Kafayı yemeye az kaldı...Ben mi sabırsız,beceriksizim....

Allah uzun ömür ve sağlık versin. 3 çocuk tabiki kimse kolay diyemez ama eşiniz gördüğüm kadarıyla ortancayla ilgilendiğine göre ilgili bir eş. O yüzden sabır 3 çocukla gezmek bile bir mucize :) Maşallah size

Eşiniz pek tabi yıkanmaları gerektiğini biliyordur. Ama işine gelmemiştir teklif etmek.
Madem o sormadı "yapılacak bir şey var mı?" diye, siz o çıkmadan "çocuklardan birini yıka" veya "çocuğu oyala ben birini yıkayacağım" demeliydiniz.
En fazla 20-30 dakikasını alırdınız..

Lütfen şunu öğrenin erkeklerin çoğu yapılacakları akıl edemez ya da işlerine gelmez. Ve arz talep ile çalışırlar..
Kendi ayağınıza sıkmışsınız sadece "tamam" diyerek..

Benim karım her yere yetişir algısını yıkın. Bu sizi beceriksiz biri yapmaz gerçek bir insan yapar..

Ayrıca yorgunsanız sevişmek zorunda değilsiniz. Trip yaparsa yapsın. Laf ederse "tam gün 3 çocuğa bak sonra gel konuş" dersiniz..

nasıl yorumlar canı veren Allah, yapmayacaktın falan ne demek artık soylesen faydası olurmu konu sahibine olmuş artık durumu o an değerlendirmeyi soruyor güzel anne geçecek hepsi biraz daha büyüyecekler o zaman rahat edersin sabır anne demek sabır demek

Ayni anda sokamadim çünkü 11 aylık olani kucağında yikiyorum birde dusa kabinim çok dar iki kişi zor sigiyor

Kendisi otursun siz öyle yıkayın. Kucakta yıkamak için yeterince büyük bence 11 ay..
Ortanca ve bebek olan yanyana sığar duşakabine.
Hayır benimki de büyük değil de ondan hayal ettim.
Oğlum duşakabinde oynarken önüne diz çöküp yıkıyorum. Yanına rahat bir çocuk daha sığar gibi canlandı gözümde..

Deneyin bunu. Hem onlar eğlenir hem sizin işiniz çabuk biter..

Adam bıkmış bıkmış kaçacak yer arıyor. Biraz da becerikli olun yahu..
Üç çocukla denize,pikniklere gitmişsiniz 2 miniğe bir banyo mu yaptiramadiniz.
Hep böyleyseniz adam yandı hem akşama kadar işte olacak hem gelince bebe avutacak gezmeden gelen hatunu eyleyecek..

Erkeklerin genelinde ince düşünme yok, yani siz yardım istemediyseniz o da yardım ediyim demez. Yönlendirme bekler. Siz tamam diyince de çıkmış. Ki eve geldiğinde sizin siteminize karşılık “pikniğe, denize gitmeyi biliyordun” diyip çıkışadabilirdi. Ben eşinizde sıkıntı görmedim maalesef. Bundan sonrasında eşiniz dışarı çıkmadan yardıma ihtiyacınız olduğunu söyleyin, eğer yardım etmezse o zaman sıkıntı ondadır. Ama siz burda kendi kendinize herşeye yetişmeye çalışmışsınız. Ve 11 yaşındaki çocuk kardeşlerinden birini oyalayabilir sanırım

neden 3 çocuk? ne onlara ne kendinize ne eşinize vakit ayıramadığınız halde nedir bu çocuk sevdası?

Allah uzun ömür versin sizin için yapacak birşey yok da okuyan diğer kadınlara ibret olsun.
valla cocuk sevdası fln yol ikinci kızımı 9 yıl sonra zar zor yaptim üçüncü sürpriz oldu

Böyle yorumlara alıştık artik bi daha yaparsam size soracagim diyeceğim de bidaha yapma şansım yok :) olmuş bi kere ne yapalım bende düşünmüyordum ama oldu yani

İkiside ayağa kalkma çabasıyla düşer diye korkuyorum elma kurdu gibiler :)

Kum konusunu anlamadım. Plajda duş yeri oluyor kumlardan kurtulup gelseydiniz keşke eve. Önceki günden yemek yapıp çıksanız o an pankekle filan uğraşmaz karınlarını doyururdunuz. Telaş, kargaşa olmuş sanki akşam akşam.

Eşinize de o anlık yorgunlukla kızmışsınız diye düşünüyorum. Adam belki akıl edemedi. Gerçekten gitmesi gerekti. Arası iyi de olsa kötü de olsa kardeşi.

Beceriksiz filan da değilsiniz. 3 tane çocukla uğraşmak kolay değil. Allah yardımcınız olsun.

İkiside ayağa kalkma çabasıyla düşer diye korkuyorum elma kurdu gibiler :)

Sizin önünüzdeyken kalksınlar bir şey olmaz. Yalnız bırakmazsınız zaten..
Olmadı tabana şu kaymaz silikon şeylerden koyarsınız..

Önlerine oyuncak falan koyun şarkı söyleyin suyla çok da güzel oynarlar.

3 yaşında olan bence sizi dinler. Ötekini de oturtmak problem değil. Oturakla daha da kolay olur. Ondan istediği zaman kalkamaz.
Benim oğlum da çok hareketli. Hatta öyle ki ben sabunluyken elimden kayar diye kucağımda yıkayamazdım :)
Artık oturakla yıkamıyorum tabi de kalkmak isterse izin veriyordum, bazen de o kalkmak isteyene kadar ben yıkamış oluyordum.. Şimdi 2 yaşında dibinde olduğum için rahat takılıyor..

İkisini bir yıkayıp giydirirseniz çok rahat edersiniz..

yav yorumumdan sizene ıyınıyetle konu sahibine yazdım o da nezaketle cevapladı saptırmayın konuyu hepimizin çocuğu var evet sevıyoruz canımızdan çok ama onlarda bızım hayatımızdan çalıyorlar zaman zaman fazlaca bunalıyoruz evet maddi manevi ne kadara yetebileceksek o kadar çocuk yapmalıyız doğurup doğurup sokağa mı salalım.konu sahibine değil di son yorumum genel olarak böyle .ulke suç işleyen iş bulamayan bunalımda aile sevgisi görmeyen çocuk dolu yeterince varlar yani yenilerini eklemeye gerek yok.çocuk emek ister sevgi ister ılgi ister maddiyat ıster hanımefendi bitki değiller insanlar çunkü

Konu sahibesi bu raddeye geldiğine göre bir seferlik birşey değildir herhalde dimi? 3 tane çocuğu var diye hiçbir yere gitmesin mi bu kadın? Kocası da eşşek gibi çalışıp yorulsaydı fanfinfon derdinde olmazdı herhalde ... victoryvivi

Pankek yemek zorundamiydi cocuk? Yank hani ne bileyim evde yemek yokmuydu? Her cocugun istegini yerine getiremezsin ki. Atiyorum cocuga bugün cok islerim var pankek yapamam, bi dahaki sefer yaparim diyemediniz mi?

gercekten annelik zok zor ve senın 3 degıl 4 cocugun var anlasılan Allah sabır versın sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…