- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
- Konu Sahibi rrrapunzelll
-
nasıl yorumlar canı veren Allah, yapmayacaktın falan ne demek artık soylesen faydası olurmu konu sahibine olmuş artık durumu o an değerlendirmeyi soruyor güzel anne geçecek hepsi biraz daha büyüyecekler o zaman rahat edersin sabır anne demek sabır demek3 çocuğa yetemeyecekseniz yapmayacaktınız yaptınız madem sonuçta o zaman da katlanacaksınız ve sızın hayatınızdan çalacaklar yıl yıl evlats evgisi başka evet ama ınsanın kendi canı da kıymetli konu sahibi
Ayni anda sokamadim çünkü 11 aylık olani kucağında yikiyorum birde dusa kabinim çok dar iki kişi zor sigiyor
Adam bıkmış bıkmış kaçacak yer arıyor. Biraz da becerikli olun yahu..Bugün piknik ve denizden geldim aksam Eve geldim esimde yeni gelmiş isten neyse ben gelir gelmez çıktı dışarı sevdiği bir arkadaşı var yarin gidecek mis bi on dk göreyim seni demiş tamam dedim gitti.3 tane cocuk var büyük 11 yasında diğerleri küçük 3 yasında ve 11 aylık.Hepsi banyoya girecek sırayla ve bende kum icindeyiz.küçüğü soktum banyoya ortanca ağlar.Ortancayi banyo yaptirinca küçüğü ağlar.öyle böle banyo yaptik çıktık.Esim aradi Ankaradan abisi gelmişti 1 haftadır yarin sabah doneceklermis onları da bi on dk göreyim dedi iyi tamam.Ben çocuklarla kosustururken ortanca kız pankek istedi onu yapmaya koyuldum küçüğü ağlıyor yaptim hazırladım yedi yedi tabağı düşürdü kırdı ...Küçüğü emzirirken bidaha bıraktım uyutamadim camlar batmasın diye supurgeyi açtım.Yine emzirmeye koyuldum bu kez de sütü yerlere dökmüş oynuyor ...Ev almış başını gidiyor küçüğü uyutmaya çalışırken ortancanin uykusu geliyor bugün hic uyumadi ve akşamları babası uyutur onu istiyor ama baba yok..3. Yaşındaki ağlaya ağlayan odada uyuya kaldı küçüğü de uyuttumEsimin çıkmasına değil sinirim arkadaşınıza görsün abisinde ama insan bi düşünür degilmi bu kadın yikayacak çocukları cocuk uyumamis bugün uyutacak nasıl uğraşacak...Öyle bunaldimki sinirden oturdum ağladım bazen boyle hic biseye yetisememek sinirlerini yipratiyor normalde akşamları isten gelir ortancayla o ilgilenir ama iste sabrim tukeniyor..Sanki abisini çok seviyor araları iyi değil doğru düzgün başka zaman olsa konuşmak istemez koşa koşa gitti adam ben bunaldimda ondan mi büyüyor gözüme bazen bunlar bilmiyorum çok bunaldigim anlardan biri oldu bu aksam paylaşmak istedim sadece bazen uç cocuk fikri gerçekten bana göre miydi diye düşünmeden duramiyorum çok yoruluyorum sabrim tukeniyorbazenn. Ekleme: derken eşim geldi suratıniz hep düşük dedi bende olan biteni anlattım iyi ozaman şimdide benle ilgilenirsin artik dedi ( kastettiği şeyi anladiniz siz) valla hic halim kalmadı benim dedim bardağa koyduğu çayı bıraktı içmedi iyi dedi gitti yatti :/
valla cocuk sevdası fln yol ikinci kızımı 9 yıl sonra zar zor yaptim üçüncü sürpriz olduneden 3 çocuk? ne onlara ne kendinize ne eşinize vakit ayıramadığınız halde nedir bu çocuk sevdası?
Allah uzun ömür versin sizin için yapacak birşey yok da okuyan diğer kadınlara ibret olsun.
Böyle yorumlara alıştık artik bi daha yaparsam size soracagim diyeceğim de bidaha yapma şansım yok :) olmuş bi kere ne yapalım bende düşünmüyordum ama oldu yaninasıl yorumlar canı veren Allah, yapmayacaktın falan ne demek artık soylesen faydası olurmu konu sahibine olmuş artık durumu o an değerlendirmeyi soruyor güzel anne geçecek hepsi biraz daha büyüyecekler o zaman rahat edersin sabır anne demek sabır demek
İkiside ayağa kalkma çabasıyla düşer diye korkuyorum elma kurdu gibiler :)Kendisi otursun siz öyle yıkayın. Kucakta yıkamak için yeterince büyük bence 11 ay..
Ortanca ve bebek olan yanyana sığar duşakabine.
Hayır benimki de büyük değil de ondan hayal ettim.
Oğlum duşakabinde oynarken önüne diz çöküp yıkıyorum. Yanına rahat bir çocuk daha sığar gibi canlandı gözümde..
Deneyin bunu. Hem onlar eğlenir hem sizin işiniz çabuk biter..
İkiside ayağa kalkma çabasıyla düşer diye korkuyorum elma kurdu gibiler :)
yav yorumumdan sizene ıyınıyetle konu sahibine yazdım o da nezaketle cevapladı saptırmayın konuyu hepimizin çocuğu var evet sevıyoruz canımızdan çok ama onlarda bızım hayatımızdan çalıyorlar zaman zaman fazlaca bunalıyoruz evet maddi manevi ne kadara yetebileceksek o kadar çocuk yapmalıyız doğurup doğurup sokağa mı salalım.konu sahibine değil di son yorumum genel olarak böyle .ulke suç işleyen iş bulamayan bunalımda aile sevgisi görmeyen çocuk dolu yeterince varlar yani yenilerini eklemeye gerek yok.çocuk emek ister sevgi ister ılgi ister maddiyat ıster hanımefendi bitki değiller insanlar çunkünasıl yorumlar canı veren Allah, yapmayacaktın falan ne demek artık soylesen faydası olurmu konu sahibine olmuş artık durumu o an değerlendirmeyi soruyor güzel anne geçecek hepsi biraz daha büyüyecekler o zaman rahat edersin sabır anne demek sabır demek
34 yaşımdayım bu site sayesinde ilkinden bile korkuyorum mis gibi hayatim var diyorum.armenizmir , mesajınıza çok güldüm.
Doğru , insan ikinci , ucuncuden korkuyor böyle mesajlar okuyunca . Doğal korunma yöntemi :)
gercekten annelik zok zor ve senın 3 degıl 4 cocugun var anlasılan Allah sabır versın sanaBugün piknik ve denizden geldim aksam Eve geldim esimde yeni gelmiş isten neyse ben gelir gelmez çıktı dışarı sevdiği bir arkadaşı var yarin gidecek mis bi on dk göreyim seni demiş tamam dedim gitti.3 tane cocuk var büyük 11 yasında diğerleri küçük 3 yasında ve 11 aylık.Hepsi banyoya girecek sırayla ve bende kum icindeyiz.küçüğü soktum banyoya ortanca ağlar.Ortancayi banyo yaptirinca küçüğü ağlar.öyle böle banyo yaptik çıktık.Esim aradi Ankaradan abisi gelmişti 1 haftadır yarin sabah doneceklermis onları da bi on dk göreyim dedi iyi tamam.Ben çocuklarla kosustururken ortanca kız pankek istedi onu yapmaya koyuldum küçüğü ağlıyor yaptim hazırladım yedi yedi tabağı düşürdü kırdı ...Küçüğü emzirirken bidaha bıraktım uyutamadim camlar batmasın diye supurgeyi açtım.Yine emzirmeye koyuldum bu kez de sütü yerlere dökmüş oynuyor ...Ev almış başını gidiyor küçüğü uyutmaya çalışırken ortancanin uykusu geliyor bugün hic uyumadi ve akşamları babası uyutur onu istiyor ama baba yok..3. Yaşındaki ağlaya ağlayan odada uyuya kaldı küçüğü de uyuttumEsimin çıkmasına değil sinirim arkadaşınıza görsün abisinde ama insan bi düşünür degilmi bu kadın yikayacak çocukları cocuk uyumamis bugün uyutacak nasıl uğraşacak...Öyle bunaldimki sinirden oturdum ağladım bazen boyle hic biseye yetisememek sinirlerini yipratiyor normalde akşamları isten gelir ortancayla o ilgilenir ama iste sabrim tukeniyor..Sanki abisini çok seviyor araları iyi değil doğru düzgün başka zaman olsa konuşmak istemez koşa koşa gitti adam ben bunaldimda ondan mi büyüyor gözüme bazen bunlar bilmiyorum çok bunaldigim anlardan biri oldu bu aksam paylaşmak istedim sadece bazen uç cocuk fikri gerçekten bana göre miydi diye düşünmeden duramiyorum çok yoruluyorum sabrim tukeniyorbazenn. Ekleme: derken eşim geldi suratıniz hep düşük dedi bende olan biteni anlattım iyi ozaman şimdide benle ilgilenirsin artik dedi ( kastettiği şeyi anladiniz siz) valla hic halim kalmadı benim dedim bardağa koyduğu çayı bıraktı içmedi iyi dedi gitti yatti :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?