- Konu Sahibi BizAyrilamayz
...................................................................
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
okadar kirildimki..okadar cok canim aciyoki..hic böyle hissetmemistim..öncedende kavga ederdik ama busefer cigrindan cikti..
5 aylik evliyim konu bebek istemekle basladi..borclarimiz var dedim evimiz musait degil dedim kaynanamda yanimda oturuyo hemen.
neymis cocuk istiyomus arkadaslarinin hepsinin cocugu olmus evlenir evlenme bi arkadasinin esi daha hamileymis bnde suan dusunmuyorum sonucta durumumuz ortada e ben ne hayaller kurdum cocugumun ayri odasi olsun isterim suslim puslim nebilim hayaller iste..
bana neler dedi..ben bunu bile firsat olarak degerlendiriyormusum..nekadar igrencmisim ailesinden uzaga tasinmak icin yapiyomusum tasinmicakmis felanda filanda..
neler demedi..evlendigime pisman oldum yurtdisindan avrupadan esmi alinir keske akrabalarimi dinleseydim..
aksam eve geldigimde seni o evde gormicem s...ol git dedi..defol git dedi..ve daha neler demedi..
beni ilk kez kovmuyor bu evden..
napicam ben simdi..
daha neler neler demedi ozetledim suanda sadece..
ben onun icin ailemi arkadaslarimi isimi biraktim geldim..o bana nasil boyle davranabiliyor..
insanin hicmi ici acimaz bunlari soylerken..
okadar kotuyumki..cok yalnizim..neyapacagimi bilmiyorum..
okadar kirildimki..okadar cok canim aciyoki..hic böyle hissetmemistim..öncedende kavga ederdik ama busefer cigrindan cikti..
5 aylik evliyim konu bebek istemekle basladi..borclarimiz var dedim evimiz musait degil dedim kaynanamda yanimda oturuyo hemen.
neymis cocuk istiyomus arkadaslarinin hepsinin cocugu olmus evlenir evlenme bi arkadasinin esi daha hamileymis bnde suan dusunmuyorum sonucta durumumuz ortada e ben ne hayaller kurdum cocugumun ayri odasi olsun isterim suslim puslim nebilim hayaller iste..
bana neler dedi..ben bunu bile firsat olarak degerlendiriyormusum..nekadar igrencmisim ailesinden uzaga tasinmak icin yapiyomusum tasinmicakmis felanda filanda..
neler demedi..evlendigime pisman oldum yurtdisindan avrupadan esmi alinir keske akrabalarimi dinleseydim..
aksam eve geldigimde seni o evde gormicem s...ol git dedi..defol git dedi..ve daha neler demedi..
napicam ben simdi..
ben onun icin ailemi arkadaslarimi isimi biraktim geldim..o bana nasil boyle davranabiliyor..
canım şu işaretlediğim yer senin tercihin öncelikle bunu anla sen fedakarlık yaptın diye karşı tarafta yapmak zorunda değil keşke yapsa ama yapmıyo işte en kötü ihtimal der ki sana gelmeseydin, defalarca kovulduğuna görede yerinde olsam giderdim
Kesinlikle çocuk yapmamakla doğru yapıyorsun canım.
Saygısız adam,karşısındakinin eşi olduğunu unutmuş h....... muamelesi yapıyor.
Aileni,çevreni vs.. bırakıyorsun sevdiğin için,sonra bir tartışmada s.....git lafına maruz kalıyorsun,çok acı.
Ne sanıyorlar kendilerini anlamıyorum,sanki sadrazamın tövbe tövbe.
napicam ben simdi..
gitmek istiyorum cok hemde ama gidersem bunun geridonusu olmaz..cok uzuluyorum okadar cabaladik ettik 5 ay sonra ayrilma noktasinami geldim yani..sebebide ailesine olan bagimliligi yuzunden..
tasinamazmis ailesini birakmazmis bende bunu firsat bilmisim..
nekadar aci bisey..benim ailem yanimda bile degil..arkadasim bile yok..sadece o vardi..nekadar salagim ben ya..
evet bende bunu anliyamiyorum zaten..
olayi ailesinden uzaklasmak istememe cekti..o yuzden bana bukadar laf soyledi..
ben naptim peki? ben onun icin ailemi biraktimda geldim..salaklik bnde..
cok sagolun neguzel seyler yazmissiniz cok tsk ederim biraz olsun yardimci olmaya calismaniz nekadar guzel..
pasaport ve nufus cuzdanim onun dukkaninda kalmis lazim olmustu hesap acmistik bana
aksama getiririm gidersin diyo..turkiyede kalmak yok ben seninle ayni sehirde yasayamam cek git almanyaya dedi..
okadar zoruma gittiki..
daha nedenilirki boyle bir adama..
Bazen evliliği kurtarmak icin ayrılmak gerekir.
Ölümden baska herseyin geri dönüşü var.
Biraz burnunu sürtmekte ve korkutmakta fayda var.
Tek başına bir genc kadını "defol git" seklinde sokağa bırakmak vicdansızlıktır. Kimsesiz olmadığını gösterirsen belki evliliğini kurtarabilir kocanı adam edebilirsin. Belki.