• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafayi yemis bu adam..

kavun değil dibini koklayıp alınmıyor işte :(
küfür edip seni evden kovabilen bi adama güvenip çocuk doğurma zaten
imkanın varsa geri dön canım

okadar kirildimki..okadar cok canim aciyoki..hic böyle hissetmemistim..öncedende kavga ederdik ama busefer cigrindan cikti..
5 aylik evliyim konu bebek istemekle basladi..borclarimiz var dedim evimiz musait degil dedim kaynanamda yanimda oturuyo hemen.
neymis cocuk istiyomus arkadaslarinin hepsinin cocugu olmus evlenir evlenme bi arkadasinin esi daha hamileymis bnde suan dusunmuyorum sonucta durumumuz ortada e ben ne hayaller kurdum cocugumun ayri odasi olsun isterim suslim puslim nebilim hayaller iste..
bana neler dedi..ben bunu bile firsat olarak degerlendiriyormusum..nekadar igrencmisim ailesinden uzaga tasinmak icin yapiyomusum tasinmicakmis felanda filanda..
neler demedi..evlendigime pisman oldum yurtdisindan avrupadan esmi alinir keske akrabalarimi dinleseydim..
aksam eve geldigimde seni o evde gormicem s...ol git dedi..defol git dedi..ve daha neler demedi..
beni ilk kez kovmuyor bu evden..
napicam ben simdi..
daha neler neler demedi ozetledim suanda sadece..
ben onun icin ailemi arkadaslarimi isimi biraktim geldim..o bana nasil boyle davranabiliyor..
insanin hicmi ici acimaz bunlari soylerken..
okadar kotuyumki..cok yalnizim..neyapacagimi bilmiyorum..

nedense bir insan için çok verici olduğun zaman o insan nankör çıkıyor. bu bir tesadüf mü ki çok örneği var çevrede. ya da doğru insan kişinin hayatında bu kadar çok şeyden vazgeçmesini istemez belki de...sen yurt dışında yaşıyorsun galiba..
bir erkek eşini evden kovabilme mantığına sahipse çok acı. senin de gidecek yerin yoksa ne olacak? bu durumda eşini aldatırsan eşin kendi eliyle yuvasını hazırlamış olmaz mı?

okadar kirildimki..okadar cok canim aciyoki..hic böyle hissetmemistim..öncedende kavga ederdik ama busefer cigrindan cikti..
5 aylik evliyim konu bebek istemekle basladi..borclarimiz var dedim evimiz musait degil dedim kaynanamda yanimda oturuyo hemen.
neymis cocuk istiyomus arkadaslarinin hepsinin cocugu olmus evlenir evlenme bi arkadasinin esi daha hamileymis bnde suan dusunmuyorum sonucta durumumuz ortada e ben ne hayaller kurdum cocugumun ayri odasi olsun isterim suslim puslim nebilim hayaller iste..
bana neler dedi..ben bunu bile firsat olarak degerlendiriyormusum..nekadar igrencmisim ailesinden uzaga tasinmak icin yapiyomusum tasinmicakmis felanda filanda..
neler demedi..evlendigime pisman oldum yurtdisindan avrupadan esmi alinir keske akrabalarimi dinleseydim..
aksam eve geldigimde seni o evde gormicem s...ol git dedi..defol git dedi..ve daha neler demedi..
napicam ben simdi..
ben onun icin ailemi arkadaslarimi isimi biraktim geldim..o bana nasil boyle davranabiliyor..

canım şu işaretlediğim yer senin tercihin öncelikle bunu anla sen fedakarlık yaptın diye karşı tarafta yapmak zorunda değil keşke yapsa ama yapmıyo işte en kötü ihtimal der ki sana gelmeseydin, defalarca kovulduğuna görede yerinde olsam giderdim

Kesinlikle çocuk yapmamakla doğru yapıyorsun canım.
Saygısız adam,karşısındakinin eşi olduğunu unutmuş h....... muamelesi yapıyor.
Aileni,çevreni vs.. bırakıyorsun sevdiğin için,sonra bir tartışmada s.....git lafına maruz kalıyorsun,çok acı.
Ne sanıyorlar kendilerini anlamıyorum,sanki sadrazamın tövbe tövbe.

canım şu işaretlediğim yer senin tercihin öncelikle bunu anla sen fedakarlık yaptın diye karşı tarafta yapmak zorunda değil keşke yapsa ama yapmıyo işte en kötü ihtimal der ki sana gelmeseydin, defalarca kovulduğuna görede yerinde olsam giderdim

gitmek istiyorum cok hemde ama gidersem bunun geridonusu olmaz..cok uzuluyorum okadar cabaladik ettik 5 ay sonra ayrilma noktasinami geldim yani..sebebide ailesine olan bagimliligi yuzunden..
tasinamazmis ailesini birakmazmis bende bunu firsat bilmisim..
nekadar aci bisey..benim ailem yanimda bile degil..arkadasim bile yok..sadece o vardi..nekadar salagim ben ya..

Kesinlikle çocuk yapmamakla doğru yapıyorsun canım.
Saygısız adam,karşısındakinin eşi olduğunu unutmuş h....... muamelesi yapıyor.
Aileni,çevreni vs.. bırakıyorsun sevdiğin için,sonra bir tartışmada s.....git lafına maruz kalıyorsun,çok acı.
Ne sanıyorlar kendilerini anlamıyorum,sanki sadrazamın tövbe tövbe.

evet bende bunu anliyamiyorum zaten..
olayi ailesinden uzaklasmak istememe cekti..o yuzden bana bukadar laf soyledi..
ben naptim peki? ben onun icin ailemi biraktimda geldim..salaklik bnde..

Öncelikle gercekten cok üzülüyorum böyle şeylere... Sakin ol. karşındakine gercekten pişman olabılırsın....... bak iletişim kurmak en ıyısıdır. çağır onu sonucta önemli bir konu , ikiniz. gelecek biri değilsede ara müsaitse konuşun uzun uzun. deki böyle basit sözlerle cocukluk yaparak çözülmeş bu iş, evlenmek bukadar basit degıl de. ne derdın varsa düzgünce söyle hatalarını anlamaya calıs de. sen yınede suclayıcı konusma sen böylesın flan dememeye calıs. ama cok kırıldıgını bellı et. naz yapma bu durumda ama sinirini belli et HİÇKİMSE BASİT DEĞİLDİR KIRMASINA IZIN VERME KÜFÜR EDEMEZ. GEREKİRSE ARA AİLENİ YADA KAYINVALIDENE SÖYLE OLMAZ BÖYLE CANIM DAHA 5 AYLIK BIRDE..

napicam ben simdi..

Resmen anasının dolduruşuna gelmiş.
Çocuk yapmak öyle eskisi gibi kolay değil artık. Bak sen bile neler düşünüyosun ev alalım ayrı odası olsun vs. vs.
Ve haklısın da.
Beşinci ayda seni kovmalara başladıysa sen de ona resti çek.

Evde seni gormeyecem ss... ol git vs bunlar yenilir yutulur laflar degil.niye bunu cekesin ki.annen baban bunun icin mi seni buyuttu etti.iyice dusun.bir telefon bir bilet kurtulusuna yeter.hayat guzel ve kisa.bu adama ve ailesine heba etmeye deger mi iyi dusunl

gitmek istiyorum cok hemde ama gidersem bunun geridonusu olmaz..cok uzuluyorum okadar cabaladik ettik 5 ay sonra ayrilma noktasinami geldim yani..sebebide ailesine olan bagimliligi yuzunden..
tasinamazmis ailesini birakmazmis bende bunu firsat bilmisim..
nekadar aci bisey..benim ailem yanimda bile degil..arkadasim bile yok..sadece o vardi..nekadar salagim ben ya..

Geri dönüşü olmaz diye düşünme. Sen sustukça o daha çok üzerine gelicek.
Maalesef susan kadın olursan, dişini göstermezsen evlilik seni o kadar yıpratır ki, sen bile tanıyamazsın kendini.
Sen her şeyi göze alarak git bence. Bakalım ne kadar dayanacak. Bir bebek mevzusu yüzünden demediğini bırakmıyosa sana kimbilir ilerde neler yapar.

evet bende bunu anliyamiyorum zaten..
olayi ailesinden uzaklasmak istememe cekti..o yuzden bana bukadar laf soyledi..
ben naptim peki? ben onun icin ailemi biraktimda geldim..salaklik bnde..

Şaka gibi canım yaa,
Sen onun için herşeyini bırakıp başka bir ülkeye gidiyorsun,o ise "sen beni ailemden uzaklaştırmak istiyorsun" diyor,tezatlığa bak.
Aman ha hamile kalma canım,daha ortada çocuk yokken bu hakaretlere katlanmaya çalışıyorsun..
Bir de çocuk olsa "çocuğum için" der her türlü şiddeti çekmeye çalışırsın.
Sen sen ol kimse için kendinden ödün verme.
Kendi kıymetini bil önce,sen kendi değerini,kıymetini bilmezsen elin adamı hiç bilmez.

Bak canım sana ayrıl dıyemeyız yuva kurmak basit bir durum degıl. şimdi nasıl bır aıle oldugunuza bılmıyoruz fakat boşanmak diye de birşey var. sana küfür,şiddet bunlar ciddi şeyler. öncelikle ailene kesınlıkle SÖYLEMELISIN. ve o adamı al karsına uzunca konuş. dınlıceksın de. karsılıklı saygı sözü verdıt ve ASLA aılene 3. şahısları dahil etme. de biz ayrı aıleyız annende olsa bızım hayatımızı yönlendırmesı yanlıs de. cocuk ıcınmı evlenmıs. sakın SANA KÜFÜR EDEN BİRİ İÇİN AĞLAYIP ÜZÜLME BIRAK O AĞLASIN ŞİMDİ INADINA GÜLÜCEKSIN!! AMA O UZUN KONUSMAYI MUTLAKA YAP BİRŞEY DEMESINI BEKLEME BEKLENTIDE OLMA AMA DİYECEĞİNİ DE!

aklıma geldi de anlatayım.. 10 yıllık bir arkadaşım var. 37 yaşında.. bekar. evlenmedi, doğru insanı hep bulmak istedi ama olmadı. annesi ve çevresi hep birilerini buldu ama birinci buluşmadan sonra hep tıkandı..çok güzel ve çok da eğitimli bir kız. türkiye gibi bir ülkede bu yaşta bekar kalmayı annesinin veryansınlarını hiç takmadı. önce çok güzel bir işi vardı bıraktı mutlu olmadığı için.. herkesin içi giderdi o pozisyona.. otelcilik yapmak istediğini söyledi. kafasına göre bir şey bulamadı. bir zaman birikimini yedi. sonra amerikaya gideceğim dedi.. inandım zaten yapacağına. ama elinde hiç bir şey yoktu.. bilmediği bir yer, iş imkanı, kalacak yer... sadece daha önceden tanıdığı bir kaç müşterisi vardı iş bağlantılı. bu gitti amerikaya.. orada bir hayat kurdu... iş kurdu... sıfırdan başladı... ve mutlu olacağı hayatı yakaladı..en azından elinden geleni yaptı mutlu olmak için...
sen de orada oturma iznin var mı? neler yapabilirsin tek başına aile baskısı olacaktır buraya geldiğinde. dedikodular hani çok mu önemli hiç değil bence...ama canın sıkılmasın diyorsan orada kendine güzel bir hayat kurup biraz dinlenebilirsin. hayatında bir şeyler oturduktan sonra ne yapacağına bakabilirsin..sadece bir fikir..

Bazen evliliği kurtarmak icin ayrılmak gerekir.

Ölümden baska herseyin geri dönüşü var.

Biraz burnunu sürtmekte ve korkutmakta fayda var.

Tek başına bir genc kadını "defol git" seklinde sokağa bırakmak vicdansızlıktır. Kimsesiz olmadığını gösterirsen belki evliliğini kurtarabilir kocanı adam edebilirsin. Belki.

cok sagolun neguzel seyler yazmissiniz cok tsk ederim biraz olsun yardimci olmaya calismaniz nekadar guzel..
pasaport ve nufus cuzdanim onun dukkaninda kalmis lazim olmustu hesap acmistik bana
aksama getiririm gidersin diyo..turkiyede kalmak yok ben seninle ayni sehirde yasayamam cek git almanyaya dedi..
okadar zoruma gittiki..
daha nedenilirki boyle bir adama..

o öyle bagrınırken diyemedin mi

işte sen böylesine kötü bir adam oldugun için senden cocugum olsun ıstemıyorum

senın gibi bir insna baba olmayı haketmıyor bunu bana bır kez daha gösterdin dıyıp odanın bırıne kılıtleseydın kendını

parcalasın dursun kendını... gıcıık...
:47:

cok sagolun neguzel seyler yazmissiniz cok tsk ederim biraz olsun yardimci olmaya calismaniz nekadar guzel..
pasaport ve nufus cuzdanim onun dukkaninda kalmis lazim olmustu hesap acmistik bana
aksama getiririm gidersin diyo..turkiyede kalmak yok ben seninle ayni sehirde yasayamam cek git almanyaya dedi..
okadar zoruma gittiki..
daha nedenilirki boyle bir adama..

Canım yukarda elmayranın dediklerini kulak ardı etme. Çok doğru bir laf etti. Bazen evliliği kurtarmak için ayrılmak gerekir.
Sen hem kafanı dinle, uzaklaş biraz o ortamdan. Geri döndüğünde kayınvaliden ile de otur konuş çocuk düşünmediğini, baskı yapmasın sana. Kendini ifade et iyice.

Son düzenleme:
Bazen evliliği kurtarmak icin ayrılmak gerekir.

Ölümden baska herseyin geri dönüşü var.

Biraz burnunu sürtmekte ve korkutmakta fayda var.

Tek başına bir genc kadını "defol git" seklinde sokağa bırakmak vicdansızlıktır. Kimsesiz olmadığını gösterirsen belki evliliğini kurtarabilir kocanı adam edebilirsin. Belki.

kimsesiz olmadığını gösterirse evliliğini kurtarabilir ama kocasını adam etmeye yetmez bence. çünkü adamın maya sorunu var ki namusu sayılan karısını sokağa atabilme mantığına sahip erkek müsvettesi.

Back
X