksan niye 4 çocuk? Babalarini doğru düzgün görmüyorlar. Sirf 12 yaşinda diye, ona sürekli yaşindan daha büyük sorumluluk veriliyor. Ne diyim, üzüldüm onlarin adina.

Tek başına üç çocukla denize gitmeyi dusunmezdim zaten orada bana yardımcı olacak bir çok insan var di annem.teyzem.kuzenlerim gibi...cocuk zaten piknik deniz eğlendiği için sorun çıkarmiyor

Tesekkur ederim güzel dilekleriniz için :) tek cocuk ilgi sadece onda olduğu için daha kolay oluyor hayirlisiyla kucağınıza alin inşallah :)

Büyüğü kendi yikaniyor zaten diğer ikisini ben yikiyorum

Evet aslında çocuklarla gezmeye gittigim çoğu vakit gezmeden çok yorgunluk ama adi gezme oluyor iste :) tek değildim zaten tek parka zor gidiyoruz annem teyzem.kuzenler vardı yardımcı

her zaman olan bir durum degilse bence göz yumum ama esiniz genel anlamda yardimci degilse konussaniz iyi olur.
benim teyzem yazin hepimizi (5 cocuk) ayni anda banyoya sokuyordu. kendide bikiniyle giriyordu dusa hem yikaniyorduk hemde oynuyorduk. belki sizde böyle yapabilirsiniz

11 yasındakı cocugunuz neen sıze yardım etmıyor benım anlamadıgım konu bu???
eşinize yorum yapmıyorum ben olsam dışarı salmam evde 3 çocuk varken kırsın dizini otursun bir zahmet....
birde ne zorunuz vardı ki 3 çocuk yaptınız?? cocugun derdi anneye , babalar genelde rahatlar.
o nedenle çok çocuk başa bela..

neden 3 çocuk? ne onlara ne kendinize ne eşinize vakit ayıramadığınız halde nedir bu çocuk sevdası?

Allah uzun ömür versin sizin için yapacak birşey yok da okuyan diğer kadınlara ibret olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…